Jump to content
Tybork

Papan Chilibar, actor în "Eu când vreau să fluier, fluier", reţinut pentru spargeri de locuinţe

Recommended Posts

Actorul amator Papan Chilibar, interpretul unui rol secundar în filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni, alături de alte două persoane, fiind cercetat pentru spargeri de locuinţe.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, joi dimineaţă, că bărbatul a avut patru complici, dintre care doi au fost ridicaţi miercuri seară, unul era deja în arest pentru alte fapte, iar altul este, în continuare, urmărit.

Christian Ciocan a precizat că suspecţii ar fi comis infracţiunile în luna ianuarie, când au spart trei locuinţe situate la parter sau la etajul 1 ale unor blocuri din Sectorul 3. Modul de operare al celor cinci era escaladarea pereţilor şi forţarea geamurilor respectivelor case.

Prejudiciul estimat, până în prezent, de anchetatori este de peste 80.000 de lei.

Într-unul din cazuri, suspecţii ar fi spart sediul unei societăţi comerciale, de unde au furat dintr-o casă de bani.

Cei trei bărbaţi ridicaţi miercuri seară sunt, în prezent, cercetaţi pentru furt.

Papan Chiliban a mai fost închis doi ani, pentru spargeri de locuinţe.

"Eu când vreau să fluier, fluier", debutul în lungmetraj al lui Florin Şerban , este primul film românesc din ultimii 17 ani care a intrat în competiţia oficială a Festivalului de la Berlin şi a reuşit să ia şi două premii importante: marele premiu al juriului - Ursul de Argint şi distincţia "Alfred Bauer".

Sursa: mediafax

Link to comment

mda....asta e dovada ca si ajutati tiganii nu se pot lasa de obiceiurile si traditiile proast pe care le au ...marele "actor" nu este nimic mai mult decat un rahat de 7 feluri adunat de pe strazi ..nu pentru talentul sau actoricesc ... probabil a fost mai ieftin la bani decat altii...

Link to comment
Guest stefteo21

Am o vorba eu... " nu poti sa dai luciu unu cacat oricat ai incerca ". Tiganul tot tigan ramane, analfabet si hot. Obisnuinta e a doua natura asa ca degeaba a avut sansa fiindca i-a dat cu piciorul.

Warn Up!

Edited by Tybork
Link to comment

Unde naiba vedeti ca e tigan :)) ? De ce nu da suspend acum Tybork, daca tot a dat pentru "daca esti o frustrata mica" :blink: ?

Tot asa mi-a mai dat Radu warn ca l-am facut pe Adrian despot fraier sau pitigaiat :)) .

Raspuns la intrebarea "de ce nu da suspend acum Tybork?" - pentru ca acum a ajuns acasa de la servici ;). Inca un post de acest gen si iei warn si tu

Edited by Tybork
Link to comment

^ Ce avea? :)) Nu putem sa spunem ca devenise un actor de succes, ca nu se poate intampla asta peste noapte, mai ales ca el nu are talent pentru actorie, cum spunea Florin Serban intr-un interviu, ci pur si simplu e nascut pentru a fi un delicvent si normal ca rolul i s-a potrivit ca o manusa. :)

Lupul isi schimba parul, dar naravul, ba.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...