Carlisle Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Guilda [}{]E[][] (HELL) Recruteaza baieti si fete :D (sm elf bk mg dl)Sa trecem la ceva serios.Nu cautam persoane cu rr-uri multe cu pile la celelalte guilde sau tot asa,suntem multumiti doar daca aceea persoana are respectu' si seriozitatea.Bineinteles de preferat si un numar de ore jucate pe zii.PS:Nu stiu daca mai e nevoie de regulament gen:Nu se injura,ne ajutam intre noi,in guild nu se vinde..etc.Am zis tot prin "Respect si seriozitate"Asteptam raspunsuri pe forum sau private message in joc la nick: CarlisleO zii buna tuturor!
Nyarlathotep Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 aici BNasty big brother!!! :bananadance2: baftă şi de la mini! :tiphat:
GRIMM Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 La Multi Ani gm-ului Carlisle :) Shpam ^ ^ asa de inceput :>
GRIMM Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 La keyboard am reusit, dar cik nu pot schimba limba de la windows, ii pun o interfata in romana / engleza, daca nici asa nu da rezultate il schimb ^ ^Carl recruteaza doar baieti si fete, a zis ca nu vrea sa auda de barbati sau femei :))