0ne Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Am deschis acest pentru urmatoare chestiune: Sa ne stragem un grup(10+pers) si sa facem o "expeditie" prin locuri nepopulate la munte sau unde vreti.Deci,sa mergem cu cortul.Ganditi-va la ceva gen survival :D .O sa discutam detaliile mai tarziu in acest topic.Momentan sa discutam despre locatie.(unde mergem).E imposibil sa nu gasiti pe cineva sa va imprumute un cort si un sac de dormit.
m4x Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Daca e vorba e 1.000.000$ ma bag :>Gandeste-te putin, fiecare are altceva de facut in afara sa stea cu 10-20 de oameni pe care ii stie de pe forum... mai ales cu cortul. De-abia se strang la gather cativa si e vorba de o seara pt 2-3 beri si o mica distractie :)
MariuS™ Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ^Eeeh na, pai care e problema daca ne stim de pe forum ? :D@ O sa urmaresc topicul, daca e destul de aproape de mine, si am timp, ma bag si eu.
blk Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Multi de pe aici sunt minori deci acordul de la mama / tata pentru orice fel de expeditie bla bla. Nu stiu daca sunt 10 persoane pe forumul asta care sa aiba posibilitatea si sa si vrea sa faca asa ceva.Depinde si cu cine imparti cortul / excursia pana la urma. E clar ca sunt multe antipatii pe forumul asta. x nu vine daca y vine iar z nu vine daca nu vine si t. Recunosc si eu ca n-as veni daca ar veni x y z sau t a b c d e u i o j k w q si p.
0ne Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Mda..propun sa mergem undeva pe Valea Jiului.Sunt niste zone foarte frumoase pe acolo,cascade and shit.
Legacy Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 mergem.eu zic sa plecam din brasov share ur experince via panoramio :D
liquidlove Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Sa vezi tu ce editie de mafia oraganizeaza "0ne" acum,ca tot n-am mai jucat de mult . :rofl1:
blk Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 eu am cort, da' nu va placDaca esti din valcea normal ca ai cort. Acolo numai la cort se traieste de cand e gutau la inchisoare :rofl1:On a serious note, chiar o sa iasa o editie de mafia daca ne intalnim cativa mai antipatici in mijlocul padurii. Propun sa fiu eu nasul.
Lucian Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Daca esti din valcea normal ca ai cort. Acolo numai la cort se traieste de cand e gutau la inchisoare :rofl1:primarul la inchisoare = noi o ducem rau? da...are sensapropo...si tu esti din valcea asa ca INCEARCA sa nu te mai caci atata pe tine ;)
blk Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 primarul la inchisoare = noi o ducem rau? da...are sensapropo...si tu esti din valcea asa ca INCEARCA sa nu te mai caci atata pe tine ;)Da, si am fost in valcea recent, mai avea putin lumea si pescuia din gropile din centru. Ar trebui sa stii ca sunt genul de om care face haz de necaz si ca nu sunt atat de ipocrit incat sa nu vad mizeriile din orasul meu. Dar deh, hai sa ne cacam pe noi, nu? :clap: Hai las-o ca n-ai inteles.
Lucian Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Da, si am fost in valcea recent, mai avea putin lumea si pescuia din gropile din centru. Ar trebui sa stii ca sunt genul de om care face haz de necaz si ca nu sunt atat de ipocrit incat sa nu vad mizeriile din orasul meu. Dar deh, hai sa ne cacam pe noi, nu? :clap: Hai las-o ca n-ai inteles.da, adevarul e ca acolo unde TE-AI MUTAT TU CA EMANCIPATUL nu-s gropi, aveti parchet pe strada fiindca na, tu nu stai in romania, stai in dubaihttp://cocalari.com/2010/03/cocalarul-parvenit/iote, te vezi ma? te vezi? tu esti ba
blk Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 da, adevarul e ca acolo unde TE-AI MUTAT TU CA EMANCIPATUL nu-s gropi, aveti parchet pe strada fiindca na, tu nu stai in romania, stai in dubaihttp://cocalari.com/2010/03/cocalarul-parvenit/iote, te vezi ma? te vezi? tu esti baTe mai ataci mult? Cat timp era gutau la primarie orasul o ducea foarte bine. Acum ca e la inchisoare orasul arata ca dracu, plin de gropi, nu se mai imbunatateste / construieste nimic. Ce te tot ataci atat ca femeia? Unde am zis ceva fals?
frankee Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Bai, nu stiu de voi, dar eu nu stiam ca daca intra un primar la inchisoare apar gropi in asfaltul din oras :( E vreo reactie adversa?
Guest erifeek Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Mda..propun sa mergem undeva pe Valea Jiului.Sunt niste zone foarte frumoase pe acolo,cascade and shit.Nu mintii men , tu vrei sa ii futi p-astia de pe forum si iti venii ideea cu excursie . hua papushelule !
Lucian Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Bai, nu stiu de voi, dar eu nu stiam ca daca intra un primar la inchisoare apar gropi in asfaltul din oras :( E vreo reactie adversa? pana mea...cum au vazut gropile ca e ala dupa gratii, cum au iesit din ascunzatori si culmea...n-are nici 2 luni de cand e la parnaie. cred ca pe la noi curge niagara de s-au erodat strazile asa repede
~megan~ Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 pana mea...cum au vazut gropile ca e ala dupa gratii, cum au iesit din ascunzatori si culmea...n-are nici 2 luni de cand e la parnaie. cred ca pe la noi curge niagara de s-au erodat strazile asa repede Gropile e si normal sa apara in ultimele 2 luni datorita materialului antiderapant (nisip+sare)care "sapa"pur si simplu in asfalt,defapt inainte de toate ar trebuii sa se puna o solutie speciala inainte de toate pentru a se prevenii erodarea dar la noi e mai mare interesul sa se creeze gropi ca doar cine detin firmele respective pentru asflatare ... Si ca sa fiu on topic,Lucian pe tine nimeni nu te-ar vrea alaturi in padure
blk Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Gropile e si normal sa apara in ultimele 2 luni datorita materialului antiderapant (nisip+sare)care "sapa"pur si simplu in asfalt,defapt inainte de toate ar trebuii sa se puna o solutie speciala inainte de toate pentru a se prevenii erodarea dar la noi e mai mare interesul sa se creeze gropi ca doar cine detin firmele respective pentru asflatare ...E normal pentru cei care au treaba cu realitatea si stiu ca mai toate drumurile din romania au fost distruse de metodele astea in ultimele cateva luni. Pentru carcotasii de pe forum pe de alta parte...
THuG-Radu Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Si ca sa fiu on topic,Lucian pe tine nimeni nu te-ar vrea alaturi in padure Ba eu l`ash vrea E mai ... miserupist , asa ca mine )) + ii plac alcoolu si femeile :D @on-topic Intr`o vreme se vorbea de un gather national, vara, o locatie cat mai in centrul tarii, sa fie cam "la mijloc" pentru toata lumea. Aia ar fi tare :D
~megan~ Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ba eu l`ash vrea E mai ... miserupist , asa ca mine )) + ii plac alcoolu si femeile :D @on-topic Intr`o vreme se vorbea de un gather national, vara, o locatie cat mai in centrul tarii, sa fie cam "la mijloc" pentru toata lumea. Aia ar fi tare :D Radule baiete o sa fi-ti pe Pro Tv :Lucian si-a omorat prietenul de pahar=)).Nu am nimic cu Lucian :* mai glumim si noi On topic !Cel mai bine e sa fie la mare ca doar toata lumea merge la mare vara nu?