ic.sys Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 (edited) Jurnalistul timişorean Mile Cărpenişan, în vârstă de 34 de ani, a murit, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara, unde era internat de săptămâna trecută, fiind în comă.Directorul Spitalului Judeţean din Timişoara, Gheorghe Nodici, a declarat, luni, că medicii se aşteptau la decesul jurnalistului, în condiţiile în care starea acestuia se agravase."Starea acestuia s-a înrăutăţit în ultimele zile şi ne aşteptam să se întâmple asta", a spus directorul Spitalului Judeţean din Timişoara.Surse medicale au precizat că decesul jurnalistului a fost urmare a unui stop cardiac.Mile Cărpenişan a fost internat, în urmă cu câteva zile, la Spitalul Judeţean Timişoara, mai multe site-uri şi bloguri anunţând atunci că acesta este în comă după ce a suferit un şoc septic, el având nevoie de sânge grupa A2 pozitiv.Reprezentanţii Unităţii de Primire Urgenţe de la Spitalul Judeţean Timişoara au declarat, la acea dată, că Mile Cărpenişan a fost internat de mai multe zile, nedorind să facă precizări cu privire la diagnosticul sau starea jurnalistului.Pe site-ul de micro-blogging Twitter, timişorenii erau rugaţi să doneze sânge pentru Mile Cărpenişan.În urmă cu o lună, Cărpenişan a făcut o campanie umanitară pentru a-l ajuta pe Daniel Răduţă, un tânăr diagnosticat cu "leucemie acută limfoblastică", care are nevoie de bani pentru un transplant de măduvă.Mile Cărpenişan avea 34 de ani şi a fost, mai bine de 10 ani, corespondent al posturilor TV Antena 1 şi Antena 3, realizând numeroase reportaje din zonele de război. În 2008, Cărpenişan a încheiat colaborarea cu posturile Antena 1 şi 3, fiind apoi freelancer.Sursa: realitatea.netic.sys invata sa postezi un articol cum trebuie. Daca nu stii, uita-te la restul stirilor postate Edited March 22, 2010 by Tybork
Life Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 si gigi de la 2 a murit, lasa ca vin altii mai buni .. nici n-a fost cine stie ce vedeta ..
ic.sys Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 bai baiatule..daca n-ai nici o treaba cu subiectul de ce te bagi in seama doar ca sa pari interesant? du-te-n treaba ta si vezi-ti de ale tale daca n-ai de lucru. ca daca ti-era tata sau frate etc nu mai comentai de dragul unui +1.
Random Hero Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Odihneasca-se in pace.În urmă cu o lună, Cărpenişan a făcut o campanie umanitară pentru a-l ajuta pe Daniel Răduţă, un tânăr diagnosticat cu "leucemie acută limfoblastică", care are nevoie de bani pentru un transplant de măduvă.Probabil ca asta e "blestemul" aruncat de Radu de pe piticigratis, legat de actiunea ce il implica pe Daniel Raduta.
Parazitu' Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 R.I.P. pacat..pana la urma urmei toti ne stingem..insa semnificativ este in ce mod..si din ce cauza.. -_-
Life Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 nu despre asta e vorba, mi se rupe de +1 .. nu stiu daca ai observat, am contu asta de 4 ani, si am 700 posturi.. crezi ca-s obsedat ca tine ?FAZA E URMATOAREA : sunt enspee mii de oameni, care fac gesturi umanitare, care merita cu adevarat lauda, dar nimeni nu-i baga in seama .. mile carpenisan, doar un om, care a facut publica o chestie de genu, asta e.. se mai intampla.. si oamenii buni mai mor, mai mult aia buni mor .. btw, RiP
ic.sys Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 uite frate cum scrii doar ca sa pari interesant. Fereasca-ma ce om.. unde ma vezi obsedat. ai degeaba 700 de posturi. daca erai atent vedeai ca intru din an in pasti pe forum. e vorba de un om care din fericire se stie ca a fost un om bun. si se merita a fi amintit oricand, oriunde. problema ta e ca nu te poti abtine. nu ai vrut sa comentezi nimic de subiect doar sa-mi strici mie dispozitia.
Tybork Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 ic.sys & Wanksta va rog ca cearta, si insultele la adresa celuilalt sa o continuati in privat!Persoanele care nu stiu sa scrie altceva in afara de "R.I.P." sau "odihneasca-se in pace" mai bine nu posteaza nimic!O seara placuta tuturor!
Dani Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 si gigi de la 2 a murit, lasa ca vin altii mai buni .. nici n-a fost cine stie ce vedeta ..Observ ca in ziua de azi trebuie sa fii vedeta ca sa fii tinut minte. Ce chestie. Ce oameni. Odihneasca-se in pace! Mare caracter!
Life Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 ' date='Mar 22 2010, 21:28' post='4901018']Observ ca in ziua de azi trebuie sa fii vedeta ca sa fii tinut minte. Ce chestie. Ce oameni. Odihneasca-se in pace! Mare caracter!asa e cum zici tu, in cazu asta, de ce nu tinem minte oamenii care mor in fiecare zi, si care poate si ei au DONAT, au facut tot felul pentru saraci, etc ? eu asta incerc sa spun, fara pic de nesimtire, dar vad ca lumea gata ii sa iti dea in cap daca spui ceva, forumull e pt pareri diferite, nu ?
Guest stefteo21 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Cunoscut sau mai putin cunoscut ideea e ca a murit un om si trebuie sa avem putin respect pentru asta. Daca a murit un om si lumea a fost informata prin mass-media inseamna ca era ceva de capul lui si merita macar un Odihneasca-se in pace fara sa facem motiv de discutie moartea lui.
Guest LoLz0o0r Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 R.I.P am auzit de el ca a facut multe lucruri bune.Pacat a murit prea tanar.
kuumba2 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 ' date='Mar 22 2010, 21:28' post='4901018']Observ ca in ziua de azi trebuie sa fii vedeta ca sa fii tinut minte. Ce chestie. Ce oameni. Odihneasca-se in pace! Mare caracter!Scuza-mi indrazneala, insa...cand a fost altfel?Foarte comic faptul ca pana si la astfel de topic care s-ar dori sobru, de la mesajele 2-3 incepe cearta :)
bunny Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Sincer acum, cine-i Mile Cărpenişan? Eu n-am auzit niciodata de el. (eh, la cat ma uit eu la tv, ma rog). Odihneasca-se in pace. Dani, nu trebuie sa fie vedeta ca sa-i spui un "odihneasca-se in pace", ai inteles gresit. Ideea e ca eu de exemplu nu stiu cine e/era respectivul, atata tot, nu ca m-ar durea gura sa zic o vorba de bine. Ca si cum as face topic ca "Dinu Vasilica si-a luat apartament in centrul Bucurestiului", tu ce-ai spune? Bravo ei? Sau cine e Dinu Vasilica? Hmm.
NoComment Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ' date='Mar 22 2010, 21:28' post='4901018']Observ ca in ziua de azi trebuie sa fii vedeta ca sa fii tinut minte. Ce chestie. Ce oameni. Odihneasca-se in pace! Mare caracter!Defapt nici aceste "vedete" nu sunt tinute minte mult timp ... peste 3 luni ai sa intrebi pe cineva daca il mai stie pe X sau pe Y , in cazul de fata pe Mile Carpenisan ... nimeni nu o sa mai stie nimic ...
LuckyShot Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 pai daca nu esti o persoana cat de cat "publica" de ce te-ar tine cineva minte din moment ce nici nu te-a cunoscut nimeni? te tine minte cine e normal sa te tina minte (rude, prieteni etc)
i sin Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 romania n-o sa mai fie la fel ( habar nu aveam cine a fost ala pana nu am vazut la stiri :) de ce e asa mare zarva? :) rip & chestii @buny, nu mai ai moderator ma?
Mihnea Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Dumnezeu sa il odihneasca , era un om fara frica , nu a murit prin toate aveturile care le`a avut incercand sa faca reportaje bune , si moare asa aiurea , dintr`o boala