Jump to content
Hash

Cursă Tarom Bucureşti - Bruxelles şi retur, anulată din cauza erupţiei vulcanice din Islanda

Recommended Posts

O cursă Tarom Bucureşti - Bruxelles şi retur a fost anulată, joi, din cauza erupţiei vulcanice din Islanda, a declarat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" Otopeni, Valentin Iordache.

Cursa Tarom care trebuia să decoleze spre Bruxelles, la ora 17.20, de pe Aeroportul Otopeni a fost anulată, la fel ca şi cursa retur, de la Bruxelles, care trebuia să aterizeze la Bucureşti la ora 23.35.

Totodată, cursele British Airways Otopeni - Londra şi retur şi Aer Lingus Dublin - Bucureşti şi retur au fost anulate, joi, potrivit oficialilor Aeroportului Otopeni.

Cursa British Airways Londra - Bucureşti trebuia să ajungă, joi seară, la ora 23.20, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" din Capitală şi urma să plece, vineri dimineaţă, spre capitala Marii Britanii.

Cursa Aer Lingus Dublin - Bucureşti trebuia să ajungă, joi seară, la ora 22.10, pe Aeroportul Otopeni şi să plece spre Dublin o oră mai târziu.

Un nor de cenuşă provocat de erupţia unui vulcan în Islanda a perturbat, joi, traficul aerian al mai multor ţări din Europa, determinând închiderea spaţiilor aeriene din Marea Britanie, Danemarca, Belgia, Suedia sau Olanda

Sursa: mediafax

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...