Jump to content
eseeet

Cum va arata viitorul

Recommended Posts

Posted

Depinde de multi factori. Nu stiu inca ce sa aleg: sumbru sau luminos. :-?

Mai de graba sumbru ... daca ne luam dupa toate filmele de pe youtube !

Posted

Mai de graba sumbru ... daca ne luam dupa toate filmele de pe youtube !

Posted

Majoritatea oamenilor vor muri in cel de-al 3-lea razboi mondial ,cel mai mare inamic al omului a fost intotdeauna omul,cea mai mare frica a omului a fost intotdeauna alt om,iadul omului a fost adus pe pamant odata cu el.

Posted

In Romania viitorul bate spre negru (maro). Nu vreau sa spun de ce, ca apoi vezi doamne o sa fiu considerat rasist.

Va dati seama ce a ajuns Romania daca la presedintie a candidat un TIGAN. #-o

Cat despre viitor in general, cred ca va fi unul luminos, tehnologia se va dezvolta atat de mult incat nu ne putem imagina acum. Insa vom vedea ce va fi.

Posted

In Romania viitorul bate spre negru (maro). Nu vreau sa spun de ce, ca apoi vezi doamne o sa fiu considerat rasist.

Va dati seama ce a ajuns Romania daca la presedintie a candidat un TIGAN. #-o

Cat despre viitor in general, cred ca va fi unul luminos, tehnologia se va dezvolta atat de mult incat nu ne putem imagina acum. Insa vom vedea ce va fi.

Viitorul Romaniei e la fel de stralucit ca si prezentul. Si nici cel al planetei nu va fi prea luminos, razboiul bate la usa.

Posted

Cred ca suntem generatia norocoasa,eu vad viitorul negru,cum scria careva mai sus ne autodistrugem,sau altceva o sa distruga omenirea

Posted

io sper sa ne cucereasca ceva alieni cu 17 capete...si sa se mute in harghita si covasna

OMG OMG OMG

sounds good

si acum serios, o sa fie la fel. ce o sa stricam(natural) o sa inlocuim(artificial)

Posted

nu e nimica SF la filmuletul ala. totul e posibil. singurul lucru de care depinde, e sa fie si rentabil. degeaba cerceteaza si dezvolta tehnologie pentru producerea unui asemenea aparat daca numai 10 oameni de pe planeta isi permit sa si-l cumpere. baby steps. ce credeti ca ar spune lenin daca i-ati arata un iphone ?

Posted

Era sa fac pe mine de ras.

Nu s-a prins nimeni ca e o parodie si e la misto facut filmuletul? =))

only 498 years away .....inca putin si ajungem , caterinca intr-un fel si nu se stie niciodata cum o sa fie in viitor poate o sa traim ca in Kongo pe liene .

Guest POSITIOn!
Posted

ce prostii vorbiti ma :)))) :box:

Posted

Cum spunea unu de mai sus , chiar depinde de multi factori , eu cred ca atunci cand ma voi trezi sa merg la servici , voi da de trei sfert de oras de alieni , o masina zburatoare in fata casei , si o stie robocop ..:))

Posted

ce razboaie..? ce sa iti faci singur viitorul..? daca vine un meteorit peste noi ne face KO instant asa ca.. viitorul poate sa nu mai fie deloc

Posted

stiti vorba aia.. "viitorul suna bine! dar nu raspunde nimeni". totul evolueaza deci nu m-ar mira ca atunci cand o sa fiu eu batran sa gaseasca elixirul vietii, sau sa existe masinile zburatoare. si blocuri de 1000 de etaje.

Posted

Multe pareri , dar eu unul iubesc ce este descris in acest video :) . Microsoft ftw , iubesc chestiile inteligente ca , cele din video . O sa imi placa mie . Sincer :wub:

Posted

Chiar am avut acu ceva saptamani o discutie cu diriginta pe tema asta. Ea zicea sa nu ne bazam pe informatica, pentru ca nu o sa mai tina mult chestia asta cu calculatoarele. Eu o contraziceam si ziceam exact opusul, ca informatica va fii baza viitorului. Si tot la parerea asta raman, ca vom avea parte de un viitor computerizat.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...