Jump to content
Guest mada_madalin5

Ce parere aveti , Dumnezeu exista sau nu ?

Recommended Posts

Posted

Dinozaurii sunt pusi acolo de Diavol pentru a ne testa credinta.

bine spus ,cred ca cel mai probabil un raspuns asemanator ne-ar da si un preot:))

Posted

^^ nu nu , de Dumnezeu sunt pusi acolo pentru a ne testa credinta :>

Diavol, Dumnezeu.. what's the difference? Pana la urma Diavolul tot un inger e si tot "vointa lui Dumnezeu" a fost. Sa fim seriosi, la puterea absoluta a lui dzeu, un inger cazut sa ii stea in cale?

Posted

Diavolul=cand se intampla ceva rau el este vinovat.

Yahve=cand se intampla ceva pozitiv el este cauza.

NOT.

Tu controlezi ceea ce faci nu altcineva.Daca esti un nemernic crestin si violeazi o batrana nu inseamna ca diavolul este cauza,ci mintea ta bolnava.

Posted

Diavolul=cand se intampla ceva rau el este vinovat.

Yahve=cand se intampla ceva pozitiv el este cauza.

NOT.

Tu controlezi ceea ce faci nu altcineva.Daca esti un nemernic crestin si violeazi o batrana nu inseamna ca diavolul este cauza,ci mintea ta bolnava.

E ca faza aia cu copiii mici ,cand face bine copilu "Seamana cu tata ,mancalar tata !" cand face rau "Esti prost ca mata !"

Posted

Diavol, Dumnezeu.. what's the difference? Pana la urma Diavolul tot un inger e si tot "vointa lui Dumnezeu" a fost. Sa fim seriosi, la puterea absoluta a lui dzeu, un inger cazut sa ii stea in cale?

pai nu ii sta in cale e inchis in iad ca toti ceilalti mother******* :)

Posted

Eu sunt 100% de acord cu asta, dar cum sa le explicam celor care cred ca dumnezeu ne-a creat doar pe noi?

Daca imi demonstrezi ca exista atunci o sa te cred ca nu suntem singurii :)

Posted

General lord este exemplul perfect de gandire limitata(nu este o insulta).

Presupunem ca exista yahve.

Presupunem ca nu exista alta forma de viata in univers,in afara de noi.

Intrebare pentru tine: De ce a creat universul asa de mare,milioane de galaxii,miliarde de planete,care si acum este intr-o continua expansiune si doar 2 forme neinteligente de viata(Adam si Eva).Asta desigur este o absurditate dar oricum.....

Tu crezi ca exista un sadic acolo jos sus,in lateral unde crezi tu,care se plictisea el asa si a zis sa faca 2 oameni.Dar excluzi posibilitatea dezvoltarii unor forme de viata pe alte planete,prin procesul ala care se numeste "evolutie".

Uite o dovada contra yahve:

Matei e de parere ca Dumnezeu i-a spus lui Petru ca Iisus este Mesia.

Ioan ne spune ca Petru a aflat asta de la fratele sau, Andrei.

Hmmm...care o fi avut dreptate? Matei, Ioan, sau poate niciunul?

Versetele citate din Biblie ( cartea: Ioan ):

(Matei, 16, 15-17):

"Dar voi”, le-a zis El(Iisus), „cine ziceţi că sunt?".

Simon Petru, drept răspuns, I-a zis: „Tu eşti Hristosul, Fiul Dumnezeului celui viu!”

Isus a luat din nou cuvântul, şi i-a zis: „Ferice de tine, Simone, fiul lui Iona; fiindcă nu carnea şi sângele ţi-a descoperit lucrul acesta, ci Tatăl Meu care este în ceruri.

Deci Matei spune ca Petru a aflat ca Iisus este Mesia fiindca Dumnezeu i-a spus, i-a transmis asta. De la Ioan aflam ca lui Petru i se spune de la fratele sau ca Iisus este Hristos, fiul lui Dumnezeu.

(Ioan, 1,40):

Unul din cei doi, care auziseră cuvintele lui Ioan şi merseseră după Isus, era Andrei, fratele lui Simon Petru.

El, cel dintâi, a găsit pe fratele său Simon, şi i-a zis: „Noi am găsit pe Mesia” (care, tălmăcit înseamnă Hristos).

Exemplu de lipsa de consistenta in Biblie ? Nicidecum, versetele nu au fost interpretate cum trebuie.

Posted

Pentru a ne dezvolta . Daca tot presupui asta . Dumnezeu e milostiv si atotstiutor deci stie ca in cateva sute de ani ne vom confrunta cu probleme foarte mare din cauza suprapopularii . Astfel ne ofera foarte multe habitate in intregul Univers . Desigur colonizarea lor ar dura o vesnicie pentru noi insa Dumnezeu exista in afara timpului si se gandeste mai mult la intreaga omenire si nu la individ in parte . Teoretic .

Posted

Fals phyxyon.Nu toate planetele sunt bune pentru colonizare.Ce nu puteti VOI explica ,dati vina pe yahve.Nu cred ca yahve,dar ar exista ar avea planuri deastea,mai ales ca a distrus Turnul Babel,pentru a nu ajunge oamenii la cer.Si tu vrei sa imi zici ca incurajeaza colonizarea altor planete? :-j

Posted

pai Dumnezeu exista.Nu vi s-a intamplat sa se puna verde exact cand treceti strada?nu vi s-a intamplat lucruri "de-a gata"?

Noi nu putem controla nimic,cu exceptia unui singur lucru - daca suntem buni sau rai.

Posted

pai Dumnezeu exista.Nu vi s-a intamplat sa se puna verde exact cand treceti strada?nu vi s-a intamplat lucruri "de-a gata"?

Noi nu putem controla nimic,cu exceptia unui singur lucru - daca suntem buni sau rai.

Ai fost ironic? :)

Posted

Nu stiu daca este sau nu Dumnezeu,dar cred ca si cel mai ateu dintre voi cand are o problema zice,,Dumnezeu ajutama"Trebe sa avem un idol,,Dumnezeu" de care sa avem frica si sa cerem ajutor.

Urasc preoti si cred ca 90% din preoti sunt mai pacatosi decat omul de rand,daca este Dumnezeu,dece nu sunt pedepsiti preoti mincinosi,pedofili,hoti,curvari,homosexuali,etc..?

Posted

therefore, god exists

Posted

Nu stiu daca este sau nu Dumnezeu,dar cred ca si cel mai ateu dintre voi cand are o problema zice,,Dumnezeu ajutama"Trebe sa avem un idol,,Dumnezeu" de care sa avem frica si sa cerem ajutor.

Urasc preoti si cred ca 90% din preoti sunt mai pacatosi decat omul de rand,daca este Dumnezeu,dece nu sunt pedepsiti preoti mincinosi,pedofili,hoti,curvari,homosexuali,etc..?

Tu chiar crezi ca exista atei carora le este frica de ceva ce nu exista?Sunt ateu si nu ma rog la zana maseluta.Iti rezolvi singur problemele nu astepti pe zana maseluta sa ti le rezolve.

Posted

Tu chiar crezi ca exista atei carora le este frica de ceva ce nu exista?Sunt ateu si nu ma rog la zana maseluta.Iti rezolvi singur problemele nu astepti pe zana maseluta sa ti le rezolve.

In timpul in care vorbesti cu peretii sau cu norii poti face intr-adevar ceva care sa diminueze problema, pentru ca mai apoi sa o rezolvi. Nu mi se intampla sa am probleme si sa il intreb pe "doamne doamne" ce am facut de m-a pedepsit, pentru ca mai apoi sa ii cer ajutorul. :-??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...