Jump to content
Guest 'black'

Contorizare trafic

Recommended Posts

Posted

Salut !

Sunt abonat al serviciului Cable Link. In descrierea acestuia se precizeaza ca "traficul realizat pe un site sau cu un utilizator CableLink din acelasi oras este gratuit". As vrea sa stiu plaja de adrese (pentru Iasi), careia i se aplica precizarea de mai sus. Am trimis mailuri la iasi@rdslink.ro si support@iasi.rdslink.ro. Nu am primit raspuns. Pe forumul de fata nimeni nu pare a cunoaste concret informatia aceasta. Presupun ca cei mai "vecini" ar trebui sa fie cei cu adresa xxx.iasi.cablelink.ro. Dar dintre cei cu xxx.iasi.rdsnet.ro ? Precizarea in cauza se citeste "site din acelasi oras" sau "site cablelink din acelasi oras" ? Tanti care mi-a facut contractul stia ca traficul e necontorizat cu roedu si cu astral. Numai pentru site-urile de pe suprafata Iasiului ?

Multumesc!

Guest mihairomeob
Posted

prietene problema ta e si a mea singura diferenta e ca eu stau in oradea. cred ca cu timpul o sa aflam daca vom testa pe propria noastra piele, adica stai pe un site apoi urmaresti sa vezi daca te-a contorizat, simplu, nu?

Posted

pentru iasi pot sa iti raspund eu

deci.. linkmania.ro , linux.ro , home.ro cinemagia.ro , animale.ro si cele scrise in contract free for evrewone(iasi , oradea , bucuresti , etc)

in iasi e free tot ce ia net de la RDS , ASTRAL , ROEDU... un hub de dc++ unde poti face trafic free e esca.dyn.ro:2000

acele ip-uri nu le vrei primi deoarece in fiecare zi apar abonati noi deci noi ip-uri

Posted

si eu in oradea stau si pe dc+ am tras jocuri si filme numai pe canalul rds si m-a contorizat tare :>

Posted

in iasi e free tot ce ia net de la RDS , ASTRAL , ROEDU

mama ce beton ar fi. dar am dubii. de la rds cel putin iau net si o mie de retele de cartier cu adrese gen pc10.padina2.iasi.rdsnet.ro.

Guest serghei2004
Posted

salut

daca am 2 placi de retea, 2 retele (una locala si Cablelink) si dc++, cum imi dau seama cind dc++ trage de pe Cablelink sau de pe cealalta placa?

Posted

e mai usor sa organizezi toate shareurile celor din retea pe un hub dc++

ca sa iti dai seama de unde tragi uitete si tu la viteza, pe retea ar trebui sa fie considerabil mai mare decat cea de net

Posted

Sunt din Iasi . Am facut trafic cam cu marea majoritate a ISPistilor din oras nu s-a contorizat nimic ...deci iti urez succes .

Guest doctorlove
Posted

Sunt din Arad.

Am cablelink si DC++.

Am citit toate FAQ de la DC++ si tot nu imi dau seama care este hub-ul din orasul meu.

Ma poate ajuta cineva?

Posted

Sunt din Arad.

Am cablelink si DC++.

Am citit toate FAQ de la DC++ si tot nu imi dau seama care este hub-ul din orasul meu.

Ma poate ajuta cineva?

81.196.93.77:4012 hub-ul Aradului

Dak tot am postat am si eu o itnrebare despre trafic.....'

La sectiunea Live! de pe site-uri sunt nishte url-uri de radio...alea sunt contorizate?????

A Doua intrebare traficul pe serverele Linkmania de oriunde(Cluj, Oradea, CT, TM) ar fi ele sunt contorizate????

Posted

skat daca te-ai fi uitat macar odata in josul paginii ai fi observat ca scrie ceva de genu: "traficul pe linkmania este gratuit pt abonatii cablelink", iar daca observi ceva contorizari din sectiunea Live!, at trimiti un mail in care spui data si ora la care s-a realizat traficul.

Mai folositi si voi comanda search!!!

Guest doctorlove
Posted

Merci Skat...

Poate mai am si alte intrebari pt tine...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...