oclaudiu Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Actrita Catherine Zeta-Jones a declarat intr-un interviu recent ca este mandra de corpul ei si ca nu are nicio problema cu nuditatea, in ciuda faptului ca a evitat sa se dezbrace in filmele in care a fost distribuita, informeaza dailymail.co.uk.Actrita galeza a facut sa creasca pulsul unor spectatori atunci cand a aparut topless in filmul "Masca lui Zorro", in care a jucat alaturi de Antonio Banderas. Cu toate acestea, Catherine Zeta-Jones i-a "suparat" pe multi dintre fanii ei de sex masculin, in anii care au urmat, deoarece a preferat sa aleaga roluri care i-au permis sa poarte tinute vestimentare decente.Totusi, actrita galeza a dovedit recent ca nu este o puritana si a acceptat sa pozeze nud pentru revista americana Allure.In acest fel, Catherine Zeta-Jones a tinut sa arate lumii intregi ca nu si-a pierdut toate rotunjimile, in ciuda unor fotografii recente ale paparazzi-lor in care apare foarte slaba.Actrita galeza a declarat cu aceasta ocazie ca este mandra de corpul ei, la varsta de 40 de ani, si ca intotdeauna a simtit acest lucru.Intr-un alt interviu, acordat la inceputul acestui an, in emisiunea lui David Letterman, actrita a maturisit ca a renuntat sa se mai plimbe goala prin gradina, dupa ce s-a mutat din Insulele Bermude - unde locuia cu sotul ei Michael Douglas si copiii lor - la New York.In interviul care a insotit pictorialul pentru revista Allure, actrita galeza a marturisit planurile sale de viitor, declarand ca isi doreste sa traiasca pe un vas si sa calatoreasca in jurul lumii.Sursa : http://www.mediafax.ro/life-inedit/catheri...ditatea-5896336Stau si ma minunez cum poate o femeie la 40 ani sa aiba asa forme. Multe tinere la 20 ani viseaza la asa ceva.
Denzel_Lsd Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 marfa ma frate...ce sa zic , de maine nu ma mai duc la munca , viata mea e mai completa ca am vazut'o pe asta nud ..Stau si ma minunez cum poate o femeie la 40 ani sa aiba asa forme. Multe tinere la 20 ani viseaza la asa ceva.vezi Madonna....ai bani n-ai cum sa nu arati bine ... 50-60-65 ce draq mai conteaza varsta .. :>
L3x@ Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Singurele femei sexy si in varsta ever: Demi Moore si Sharon Stone. Madonna arata urat :).
Lucian Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Singurele femei sexy si in varsta ever: Demi Moore si Sharon Stone. Madonna arata urat :).Halle Berry? mai sunt destule, da' nu-mi vine Catherine e febletea mea. forever.
Guest spanky Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 marfa ma frate...ce sa zic , de maine nu ma mai duc la munca , viata mea e mai completa ca am vazut'o pe asta nud ..vezi Madonna....ai bani n-ai cum sa nu arati bine ... 50-60-65 ce draq mai conteaza varsta .. :>Madonna ???? valeuuuu, imi pare rau ca nu impartasim aceeasi parere, dar Madonna numai sexy nu ecat despre Catherine da ....e sexy, dar nu stiu ce e asa mare stire :lol:
Random Hero Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Madonna ???? valeuuuu, imi pare rau ca nu impartasim aceeasi parere, dar Madonna numai sexy nu ecat despre Catherine da ....e sexy, dar nu stiu ce e asa mare stire :lol:De cativa ani incoace mie Madonna imi aduce putin a cadavru ambulant. Arata bine Catherine, desi este deja la a doua tinerete.
Hash Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Catherine Zeta Jones arata chiar bine Nustiu cum o puteti vedea pe Madonna frumoasa sau mai stiu eu , ca arata bine
Lemonade Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Se confirma ideea ca femeile devin mai frumoase dupa ce nasc si dupa 30 de ani. :D