Guest LoLz0o0r Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Stiu ca e veche dar sper sa va placa pentru ca acum mi`am adus aminte sa o postez xD.1.Afara-i frig si e-nnoratIn soba arde mamaDe lustra tata-i spanzuratIar eu ma tai cu lama2.Pe jos stau fratii mei intinsiSunt morti de-o saptamanaIn putrefactie au intratSi nimeni nu-i aduna!3.Si sora-mea cu ochiul scosSe zbate intr-o ladaAlt frate e intins pe josSi-n spate are o barda4.Nevasta-mea atarna greuDe-o craca din gradinaSi-o cioara ii ciugileste finDin inima si splina.5.In frigider in pungi de-un kil’Sta relaxat buniculIar din bunica au mai ramasUn deget si buricul.6.Unchiul Matei sta in extazCu ochii in carnizaCu un picior in aragazSi cu degetele-i in priza.7.Copii mei au inghetatCu gatul rupt in stradaPrivind cu ochii lor sticlosiMacelul din ograda.8.Vecinii mi-au incremenitIn sticle de ventuze,Am diseara musafiriSi ma tot ling pe buze.9.Dormi puiul tatii, somn usor,Caci tata se gazeazaIti taie gatul cu-n toporSi apoi te impaiaza.10.Iar tu, iubita mea, sa staiTaiata fin in douaSa-ti scot inima cu-n paiSi s-o consum cu oua.
Heini Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Hmm e veche .. eu stiam o alta versiune mai amuzanta :>