Jump to content
Guest mada_madalin5

Ce parere aveti , Dumnezeu exista sau nu ?

Recommended Posts

Posted

Are blog lasa-l :hail:

Pai ala este "rahatul" pe care l-ai realizat tu.

Ma cunosti personal ca sa stii ce-am realizat eu? Eu te sfatuiesc sa-ti vezi de treaba si de acoperisul tau. Doi la mana, nu tu decizi daca e rahat sau nu.

Vezi de ce nu te crede nimeni?

p.s. Aici chiar nu m-am laudat, era doar o paranteza la subiect. Ca tu si inca vreo doi ati inteles ce-ati vrut, e alta problema.

ignore

ultimul post la acest subiect

Posted

Bai baiatule eu il citam pe userul de mai sus.

Ma cunosti personal ca sa stii ce-am realizat eu?

Este valabil si pentru tine da increzutule?Nu am inceput eu sa zic pe aici in fiecare post "ce ai realizat tu in viata ma?" ,ci tu.Si mai ai si tupeul extraordinar sa aberezi.

Posted

http://www.youtube.com/watch?v=36uAoe8e2dY...feature=channel Some people are uncomfortable with their insignificance in the universe, so they prefer creation myths.

Si ce ar trebui sa demonstrezi cu filmuletzu ala?

Nu fac o confuzie intre credinta si biserica.Daca esti crestin atunci crezi in YAHVE(zeul crestin,dumnezeu) care este invetat de biserica.

Adica automat crezi tot ce scrie in biblie.Da biblia a fost tradusa,modificata,etc de n ori.Asta au cerut preotii desigur.

Generalizezi si cataloghezi. Faci confuzie intre "CREDINTA" si "CARTE SFANTA" (ceea ce nu este doar Biblia)

Posted

Nu.Credinta nu inseamna ca,crezi in dumnezeu.Crestin=crezi in zeul crestin,yahve ,dumnezeu

Credinta=crezi in ceva,space squirrel or whatever

Daca eu cred in zana maseluta,inseamna ca am o credinta,nu ca,cred in dumnezeu

Daca sunt crestin,automat cred in biblie si in zeul crestin.

Posted

Nu.Credinta nu inseamna ca,crezi in dumnezeu.Crestin=crezi in zeul crestin,yahve ,dumnezeu

Credinta=crezi in ceva,sapce squirrel or whatever

Numai in fraza aia te contrazici singur. Eu cred ca habar nai ce spui

Posted

Nu cred.Dumnezeu nu reprezinta toti zeii,ci doar un zeu,cel crestin.Incerc sa iti explic ca eu daca ,cred in veverite spatiale , inseamna ca am o credinta.Sa imi arati unde ma contrazic in postul anterior.

Posted

Si ce ar trebui sa demonstrezi cu filmuletzu ala?

Generalizezi si cataloghezi. Faci confuzie intre "CREDINTA" si "CARTE SFANTA" (ceea ce nu este doar Biblia)

Daca te-ai uitat pana la capat si n-ai inteles mesajul, mai documenteaza-te pe tema asta. Sau citeste paginile anterioare. S-a discutat destul pe aici incat sa pricepi cam ce vrem sa zicem si de ce, noi cei care nu credem in prieteni imaginari pentru adulti.

Posted

Nu stiu ce tot nu intelegi si ce este atat de greu.Daca ai o credinta nu inseamna ca ,crezi neaparat in dumnezeu,poti sa crezi in zana maseluta,monstrul de spaghete zburator ,etc si inseamna ca ai o credinta.

Daca esti crestin crezi NUMAI in biblie si zeul crestin ,yahve.

Posted

Daca te-ai uitat pana la capat si n-ai inteles mesajul, mai documenteaza-te pe tema asta. Sau citeste paginile anterioare. S-a discutat destul pe aici incat sa pricepi cam ce vrem sa zicem si de ce, noi cei care nu credem in prieteni imaginari pentru adulti.

L-am vazut pana la capat si am inteles mesajul. Dar eu team intrebat pe tine personal ce vrei sa demonstrezi? Nu mai ocoli cu texte inteligente

Nu stiu ce tot nu intelegi si ce este atat de greu.Daca ai o credinta nu inseamna ca ,crezi neaparat in dumnezeu,poti sa crezi in zana maseluta,monstrul de spaghete zburator ,etc si inseamna ca ai o credinta.

Daca esti crestin crezi NUMAI in biblie si zeul crestin ,yahve.

Nu am mentionat nicaieri ca Credinta = Dumnezeu. Daca tu ai dedus asta foarte rau.

"Daca esti crestin crezi NUMAI in biblie si zeul crestin ,yahve"

La fel iti zic. Generalizezi si cataloghezi. Ignoranta nu iarta

Posted

Tu chiar nu intelegi ca daca nu crezi in biblie nu esti crestin?Te duci si intrebi un preot daca nu ma crezi.Ce generalizez? :D Tu intelegi ce spui?

Din moment ce ai zis ca ma contrazic,inseamna ca pentru tine credinta=dumnezeu

Posted

L-am vazut pana la capat si am inteles mesajul. Dar eu team intrebat pe tine personal ce vrei sa demonstrezi? Nu mai ocoli cu texte inteligente

Pai daca ai inteles inseamna ca ai inteles si ce vreau eu sa demonstrez. Daca nici acum nu ne intelegem am sa-ti fac un desen. Texte inteligente? Cred ca ai probleme de comprehensiune.

Posted

poi . dupa cum scrie in carti Dumnezeu exista. si cred si eu ca exista deoarece mi s-au intamplat lucruri bune atunci cand m-a rugat, sau am facut rugaciuni. deci da exista. cel putin pentru mine.

OH NU! Nu incepem iar cu "the jug of milk! #-o

Posted

Well, (sometimes) it works, so the jug of milk has supernatural powers.

Nup, de fapt cum a spus si respectivul, yes no and wait are always true. Orice ai face, orice s-ar intampla, unul din raspunsuri este adevarat, god can't lose, neither the jug of milk. Deci se intampla de fiecare data cand te rogi pentru ceva anume. xD

V-ati rugat pentru ceva anume? L-ati obtinut? Daca nu va rugati, il obtineati? Nu? Care-i explicatia?

Posted

Pai daca ai inteles inseamna ca ai inteles si ce vreau eu sa demonstrez. Daca nici acum nu ne intelegem am sa-ti fac un desen. Texte inteligente? Cred ca ai probleme de comprehensiune.

Nu am probleme de comprehensiune. Tu ai impresia ca daca eu te-am intrebat sa imi zici personal asta inseamna ca nu am inteles. E un motiv pentru care am intrebat.

Acum te rog frumos spune-mi. Sau iar ai sa imi arunci "cuvinte mari"

Posted

Nup, de fapt cum a spus si respectivul, yes no and wait are always true. Orice ai face, orice s-ar intampla, unul din raspunsuri este adevarat, god can't lose, neither the jug of milk. Deci se intampla de fiecare data cand te rogi pentru ceva anume. xD

V-ati rugat pentru ceva anume? L-ati obtinut? Daca nu va rugati, il obtineati? Nu? Care-i explicatia?

Si cand se intampla sa fie "yes" vei crede ca bidonul de lapte te-a ajutat, la fel cum ai crede ca dumnezeu te-a ajutat.

Care-i explicatia?

This: Imagine IPB

Posted

*R_SupeRstaR*

E mult mai complicat decat atat. Voi aveti o viziune foarte inchisa asupra conceptului de Dumnezeu si spiritualitate la fel cum si credinciosii sau ma rog (crestinii vostri) ca vad ca mai mult de ei va legati, au o viziune foarte limitata asupra comunitatii stiintifice si ateismului

Posted

*R_SupeRstaR*

E mult mai complicat decat atat. Voi aveti o viziune foarte inchisa asupra conceptului de Dumnezeu si spiritualitate la fel cum si credinciosii sau ma rog (crestinii vostri) ca vad ca mai mult de ei va legati, au o viziune foarte limitata asupra comunitatii stiintifice si ateismului

So what makes you? :D A demibeliever? Demiatheist? xD

Posted

*R_SupeRstaR*

De ce am avea o viziune inchisa asupra lui dumnezeu? Si cum am putea sa ne largim orizonturile?

Posted

Nope. Un adept al ezoterismului :D

Nu avem o viziune limitata.Voi aveti o gandire limitata.

Dupa cum tiam zis. Asa putem sa aruncam la infinit insulte de acest gen unul altuia. Niciodata nu o sa ajungem la un consens fiindca amandoua tabere sunt incapatanate si arogante.

Posted

Trebuie sa recunosc ca in orice argument pe tema lui dumnezeu cei mai enervanti sunt agnosticii si oamenii care nu cred in biserica, ei doar cred in cartea scrisa de biserica si in aia doar putin (partile care le convin lor lol).

Anyway, crestinii aparent au ceva access la secret knowledge care face evidenta existenta lui dumnezeu dar nu au chef sa ne zica si noua:

VANDERZYDEN'S ARGUMENT FROM SECRET KNOWLEDGE

(1) There is overwhelming evidence for the existence of God.

(2) No, I'm not going to tell you what it is.

(3) The only possible explanation for your lack of knowledge is that you haven't studied enough.

(4) Or maybe your atheistic presupposition is blinding you to the truth.

(5) But trust me - it's overwhelming.

(6) It's so overwhelming that no reasonable person can honestly reach the conclusion that God does not exist.

(7) Therefore, God exists.

Si mai e una despre "selective reasoning":

ARGUMENT FROM SALAD BAR

(1) I only believe in the parts of the Bible that I want to believe.

(2) The parts I believe are logical and make sense.

(3) Therefore, the Bible is logical and makes sense.

(4) Therefore, God exists.

Posted

Lăsând greaţa şi miştourile la o parte rămâneţi pe subiect . Repet şi îmi este scârbă şi silă de câte ori trebuie să repet asta , credinţa în existenţa lui Dumnezeu nu implică şi respectarea Bibliei . În Dumnezeu poate crede şi un puşcăriaş , asta nu înseamnă că e un bun creştin . Crezi în Dumnezeu sau nu , nu există cred mai puţin , sau mai mult însă asta nu mă face automat un bun creştin . Confuzia apare când zici "cred în Dumnezeu " . Ok reformulez, susţin existenţa lui Dumnezeu . Trebuie automat să şi respect normele religioase? De unde până unde aţi mai inventat şi treaba asta?

Există şi persoane care cred în Dumnezeu dar nu îi interesează religia . Aşa cum există şi persoane care ascultă muzica rock , persoane care ascultă manele şi persoane care nu ascultă nimic .

Posted

Daca crezi in "dumnezeu" si nu respecti biblia,atunci nu crezi in zeul crestin.Nu am invetat nimic,intreaba un preot,pe cine vrei tu.Pur si simplu crezi intr- o entitate superioara omului.

Posted

Nu am probleme de comprehensiune. Tu ai impresia ca daca eu te-am intrebat sa imi zici personal asta inseamna ca nu am inteles. E un motiv pentru care am intrebat.

Acum te rog frumos spune-mi. Sau iar ai sa imi arunci "cuvinte mari"

Fie. Mesajul e simplu: credinta intr-un dumnezeu care sa aiba grija de noi si sa fi creat universul doar pentru noi e o dovada de infatuare umana sau de nesiguranta.

Trebuie sa recunosc ca in orice argument pe tema lui dumnezeu cei mai enervanti sunt agnosticii si oamenii care nu cred in biserica, ei doar cred in cartea scrisa de biserica si in aia doar putin (partile care le convin lor lol).

Termenul de agnostic e folosit in mod eronat de majoritatea celor care se declara a fi asa. A fi agnostic e o definitie cam severa, avand in vedere ca declari ca nu exista cunoastere obiectiva. Poate oamenii astia pot vedea in viitor, daca ne spun ca nu o sa aflam niciodata adevarul. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...