C20XE Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Va salut, mi-am facut cont aici si cu ajutoru' vostru as putea printr-o tragere la sort sa-mi castig un telefon mobil, sincer chiar mi las dorii, 5 secunde dureaza, doar sa deschideti pagina asta si e auto vote, nu trebuie click nu trebuie nimic, daca vreti si aveti timp rog sa mi se voteze si mie cat se poate de des adica 1 data la 24h, va multumeschttp://ipremii.com/index.php?r=dcmPCu stima, :tiphat:
Random Hero Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Votat. Pentru simplul fapt ca esti printre singurii care vin cu astfel de site-uri pe aici si dau dovada de bun simt atunci cand cer ajutor. Daca strangi pana la urma acele 1500 de puncte, anunta-ne si pe noi, pana acum nu am gasit o dovada clara ca cineva a castigat de pe un site de felul acesta.
C20XE Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 Votat. Pentru simplul fapt ca esti printre singurii care vin cu astfel de site-uri pe aici si dau dovada de bun simt atunci cand cer ajutor. Daca strangi pana la urma acele 1500 de puncte, anunta-ne si pe noi, pana acum nu am gasit o dovada clara ca cineva a castigat de pe un site de felul acesta.O sa va tin la curent, respect
bunny Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Votat, motivele se gasesc in postul lui superstar. LE: mi-am facut si eu user. E ceva neinregula daca dau connect/disconnect la retea si imi fac euroii care am nevoie in cateva ore? Mi se genereaza alt ip, so wtf.
Random Hero Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Votat, motivele se gasesc in postul lui superstar. LE: mi-am facut si eu user. E ceva neinregula daca dau connect/disconnect la retea si imi fac euroii care am nevoie in cateva ore? Mi se genereaza alt ip, so wtf. Chiar daca se genereaza altul, n-au aceeasi clasa?
bunny Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Chiar daca se genereaza altul, n-au aceeasi clasa? Eh, ba da, dar nu numai eu am RDS. Ah, damn rules. :D abia facusem si eu 17 euroi in 5minute. Nu este permisa fraudarea vizitelor catre profilul vreunui user prin folosirea proxy-urilor / ip dinamic .
Random Hero Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Eh, ba da, dar nu numai eu am RDS. Ah, damn rules. :D abia facusem si eu 17 euroi in 5minute. . OWNED! :rofl1:
[EliTe] Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 votat dar iti sugerez sa nu ti mai pierzi vremea cu astfel de siteuri
- The Doctor - Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Am votat si eu.Chiar sunt curios daca se castiga din asa ceva.
Random Hero Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Am votat si eu.Chiar sunt curios daca se castiga din asa ceva.http://www.google.ro/search?rlz=1C1GGLS_ro...;q=ipremii+fake - In loc de ipremii poti pune alte site-uri de genul asta, rezultatele vor fi cam la fel.
bunny Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Castigam pe dracu. E o mare porcarie. http://www.youtube.com/watch?v=Ve7l0o7B8e8 look.
IceMan Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 closed, posteaza si tu la publicitate ca nu are legatura cu, comunitateadaca e sectiune necontorizata nu inseamna ca trebuie s-o transformam intr-un trash