Jump to content
Tybork

Taximetriştii care abordează clienţi în interiorul aeroportului vor fi amendaţi

Recommended Posts

Taximetriştii care abordează clienţi în interiorul aeroportului vor fi amendaţi cu o sumă cuprinsă între 500 lei şi 1.000 lei, a decis Guvernul prin ordonanţa de urgenţă privind combaterea pirateriei în transporul rutier de persoane, adoptată, luni, la solicitarea confederaţiei patronale din domeniu.

Imagine IPB

Actul normativ aprobat de Executiv stabileşte că amenda cuprinsă între 500 lei şi 1.000 lei va fi aplicată şi în cazul taximetriştilor sau interpuşilor acestora care abordează clienţii în interiorul aeroportului.

Legislaţia în vigoare interzice abordarea clienţilor în interiorul aeroportului de către taximetrişti sau interpuşi, fără însă ca amenda să fie stabilită şi pentru astfel de fapte.

În urmă cu aproape o lună, reprezentanţii Executivului şi cei ai Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi au semnat un protocol pentru combaterea pirateriei în transportul rutier de persoane, după ce organizaţia patronală a avertizat că va recurge la acţiuni de protest în cazul în care Guvernul nu intervine în acest domeniu.

Sursa: mediafax

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...