Jump to content
Tybork

Ponta: Cei îndrăgostiţi de Traian Băsescu nu au ce căuta în PSD

Recommended Posts

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, luni, că membrii de partid care "îl plac" pe Traian Băsescu nu au ce căuta în PSD, el neafirmând însă explicit că cei în cauză vor fi excluşi din partid.

Ponta a spus, referindu-se la ultimele declaraţii ale primarului PSD de Voluntari, Florentin Pandele, că "cei care sunt mulţumiţi sau care îl plac pentru Traian Băsescu nu trebuie neapărat condamnaţi, dar nu îşi au locul în PSD".

El a anunţat că toate organizaţiile judeţene care au conduceri interimare, precum şi cea din Ilfov, se vor afla în perioada următoare sub coordonarea directă a secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, pentru reorganizare, noi alegeri şi "îndepărtarea din partid a celor care îl iubesc pe Traian Băsescu".

Ponta nu a făcut explicit referire la excluderea din partid a eventualilor primari şi consilieri, care astfel şi-ar putea menţine mandatul, însă a sugerat că aceasta va fi măsura luată de conducerea partidului.

"Primarii au acest artificiu juridic, că nu îşi dau demisia pentru a nu-şi pierde mandatul. Am înţeles şi vom lua măsurile statutare pentru ca cine îl iubeşte pe Traian Băsescu să fie alături de grupul celor îndrăgostiţi de Traian Băsescu, al aşa-zişilor numiţi independenţi", a spus preşedintele PSD.

Florentin Pandele, primarul din Voluntari, a declarat că susţine grupul independenţilor condus de Gabriel Oprea, dar şi ideea reformării statului, promovată de preşedintele Traian Băsescu, adăugând că "PSD nu mai reprezintă adevărata stângă românească".

Sursa: mediafax

Link to comment

Ba eu sunt plictisit de ratatii astia pana peste cap! M-am saturat sa le sar in aparare ba astora de la psd, ba sa-l injur pe primul hot de vapoare al tarii samd.

Astept cu nerabdare primul partid nationalist din Romania alaturi de un lider "curat" si curajos.Un lider care sa sparga sistemul asta infect .

Gandacii astia impart posturile prin parlament si nu numai intre ei,adica:rude,prieteni si pupincuristi!

Link to comment

sincer..ca parere generala sunt scarbit de "politica" de la noi si de oamenii in cauza.. nu m-am mai uitat la stiri sau emisiuni legate de politica de 5-6 luni cred..si pe drept motiv pentru ca e bataie de joc ce se intampla..ca la noi la nimeni.se spurca intre ei ca niste babe de la tzara ca nu le mai ajung traistele sa fure din buzunarul contribuabililor... ma lasa rece pur si simplu. nu e o stire demna de sectiunea asta parerea mea..pe cine ar interesa.. :-j

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...