Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

muspeedy

eroare 110 :|

Recommended Posts

Posted

foarte tare 2 zile fara nici o rezolvare si exact cand aveam si eu timp....ca maine iar la munka...eu am xp media center...

Guest bgh01
Posted

Sa inteleg ca trebuie sa-mi pun W xp :angry1:

Posted

Eu am windows 7 pe 64bit si merge fara probleme...

nici mie ! :(

cu run as administrator si toate cele ... plus ca win7 are opt in trubleshoot ... cum sa iti ruleze aplicatia ... pe ce interfata :(

asta ajuta cu ceva? asa apare cand dau troubleshoot

Posted

nici mie ! :(

cu run as administrator si toate cele ... plus ca win7 are opt in trubleshoot ... cum sa iti ruleze aplicatia ... pe ce interfata :(

asta ajuta cu ceva? asa apare cand dau troubleshoot

Incearca windos xp media center ! Mie imi merge mu l decand lam bagat ! :)

Posted

Incearca windos xp media center ! Mie imi merge mu l decand lam bagat ! :)

eu am xp media center si nu merge.....spune-mi te rog dak ai sp 3 bagat

....astept raspuns

Guest bgh01
Posted

Am reusit sa joc MU doar dupa ce am instalat W xp(Am si W7 dar nu merge :angry1: ).Intrebare: cum pot sa joc si eu MU dar pe W7 62 b

Posted

Am reusit sa joc MU doar dupa ce am instalat W xp(Am si W7 dar nu merge :angry1: ).Intrebare: cum pot sa joc si eu MU dar pe W7 62 b

io intrebam dak la xp aveatzi sp 3 sau numa sp2 ??? ca sa stiu dak reinstalez windowsu'

Posted

Incearca sa selectezi din lista http://img140.imageshack.us/img140/1660/frtitlut.png mai multe modele de windows.

Daca ai vista/windows 7, incearca o varianta de xp, iar daca ai xp...incearca vista

Posted

Incearca sa selectezi din lista http://img140.imageshack.us/img140/1660/frtitlut.png mai multe modele de windows.

Daca ai vista/windows 7, incearca o varianta de xp, iar daca ai xp...incearca vista

am incercat toate variantele ... posibile .. de care am auzit si am stiut . un gossu in software nu exista pe aici ?

Posted

am instalat iar vista ... nu mere acum am win7 pe 32 bit si tot nu vrea :(

chiar nu stie nimeni nimic? zz

Ai incercat sa intri in safe mode pe administrator cu networking?

Guest CeausescuPresedinte
Posted

w7 suck`s :pottytrain2:

Posted

am instalat iar vista ... nu mere acum am win7 pe 32 bit si tot nu vrea :(

chiar nu stie nimeni nimic? zz

si eu am win7 pe 32 de biti si imi merge bine ... mi-a facut niste probleme de la driverul de la placa video la inceput, dar acum merge ... incearca sa pui si xp sa vezi daca iti merge

Posted

si eu am win7 pe 32 de biti si imi merge bine ... mi-a facut niste probleme de la driverul de la placa video la inceput, dar acum merge ... incearca sa pui si xp sa vezi daca iti merge

am pus xp weekendu trecut ... merge mu , in schimb drivere intra in conflict si imi pica ba placa video , ba nu stiu ce ... pc e mai nou e la zi nu pot sa pun xp pe el :(

asa cu vista sau win 7 merg toate super ok .... inafara de mu ...

Posted

ce treaba are ma ? oO ? oricum na sa te convingi............

In safe mode nu se incarca multe programe si servicii din rularea normala a sistemului de operare. Ma gandeam ca poate unul dintre ele intra in conflict cu ceva.

am pus xp weekendu trecut ... merge mu , in schimb drivere intra in conflict si imi pica ba placa video , ba nu stiu ce ... pc e mai nou e la zi nu pot sa pun xp pe el :(

asa cu vista sau win 7 merg toate super ok .... inafara de mu ...

Mai multe detalii in legatura cu driverele/placa video. Ai incercat alte drivere .. chiar sa ramai pe cele de baza legacy?

Ce versiune/build de Windows 7/Vista folosesti?

Posted

frate .. am in postul asta toate detaliile .... ce vrei sa mai zic?

sistem operare : windows 7 ultimate 64 bit . update la zi

procesor : amd quad 3k+

ram :4 gigi

video : nvidia gforce gtx 285

hdd : 3 T

directx : 10

ce mai tre?

folosesc driverul de pe nvidia.com ... si e unu pt toata seria

Posted

frate .. am in postul asta toate detaliile .... ce vrei sa mai zic?

sistem operare : windows 7 ultimate 64 bit . update la zi

procesor : amd quad 3k+

ram :4 gigi

video : nvidia gforce gtx 285

hdd : 3 T

directx : 10

ce mai tre?

folosesc driverul de pe nvidia.com ... si e unu pt toata seria

Problema de compatibilitate intre sistem de operare-driver-program. Nu e singurul program/joc care a ajuns sa nu mearga pe windows 7 cu toate driverele la zi.

Poti incerca sa schimbi driverul cu ceva legacy dar nu vei mai avea performantele placii video.

Revi la vechiul sistem de operare daca merge asa .. nu cred ca vrei sa ramai cu resursele placii video folosite la 30%.

Din partea celor care ofera suport tehnic pentru sistemele de operare, trateaza cu indiferenta problemele de genul acesta, programele depinzand de sistemul de operare nu vice-versa.

Problemele de genul asta cum e si cu eroarea care apare dupa un timp pe windows 7 de la start nu prea au rezolvare simpla. Trebuie recopilat launcheru pentru a`l face compatibil cu noile sisteme de operare/drivere.

Am spus opinia, posibila solutie care o stiu.

Nu ma mai dau cu parerea. :) Sper sa rezolvi problema ...

Posted

acum formatez iar .. pun alt w7 pe 32bit .. sa vedem pana mea .. de fumat m-am lasat . de mu nu vreau ... dar nu o sa stau cu xp sa ma joc ... :(

mc frumos ca ti-ai pierdut timpu sa scrii acolo :) , apreciez

afk . format .new start.

zz.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...