Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Just^Ing3rashuL

De ce !?

Recommended Posts

Posted

Azi mi`am instalat Wind7, si nu mai pot intra in mu....dar nu ca imi arata eroare, ci de faptul ca se misca in reluare...n`am apucat sa intru in joc....se misca oribil...oare din ce cauza!?! Se poate face ceva !?

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

nu ai instalata placa video.. ce placa video ai... ? :)

Word

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

ia mananca :bananadance2: in alta parte ce zici ? :crazy: :box:

Du-te tu sa mulgi vacutza si sa bagi boticul. Nu de alta dar se pare ca ai lipsa de calciu in organism .

@ Just cauta pe net driverele de la placa video daca nu le ai si mai da-le un install.

Posted

asa cum ti-a zis si mai sus cauta drivere si instaleaza`le de la plak video si eu azi mi-am reinstalat wind si la fel mi-a facut pana am instalat driveru de la plak video

Posted

Win 7 nu e bun de nimik .....

cine te-a pacalit? poate ai tu vreo versiune de windows7 modificata de vreun pustiulica. eu il am de vreo 8 luni de zile aproape si am bagat tot ce s-a putut in el; mi se misca destul de bine si acum, lucru pe care vista si xp-ul nu l-ar fi facut.

@OT: problema e de la placa video. nu ai instalat driverul

Posted

Aprob boom.

Eu unul imi formatam calculatorul in fiecare luna cu XP. Acum am win7 si nu l-am mai formatat din vara anului trecut.

eu am un win xp sp 3 performance edition decembrie 2009 si nu am nici o problema,aveti versiuni de pe net si deasta vi se intampla

Posted

cine te-a pacalit? poate ai tu vreo versiune de windows7 modificata de vreun pustiulica. eu il am de vreo 8 luni de zile aproape si am bagat tot ce s-a putut in el; mi se misca destul de bine si acum, lucru pe care vista si xp-ul nu l-ar fi facut.

@OT: problema e de la placa video. nu ai instalat driverul

nu m-a pacalit nimeni ... sincer nu vreau sa vorbesc prostii, asa am auzit de la multi ca nu e bun ... mi-au spus majoritatea ca se misca bine tare, mult mai bine ca xp, numai ca fiecare a avut problema lui .... unuia i se bloca calc si fara restart nu scapa .... altuia ii dadea o eroare nu stiu de care etc ... nu l-am incercat ca sa pot spune sigur ... am incredere in prieteni :))

Posted

nu m-a pacalit nimeni ... sincer nu vreau sa vorbesc prostii, asa am auzit de la multi ca nu e bun ... mi-au spus majoritatea ca se misca bine tare, mult mai bine ca xp, numai ca fiecare a avut problema lui .... unuia i se bloca calc si fara restart nu scapa .... altuia ii dadea o eroare nu stiu de care etc ... nu l-am incercat ca sa pot spune sigur ... am incredere in prieteni :))

bubu normal sa aiba probleme daca ei au PC din 1900 toamna .. driverele incompatibile= blue screen,restart PC sau sa se blocheze :D

Posted

Deci mai departe de aici nu`mi intra...si pana aici mi se misca in frameuri...nu calculatoru, doar in imaginea jocului.... Ce sa`i mai fac...:(

http://yfrog.com/7fscreen031719040000j ....nu pot intra mai departe....e foarte aiurea...ce e de facut...sa`mi spuna cineva daca stie...va rog...

Verifica ce placa video ai, ce varianta de Windows 7 (32/64 biti) si instaleaza driverele pentru versiunea ta.

Adaug aici linkuri la site-urile producatorilor majori de chipseturi video

Drivere ATI

Drivere NVIDIA

Iti mai ramane sa alegi doar placa ta video si sistemul tau de operare din lista.

Succes!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...