Jump to content
Nagasaky

Am nevoie de ahutooor

Recommended Posts

Am downladat Linage 2 de pe LinkMania asa cum am spus si acum cateva saptamani. Totul OK jocul e grozav captivant deasupra la multe dintre cele de genul lui care leam vazut (si credetima sunt multe). Dupa un timp (aprox. 3-4 sapt) , a inceput sa imi faca probleme vreau sa zic ca de 3 sapt dak nu chiar 3 eu nu am mai putut sa joc.Intrebarea este:

1.Are un timp anume in care il pot juca?(e trial cumva dontknow.gif )

2.Dak nu uitati aici eroarea si dak stiti ajutatima sa o rezolv:

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1832 MHz with 511MB RAM

Video: WinFast A340 (4532)

General protection fault!

History: FL2GameData::EtcItemDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Buun , deci ati vazut eroarea. Dupa cum stiti pt a intra pe un server gratuit trebuie sa bagi anumite patch-uri.Aceasta eroare imi apare DUPA ce le bag.Inainte imi apare ceva de genul cum ca nu am suficienta memorie.Desi eu mai am inca 40 si ceva de GB pe comp.El zice sa ma duc in Control Panel si nu mai stiu unde si ... E eu am facut ce mia zis el si am marit dublu decat cere (avand in vedere ca am un comp. destul de bunicel).

Acum ideea e ce trebuie sa fac.Pe vreo 3 servere cand ajungeam la lvl 20 se intampla ceva.Cel mai tare ma oftic ca inainte sa reinstalez Windows-ul mergea asa bine crybaby2.gifcrybaby2.gifeusa_doh.gif . Si desigur imi place mult sa joc jocul asta si as vrea sa continui si eu cu personajul meu.

Va rog ajutatima

Link to comment
Share on other sites

Guest rauros_ro2005

Eu zic sa iti bagi service pack 2 daca ai xp shi daca nu il ai deja. Apoi iti recomand sa faci o scanare anti-virushi, shi daca nu reusesti apucate de guild wars. tongue.gif

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...