Jump to content
Guest mada_madalin5

Ce parere aveti , Dumnezeu exista sau nu ?

Recommended Posts

Posted

Interesant :)

In alta ordine de idei, nu prea vad legatura intre geometria euclidiana si figurile de stil.

Dnd, ma uit la televizor poate aflu de ce pica marul din copac. :blink:

E foarte simplu dupa teoria lui madalin forta gravitationala=d-zeu.Deci marul pica deoarece exista d-zeu.

Posted

Nu stiu, eu nu-mi pun asemenea intrebari existentiale. Poate fi de vina si energia punctului zero (gugal it fast). :crazy: Doar vroiam sa-mi indice geniul umoristic de mai sus daca am mentionat ceva despre religie si Dumnezeu. :D Pana si pavianii gandesc mai simplu decat noi ...

Guest LoLz0o0r
Posted

Dumnezeu exista cine a facut pamantul uite o dovada :D.

Posted

Pe mine nimeni in viata asta nu ma poate convinge ca nu exista o forta suprema numita Dumnezeu , stiu ca nu e o chestie de forum da sunt asa de suparat pe unii care zic ca Dumnezeu (Iisus) a fost un smecher , care era mai inteligent decat ceilalti si i facea sa creada ceva gresit pe alti oameni. Nu sunt de parere ca toate povestile si traditiile sunt bune sau adevarate dar o forta suprema cum vrea sa o numea oricine Dumnezeu , God , Buda , sau cum o mai numesc altii , exista o singura forta divina pentru toti oamenii .

iar tu ai aparut din neant?:) sau te tragi si tu din cimpanzei ?:)

Posted

Ba voi sunteti sanatosi la cap?E al 4-lea topic(doar din cele pe care le cunosc eu; presupun ca sunt mai multe) despre Dumnezeu.Dati si voi un search.

Si va rog numai deschideti topicuri gen asta.Subiectul e unu bun , dar raspunsurile din topicurile anterioare si certurile si tot rahatul ala nu merita .

Ah si pt toti marii ganditori de pe forum care se sparg in argumente de ce exista/de ce nu exista va zic un lucru : nu o sa convingeti pe nimeni sa se lase/sa se apuce de (o) credinta pe internet.Get real si folositi-va timpul in alte scopuri.

Aceleasi raspunsuri ieftine in toate topicurile.

Vine un ciutan de vreo 14-15 ani, dar ce-a descoperit si el linkmania, si da un raspuns SI in loc sa-l puneti pe ganduri , sa il ajutati sa descopere daca credinta in ceva/cineva il ajuta/nu il ajuta, daca ii face vreun bine sau nu veniti cu replici gen :

1 " Frate ... daca nu crezi nu vezi "

=>contrargumentul magic " Fii serios omule.Nici aerul nu-l vezi , dar exista , il simti, asa e si cu Dumnezeu ".

2 " Tu crezi in Dumnezeu pt ca asa te-au invatat parintii tai"

3 " Dar cum explici ca in Biblie nu se vorbeste de dinozauri???????"

=> " Cele 7 zile ale creatiei , sunt de fapt milioane de ani , si in Biblie se vorbeau de pesti mari, si creaturi terestre gigantice , care puteau fi dinozauri"

4 " Voi astia care credeti , sunteti slabi pt ca singuri( fara Dumnezeu) nu va puteti descurca in viata - bla bla bla "

5 DESIGUR CUM ERA SA UIT CITATUL MAGIC :=>>>>>> "Daca Dumnezeu nu exista, nu pierzi nimic crezand in El, dar daca El exista si nu crezi, atunci ai pierdut totul."

Hai ca ma lungesc aiurea.Pe scurt lasati topicurile de genu , care nu au nicio rezolvare si singurul lucru in plus care il aduc e 1% + ura pe forum.

Crezi , nu crezi , e alegerea ta (si asa si trebuie sa fie) , viata merge inainte .

Posted

"Doar vroiam sa-mi indice geniul umoristic de mai sus daca am mentionat ceva despre religie si Dumnezeu"

1.Sti care e numele topicului?Deci da are ca tema religia,mai exact d-zeu.

2.Am zis eu ceva de tine?

3.Daca nu ai zis nimic despre d-zeu si religie inseamna ca erai offtopic.

Posted

Pe mine nimeni in viata asta nu ma poate convinge ca nu exista o forta suprema numita Dumnezeu , stiu ca nu e o chestie de forum da sunt asa de suparat pe unii care zic ca Dumnezeu (Iisus) a fost un smecher , care era mai inteligent decat ceilalti si i facea sa creada ceva gresit pe alti oameni. Nu sunt de parere ca toate povestile si traditiile sunt bune sau adevarate dar o forta suprema cum vrea sa o numea oricine Dumnezeu , God , Buda , sau cum o mai numesc altii , exista o singura forta divina pentru toti oamenii .

nu fi supi :(

Guest Xspeed
Posted

Ba voi sunteti retardati?E al 4-lea topic(doar din cele pe care le cunosc eu; presupun ca sunt mai multe) despre Dumnezeu.Dati si voi un search.

Si va rog numai deschideti topicuri gen asta.Subiectul e unu bun , dar raspunsurile din topicurile anterioare si certurile si tot rahatul ala nu merita .

Ah si pt toti marii ganditori de pe forum care se sparg in argumente de ce exista/de ce nu exista va zic un lucru : nu o sa convingeti pe nimeni sa se lase/sa se apuce de (o) credinta pe internet.Get real si folositi-va timpul in alte scopuri.

Aceleasi raspunsuri ieftine in toate topicurile.

Vine un ciutan de vreo 14-15 ani, dar ce-a descoperit si el linkmania, si da un raspuns SI in loc sa-l puneti pe ganduri , sa il ajutati sa descopere daca credinta in ceva/cineva il ajuta/nu il ajuta, daca ii face vreun bine sau nu veniti cu replici gen :

1 " Frate ... daca nu crezi nu vezi "

=>contrargumentul magic " Fii serios omule.Nici aerul nu-l vezi , dar exista , il simti, asa e si cu Dumnezeu ".

2 " Tu crezi in Dumnezeu pt ca asa te-au invatat parintii tai"

3 " Dar cum explici ca in Biblie nu se vorbeste de dinozauri???????"

=> " Cele 7 zile ale creatiei , sunt de fapt milioane de ani , si in Biblie se vorbeau de pesti mari, si creaturi terestre gigantice , care puteau fi dinozauri"

4 " Voi astia care credeti , sunteti slabi pt ca singuri( fara Dumnezeu) nu va puteti descurca in viata - bla bla bla "

5 DESIGUR CUM ERA SA UIT CITATUL MAGIC :=>>>>>> "Daca Dumnezeu nu exista, nu pierzi nimic crezand in El, dar daca El exista si nu crezi, atunci ai pierdut totul."

Hai ca ma lungesc aiurea.Pe scurt lasati topicurile de genu , care nu au nicio rezolvare si singurul lucru in plus care il aduc e 1% + ura pe forum.

Crezi , nu crezi , e alegerea ta (si asa si trebuie sa fie) , viata merge inainte .

cum poti sa nu dai replay la asta?

normal ca nimeni nu isi schimba parerea pe un forum

daca esti atat de batut in cap sa nu intelegi singur, altii clar nu o sa te invete

da e f amuzant :))

Posted

"Doar vroiam sa-mi indice geniul umoristic de mai sus daca am mentionat ceva despre religie si Dumnezeu"

1.Sti care e numele topicului?Deci da are ca tema religia,mai exact d-zeu.

2.Am zis eu ceva de tine?

3.Daca nu ai zis nimic despre d-zeu si religie inseamna ca erai offtopic.

Nu pe tine te mentionam, se stie el care. :D

Nu e vorba de religie si nici de stiinta, toata sporovaiala asta s-a transformat pe de o parte in ceva exista ca sa creeze (e o teorie) si pe de alta in infatuarea algoritmic expusa a unei multimi, care se dezvolta pe zi ce trece dupa o progresie aritmetica bine stabilita (e un fapt dovedit). Nu zice nimeni sa crezi in Biblie, in Stiinta sau in Litera Legii, dar uitati ca toate blabla-urile despre stiinta, prezentate pana acum in acest topic, au fost create de om si tot omul care le-a creat este supus greselilor, si in multe cazuri le si admite. Ca exista big-bang, ca exista Dumnezeu, ca exista Ardi sau mai stiu eu ce forte ... Totul pleaca si se sfarseste la presupuneri. Si de cand mama dracului am ajuns sa nu mai credem in Biblie dar credem in Televizor ? Oricine sau orice ne-o fi creat ne-a dat dreptul sa avem propriile noastre pareri, dar ne-a si obligat sa le respectam. :)

Guest SherkaN
Posted

Si de cand mama dracului am ajuns sa nu mai credem in Biblie dar credem in Televizor ?

Pe langa faptul ca ai o exprimare demna de un forum de gaming unde media de varsta e de 16 ani ( prin care eu unu` nu inteleg ce vrei sa faci .. sa ne arati ca stii cuvinte ? sa ii educi pe ei ? Exprima-te normal draga mea, n-o sa te considere nimeni proasta daca vorbesti NORMAL, asa ca lasa cuvintele astea ca 40 la suta tre sa caute pe goagal sa inteleaga ce spui , iar discutia e una relaxata, nu te mai incorda sa ne arati ca esti culta, ne-am convins cu totii) , fraza asta ma da gata :)))

Ce legatura are televizorul cu Biblia ? :))) E careva pe aici care se inchina la televizor ? Sau vrei sa spui ca prin intermediul lui noi descalificam biblia ... ca vedem tot genu` de programe sau emisiuni ... insa tot STIINTA este de fapt in contradictoriu, televizorul sau ce prezinta el n`are nici o treaba.

Cand aia trimiteau porumbei calatori si pasarica avea o veste proasta ce faceai, il puneai pe gratar de nervi ?

Posted

cum kkt sa contestati daca exista Dumnezeu sau nu ?! =) puteti sa contestati teoriile evolutioniste sau biblia, dar nu puteti contesta daca exista Dumnezeu cum nici nu puteti dovedi ..

Guest Xspeed
Posted

cum kkt sa contestati daca exista Dumnezeu sau nu ?! =) puteti sa contestati teoriile evolutioniste sau biblia, dar nu puteti contesta daca exista Dumnezeu cum nici nu puteti dovedi ..

c nu inteleg e... dc trebuie sa dovedim ca nu exista? odata c nu exista dovada ca exista?

asa putem lua 82913698125424 de lucruri, sa presupunem ca exista, si apoi sa ne chinuim sa gasim un raspuns, si sa dovedim ca nu exista

Posted

Nimeni nu te opreste sa iti traiesti viata asa cum doresti,dupa principii teiste sau ateiste.Candva se va sti cu certitudine daca exista sau nu Dumnezeu si tot atunci vom sti care a pierdut sau care a castigat(stiinta sau religia).

Restul e cancan si dorinta de a parea destepti pe un forum.

Posted

bineinteles ca exista Dumnezeu,in ultimul timp lumea nu mai are timp de Dumnezeu,toata lumea tinde spre perfectiune,perfectiune care ne omoara....toti va ganditi acum la cutremurul care vine,stiti voi sigur ca vine?nu este exclus sa nu vina dar totusi nimeni nu stie cand si cum.....tasedano nimeni nu te opreste sa iti traiesti viata dar senzatia aceasta de bine,ca iti traiesti viata din plin este trecatoare si nimci din ce ai aici nu mai ai cand mori,decat faptee bune alea raman cu tine...si nu inteles faza cu "candva com stii daca exista sau nu Dumnezeu",intrebare pentru tine si pentru toti: respirati?va treziti din somn?traiti?:la toate raspundeti da deci exista cineva care v-a dat viata deci exista Dumnezeu,poti fi si ateu ca in sufletul tau sti ca exista Dumnezeu chiar daca refuzi sa crezi asta...

Guest smiley_real92
Posted

Am crezut pentru ca asa fac toti...dar incept sa am indoieli.Totusi ..daca nu ar exista ceva suprem..nu ar avea cum sa existe 'tot' deci...cred.Dumnezeu/zei/budha toate ..sunt un singur 'ceva' ..exista.

Guest Xspeed
Posted

bineinteles ca exista Dumnezeu,in ultimul timp lumea nu mai are timp de Dumnezeu,toata lumea tinde spre perfectiune,perfectiune care ne omoara....toti va ganditi acum la cutremurul care vine,stiti voi sigur ca vine?nu este exclus sa nu vina dar totusi nimeni nu stie cand si cum.....tasedano nimeni nu te opreste sa iti traiesti viata dar senzatia aceasta de bine,ca iti traiesti viata din plin este trecatoare si nimci din ce ai aici nu mai ai cand mori,decat faptee bune alea raman cu tine...si nu inteles faza cu "candva com stii daca exista sau nu Dumnezeu",intrebare pentru tine si pentru toti: respirati?va treziti din somn?traiti?:la toate raspundeti da deci exista cineva care v-a dat viata deci exista Dumnezeu,poti fi si ateu ca in sufletul tau sti ca exista Dumnezeu chiar daca refuzi sa crezi asta...

Imagine IPB

cu tot respectu'

citeste in p*** mea si tu c am postat aici, ca si noi am stat sa citim c au scris altii si sa le raspundem cat mai logic

Posted

Voi credeţi în dumnezeu ăsta sau cum îl numiţi voi de frică. Vă e frică de moarte, pentru că pot garanta că nici unul care a postat aici şi s-a bătut cu pumnii în piept că el e credincios, nu a respectat cele 10 porunci. Credeţi în ceva de frică. Dacă te rogi ca prostul la nişte icoane, n-o să ai fete frumoase şi cozonaci după moarte. Maturizaţi-vă, gata, încetaţi să mai credeţi că aveţi un prieten imaginar care vă protejează şi vă ajută când daţi de necaz.

Posted

Voi credeţi în dumnezeu ăsta sau cum îl numiţi voi de frică. Vă e frică de moarte, pentru că pot garanta că nici unul care a postat aici şi s-a bătut cu pumnii în piept că el e credincios, nu a respectat cele 10 porunci. Credeţi în ceva de frică. Dacă te rogi ca prostul la nişte icoane, n-o să ai fete frumoase şi cozonaci după moarte. Maturizaţi-vă, gata, încetaţi să mai credeţi că aveţi un prieten imaginar care vă protejează şi vă ajută când daţi de necaz.

So true.Eu unul nu cred in Dumnezeu.

Guest relife
Posted

stiti vorba aia " crede si nu cerceta" .

Posted

c nu inteleg e... dc trebuie sa dovedim ca nu exista? odata c nu exista dovada ca exista?

asa putem lua 82913698125424 de lucruri, sa presupunem ca exista, si apoi sa ne chinuim sa gasim un raspuns, si sa dovedim ca nu exista

ce dovezi ai tu ca esti fiul lu' maica-ta si al lui taica-to ?! o hartie pe care scrie certificat de nastere si numele lor pe ele... singurele dovezi pe care le poti avea sunt niste asemanari fizice extraordinar de rare sau un test ADN (ai vreun test adn la indemana ?)... in schimb ochii lor (de ex) puteai sa-i ai si daca aveai alti parinti.. si tot asa..

oricum, ideea pe care eu voiam s-o exprim este ca nu poti contesta ca exista Dumnezeu cum nu poti sa afirmi ca exista ! ar fi total ignorant sa faci asta doar ca sa te afli in treaba. religiosii cred in Dumnezeu pentru ca asa le spune Biblia (cum a fost creat omul ... etc). oamenii de stiinta cred in teoria evolutionista (care se pare ca e cam gresita) si de aceea nu cred in Dumnezeu. daca unui om religios ii demonstrezi stiintific ca nu exista Dumnezeu (cu dovezi cat se poate de clare) se va indoi de religia sa (asta daca nu e fanatic), asa cum daca maine vine Iisus pe pamant, orice om de stiinta va incepe sa creada in Dumnezeu. eu ziceam ca trebuie contestata ori Biblia, ori stiinta, ci nu existenta lui Dumnezeu..

oricum, pana la urma totul se rezuma la ceea ce a zis meko (mai putin partea cu "candva se va sti daca exista Dumnezeu sau nu")

Nimeni nu te opreste sa iti traiesti viata asa cum doresti,dupa principii teiste sau ateiste.Candva se va sti cu certitudine daca exista sau nu Dumnezeu si tot atunci vom sti care a pierdut sau care a castigat(stiinta sau religia).
Guest mada_madalin5
Posted

Lol iauzi si la astia "Pana nu vad nu cred" =))=))=))=))=)):)):)):))

Adica ce sa vezi ?

Posted

Lol iauzi si la astia "Pana nu vad nu cred" =))=))=))=))=)):)):)):))

Adica ce sa vezi ?

Ma,lumea din ziua de azi este prea "confuza" ca sa spun asa ,suntem asa confuzi incat nici noi nu ne dam seama de asta.Sa`ti dau un exemplu ,cineva crede in teoria evolutie ,insa nu stie de ce crede in asta(probabil pt ca a vazut niste documentare),dar totusi el sustine ca ,crede in asta ,dar in interiorul lui este confuz ,gandindu`se ca poate Dumnezeu a creat omul.La fel se intampla si cu cei care cred in Dumnezeu..

Nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun,dar omul pana nu vede nu crede,iar aceste lucruri sunt putin probabile sa fie vazute sau descoperite vreodata,lucruri ca ,creerea matiriei sau cine este Dumnezeu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...