Jump to content
uLise

500 milioane de euro pentru portalul eRomania

Recommended Posts

http://www.piticu.ro/2010/03/15/startup-de...euro/index.html

http://sutu.ro/guvernanta/exploziv-guvernu...u-un-mega-site/

500 milioane pentru un site ? Nici macar nu-l poti numi site.

E mai mult un blog unde vei gasi informatii cat sa intri in ceata mai tare.

http://www.romania.gov.ro/ < Valoreaza 500 milioane

Si cica ajuta la economisirea timpului romanilor adica mai pe romaneste ... statul roman se gandeste la fiecare dintre voi , va stie un popor ocupat cu afaceri joburi etc ( inexistente ) a zis sa faca siteul asta pentru plati online.

Si parca vezi ca va ceda cum a cedat siteul pt testare BAC :lol:

Inca nu e terminat , mai au de lucrat la el. Cititi si comentariile :lol:

Hai ca vreau si eu sa scriu 2 linii de cod pe 1 milion de euro…ca din 500…banuiesc ca-mi pica si mie un rest de cafea:D

Jaf la drumul mare

Link to comment

Este defapt un portal ,care face legatura intre mai multe domenii .Asa ceva le faceam eu pentru 10. 000 euro...

Daca face legatura spre domenii ce detin informatii de genul unei baze de date a evidentei populatiei (pagini aurii pe internet), tranzactii bancare sigure s.a.m.d... cred ca ar duce cat de cat la costul estimat :). Oricum, vor fi dati in transe -_-. Cine stie, poate in 10 ani chiar.

Link to comment

Face ea legatura intre blabla si blabla dar tot nu ar ajunge la suma aia :)).Angajezi 10 specialisti epntru fiecare domeniu,sa zicem 20 domenii si sa zicem ca ii platesti cu 200.000 euro/pers pe toata durata proiectului,adica vine 40 mil euro.Sa zicem 10 mil pentru administrare si achizitionare domenii si server.Deci vine 50 mil max,si asa cu sume exagerate de mari.

Link to comment
Guest smiley_real92

f bine l-au facut...au cheltuit sume imense,timp..sa vad cu ce ne ajuta,eu unul nu cred ca am sa mai intru vreodata pe acel portal.Doar acum ca am vzut cam despre ce e vorba. halal!

Link to comment

momentan vad ca contine doar partea informationala, fara cea operationala.

intr-adevar este foarte complex ceea ce vor ei sa faca si va fi si foarte util cu conditia sa fie bine structurat, ierarhizat, organizat.

este intr-adevar un proiect foarte costisitor, dar si suma este foarte mare, probabil o parte din ea va intra in anumite buzunare fara sa aiba vreo legatura cu situ :)

Link to comment

De portal se ocupa O firma patronata de un nepot al Elenei Udrea. Cultura costa mult ca sa fie mentinuta. nu este primul site facut din banii contribuabilului care costa enorm. De fapt asta inseamna ciordeala cinstita, adica bani justificati. Mecanismul este foarte simplu, siteul va fi facut de firma unui boss din parlament iar comisionul (exemplu) care reprezinta probabil 50% din total trebuie impartit la toti.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...