Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MosPedala

LinkMania

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

nu e vorba de versiune aici... e vorba de noua comunitate. si nu vreau sa intru in detalii, sa jignesc pe cineva sau in polemici, dar eu una nu pot sa stau mai mult de 10 minute in joc fara sa ma enervez.

las-o si tu acuma, ii plange copilul imaginar acasa si d-aia e tafnoasa. si mai zice de mine ca ma iau de ea aiurea.

apropo lexo, ziceai la un moment dat ca nu vrei ca plodul tau (imaginar, bineinteles) sa ajunga ca mine. in cazul asta, imi pare bine sa aud asta. va avea si copilul meu de cine sa rada.

Ahahahhaha tare asta :coffee:

Tu chiar nu mai ai de ce sa te legi :rofl1:? Chiar crezi ca rezolvi ceva tinandu-te dupa curul meu? Sa-i mananci pasarica daca e imaginara :)). Doar nu te superi ca mananci pasarica de copil "imaginar", nu :(?

PS: nu e nici o noua comunitate. Cum zicea si Shark, atunci nu se vedeau conflictele si erau reduse pentru ca modul de interactionare era mai limitat (un factor important fiind global chat).

Opppaaaa, cf ma aici, iti dai spre comercializare si desfacere pasarica la fetita ? Maine poimaine te vad socializandsi stabilind intrevederi cu pedo...pardon afaceristi belgieni :slap: :rofl1: :rofl1:

@ OT : Imi place si pe S2 ... ca si pe vers veche si aici dai de tot felul de terminati....te enervezi...te mai distrezi cu cei pe care ii sti de pe old and so on....

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

chiar ma, e aceeasi "comunitate" acum ca si pe 97d? toti pitpalacii aia de 13 ani on?

Mah nush...eu unul nu prea interactionez cu pre pubianii aia :)) :-j

Majoritatea sunt trecuti de etapele "uite mami mi-a crescut un carliontz la pasaroi/pasarica" :)) ....gen

Ba auzi....tu ai vreun copil ?

Posted

Mah nush...eu unul nu prea interactionez cu pre pubianii aia :)) :-j

Majoritatea sunt trecuti de etapele "uite mami mi-a crescut un carliontz la pasaroi/pasarica" :)) ....gen

Ba auzi....tu ai vreun copil ?

tot imaginar. si e baiat. si e mai smecher decat al lexei ca are aripi

Posted

nu e vorba de versiune aici... e vorba de noua comunitate. si nu vreau sa intru in detalii, sa jignesc pe cineva sau in polemici, dar eu una nu pot sa stau mai mult de 10 minute in joc fara sa ma enervez.

las-o si tu acuma, ii plange copilul imaginar acasa si d-aia e tafnoasa. si mai zice de mine ca ma iau de ea aiurea.

apropo lexo, ziceai la un moment dat ca nu vrei ca plodul tau (imaginar, bineinteles) sa ajunga ca mine. in cazul asta, imi pare bine sa aud asta. va avea si copilul meu de cine sa rada.

kika cea mai tare !

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

kika cea mai tare !

Pun pariu ca o fac sa plnga cu un borcan de mustar :-j :rofl1:

P.S. Dar nu ma lasa inima :oops: :rofl1:

Posted

Pun pariu ca o fac sa plnga cu un borcan de mustar :-j :rofl1:

P.S. Dar nu ma lasa inima :oops: :rofl1:

taci ma ... e mai desteapta kika decat totate rudele tele ...

ps : nu ma loa cu "mama e docotor " tati e macelar fratemeo e politist sau asa ..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...