kvlb01 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Deci am sm 16 rr si daca dau in arena in 2 ore stafu e la 0 Durability nu inteleg dc , nu mi se pare normal ... Intrebarea e: de ce ma muta de pe spot de la a 2-a reparare a itemelor ? Tin sa precizez ca , un prieten cu sm 10 rr 324 str nu are aceeasi problema ..(eu am 300 str)Ce ar trebui sa fac sa nu ma mute sa repare GUI corect itemele sau sa scap de stresu cu stafu la 0 Durability ...Help plz .. THX
Dumnezeu Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 zici ca prietenul tau cu 324 str nare probleme ,atunci pune si tu 324 str :Pce arma ai?
kvlb01 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Am un ds staf lk edr +9 pai e diferenta mica de la 300 la 324 .. nu are cum sa fie de aici problema ..
maveryck78 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 lol...man poti sa ai ultimu prototip de staf si 32k str tot se strica....vezi ca ai optiune in cliker cu repair items bifeazo si la 1h se repara singure items de pe tine....greu a?????
kvlb01 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 tu nu vezi dc am postat? din 2 motive 1 sa aflu dc ma muta de pe spot la a2-a reparare de iteme2 sa aflu dc se strica staff asa rpd .. daca nu pot face nimic asta e , nu mai dau arena ..citeste si tu mai bn inainte sa postezi
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Da, e ciudat.Am si eu amicii din guild care patesc asa...o parte din ei...cealalta parte [printre care si eu] nu patim . Si nu am reusit sa gasim un numitor comun pana acum .
Adriantze Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 si eu patesc la fel , ori ca pun kundun ori ca pun viper , intr-o ora juma e praff staffu , daca pun auto-repair de la clicker , ma trezesc langa tark bk dand cu es .. dc asa ?
kvlb01 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 asta vreau sa aflu si eu de ce altii nu patesc asa, si noi ... patim trebuie sa fie o rezolvare undeva , ceva ..
Stefan^SM Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Am intampinat si eu problema si am gasit rezolvare 1 gui repara la 15 mn nu la 1 ora cel putin asa face la mn 2 dupa ce repara o data ramane V deschis de aceia a 2 oara cand incearca sa repare pleaca (am patit si eu) solutie: 1 win mod cel care il foloseam pe 972 intrati in joc dar nu deschideti gui 3 dupa ce ati intrat pe caracter F12 F 11 si lasati jocul in bara 4 apoi deschideti gui maximizati jocul F9 setati gui rasa caracter ce vreti si o sa mearga scz exprimarea sper ca vam fost de folos :P :tiphat:
VISE Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 problema voastra este de la clicker , deoarece scrolul se misca mereu nu ati observat? poate cateodata se misca prea sus si deaia va mai mutati , se mai intampla
kvlb01 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Am intampinat si eu problema si am gasit rezolvare 1 gui repara la 15 mn nu la 1 ora cel putin asa face la mn 2 dupa ce repara o data ramane V deschis de aceia a 2 oara cand incearca sa repare pleaca (am patit si eu) solutie: 1 win mod cel care il foloseam pe 972 intrati in joc dar nu deschideti gui 3 dupa ce ati intrat pe caracter F12 F 11 si lasati jocul in bara 4 apoi deschideti gui maximizati jocul F9 setati gui rasa caracter ce vreti si o sa mearga scz exprimarea sper ca vam fost de folos :P :tiphat:Thx Stefan am sa incerc imediat si iti zic ce rezultat am obitnut :Pproblema voastra este de la clicker , deoarece scrolul se misca mereu nu ati observat? poate cateodata se misca prea sus si deaia va mai mutati , se mai intamplaEu pun distana la care se se miste scrollu pe 0 , problema e cum a spus Stefan , ramane inventory deschis dupa prima reparare , si l`a a 2-a il inchide si fuge SM-u.
kvlb01 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Merge metoda lui Stefan .. thx Se poate inchide topicu :P
MnmL Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Am un ds staf lk edr +9 pai e diferenta mica de la 300 la 324 .. nu are cum sa fie de aici problema ..nu ti`e bifat ca sa iti repara itemele ?eu nu am probleme de acest gen ;-??
Guest maxxzz Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Salutare dragi colegi de joaca . Am o intrebare si vad rog pe cat posibil sa o onorati cu un raspuns :) . De unde downloadam si noi acest GUI Clicker , care are toate aceste optiuni frumoase incorporate .. repair and stuff . Sau cu bunavointa unuia dintre voi poate uploadati voi undeva executabilul . Va multumesc anticipat . Spor la joaca .
ija4ok Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Merge metoda lui Stefan .. thx Se poate inchide topicu :POK.maxxzz: Raspunsul de unde sa iei Gui cred ca-l poti primi si pe pm.