Guest hmarius Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 M-am abonat de 2 zile si am observat ca pe linkmania.ro si rdslink.ro se contorizeaza traficul, cam de la 0.100mb - 0.500mb pe ora,. Este adevarat ca nu este mult dar daca este gratuit de ce se contorizeaza? Poate ma lamureste cineva. Multumesc.
KIZ Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Abonatii Cable Link au acest trafic gratuit chiar din prima secunda a activarii contului lor. Totusi, daca observati ca IP-ul site-ului Link Mania (193.231.236.62) sau a server-ului de Download (193.231.236.56) va apar in trafic, trebuie sa ii contactati pe colegii mei de la Suport Tehnic Cable Link si sa le spuneti ca sunteti contorizat de site-ul Link Mania. Ei va vor rezolva imediat problema.
Guest hmarius Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Cele 2 Ip-uri nu apar in trafic dar observ ca de multe ori apre Ip-ul meu atat la sursa cat si la destinatie cu toate ca stau numai pe linkmainia.ro. Asta ce ar putea insemna ? Mentionez ca folosesc pt download Dap 7 si am activat RavAntivirus si ZoneAlarm 4.5. Sa fie din cauza lor?
alex Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 pai ... unu din motive ar fi scriptul de la trafic.ro... totusi trebuie sa apara si linkmania intr-un top... in al doilea rand... daca cineva iti da un simplu ping se face trafic(intradevar foarte foarte putin dar apare ip-ul acolo :> ) chiar daca stai numai pe linkmania trafic tot mai apare dar care nu este generat de linkmania.... o varianta de a nu face deloc trafic ar fi instalarea unui firewall din care sa blochezi toate ip-urile, mai putin cele 2 :)
M1nDH4cK Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Initiatorul thread-ului a fost lamurit, asa ca l-am inchis.