sarmy Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Propun ca Personal Store sa poata fi deschis doar in orase. Unul din motive ar fi ca la preluare nu pot vedea guilda respectivului si risc sa preiau un coleg de alianta.
iar am luat suspend Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 si doar asta e motivul pentru care ai facut sugestia asta?ai putea foarte frumos sa iei lecitina (pentru tinere de minte) sau sa-ti faci o lista cu toti membrii din alianta ta ca sa nu ai probleme de genu :D
LiNU Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Nu merge modificat, deci singura varianta cred ca ramane a lu` Boom.Si daca`l preiei pe unul din alianta care e problema, sa nu mai stea AFK :P
sarmy Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Se poate interzice sa-ti deschzi shop in afara orasului.Iar daca eu fac parte din alianta "xxx" si sunt amic cu "y" din alianta "yyy", si moral nu-mi permit sa fac preluare la colegii amicului de alianta ii cer si lui lista cu toti din alianta lui? Sa nu-l punem la socoteala si pe "v" din alianta "vvv", el e unul din cei mai uni amici a mei din joc, si "v" se intelege foarte bine cu "k" care e in alianta "kkk"... sa mai continui? Sa ma umplu de liste cu toti membrii din aliantele respective?si mai am si alt motiv
iar am luat suspend Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Se poate interzice sa-ti deschzi shop in afara orasului.Iar daca eu fac parte din alianta "xxx" si sunt amic cu "y" din alianta "yyy", si moral nu-mi permit sa fac preluare la colegii amicului de alianta ii cer si lui lista cu toti din alianta lui? Sa nu-l punem la socoteala si pe "v" din alianta "vvv", el e unul din cei mai uni amici a mei din joc, si "v" se intelege foarte bine cu "k" care e in alianta "kkk"... sa mai continui? Sa ma umplu de liste cu toti membrii din aliantele respective?si mai am si alt motivhai ma fii serios. cum sa interzici sa ai store in afara orasului? :)) n-ai vrea sa se dea si 99 ca ti-ai deschis store in afara orasului? :)
Guest bogdan87 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Propun ca Personal Store sa poata fi deschis doar in orase. Unul din motive ar fi ca la preluare nu pot vedea guilda respectivului si risc sa preiau un coleg de alianta.spunele amicilor tai sa nu mai stea cu store deschisca sa nu le faci preluare #-o :-j
zeus_alin Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Propun ca Personal Store sa poata fi deschis doar in orase. Unul din motive ar fi ca la preluare nu pot vedea guilda respectivului si risc sa preiau un coleg de alianta. te gandesti de 2 ori inainte sa faci preluarea :D
sarmy Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 te gandesti de 2 ori inainte sa faci preluarea :Dsugestia nu este despre preluare ci despre personal storein fine, retrag sugestia si nu mai faci nici o alta sugestie la MuLinkmania :closed: