Jump to content
0ne

Haideti prin padure? :D

Recommended Posts

Posted

mai bine la mare la vara ca s'asa jumate de tara se duce la costinesti :D

eu acolo am dat peste handibelu de thug radu :D, de gheyu de ybf :D, de catalinus din valcea si de thade :D...fara sa stabilim nimic inainte :)

E normal pentru cei care au treaba cu realitatea si stiu ca mai toate drumurile din romania au fost distruse de metodele astea in ultimele cateva luni.

gata ba, stiu ! esti lucrator la drumuri ! alt explicatie nu exista avand in vedere ca esti guru in ale asfaltului. :))

Posted

eu acolo am dat peste handibelu de thug radu :D, de gheyu de ybf :D, de catalinus din valcea si de thade :D...fara sa stabilim nimic inainte :)

Handibel baaa ? :)) mersi de compliment, luv u 2 :-*:))

Dap, bine zice kebba. Si eu asta vara cu kebba si cu thade ... vara trecuta cu mai multi admini de pe Ploiesti ...

Asta vara iar merg la Costinesti, probabil aceasi perioada, 1-10 august ... daca mai merge careva in aceasi perioada ... let me know :D

p.s. : kebba, daca ne vedem si anu asta la mare, musai trebuie sa stam sa bem intr`o seara si sa stam la povesti, ca asta n`am apucat sa facem ! :(

Posted

Nu mintii men , tu vrei sa ii futi p-astia de pe forum si iti venii ideea cu excursie .

hua papushelule !

OMG, e nepotul lui Jeffrey Dahmer?!

One, in ce modalitati abominabile ai de gand sa ne abuzezi?

Posted

Daca e vorba e 1.000.000$ ma bag :>

Gandeste-te putin, fiecare are altceva de facut in afara sa stea cu 10-20 de oameni pe care ii stie de pe forum... mai ales cu cortul. De-abia se strang la gather cativa si e vorba de o seara pt 2-3 beri si o mica distractie :)

da unu joaca cs unu joaca gta dar uitate cati is inscrisi pe forum apoi mai vorbeste, astia care nu va place la cort ce sa va zic ma :-j mergeti voi la hotel acolo unde ii luxul lux ;) ca voi stiti ce ii viata voi sunteti miezu ma ! :))

o sa urmaresc si eu topicul, poate poate daca se aduna mai multa lume din oradea(o masina sau 2 :)) ) si se tine "tabara" intr`un loc frumos vin si eu .

Posted

Cel mai sigur o sa fie un gather marisor la Costinesti. Cel putin eu cu kebba vom face unul :)) xD

Pai, daca se poate, sa scrieti pe forum. Eu am fost anul trecut, spre exemplu, vreo 5-6 weekend-uri la mare, cazarea in Vama Veche, insa mergeam si prin restul litoralului cand nu eram beat si puteam conduce :D

Posted

Pai eu clar o sa fiu la mare intr`o singura perioada - 1-10 august :D Sau poate il modific putin, in functie de cum o sa fie Sunwaves. Dar in principiu e 1-10 august :) 10 nopti sper sa fie iar ca anu trecut ...

Ma gasiti ziua pe plaja, seara la gossip dimineata la loca beach :))

Posted

0ne, ma anunti daca vrei sa organizezi ceva serios si redeschid topicul, aici se discuta despre mare si Liberty Parade :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...