Random Hero Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Acuma ti-ai dat seama? #-o De ce? Ti-e frica de cei care pot aduce argumente?
SpAnCHoC Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 (edited) De ce? Ti-e frica de cei care pot aduce argumente?DA :cool2:30zile total Edited April 6, 2010 by Gandalf
Random Hero Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 DA :cool2:Atunci ignora topicul. Nu te obliga nimeni sa citesti. Nu mi se pare corect sa fie inchis pentru ca unora nu le convine sa citeasca ceva ce este opus fata de ceea ce cred ei.
mulexi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ca o incercare de a salva topicul haideti sa discutam despre ???moaste???.Intrebari:1.De ce nu putrezesc?2.S-au facut analize chimice?3.Puneti si voi si am sa va raspundRaspunsuri:La unele poate aparea saponificarea, un proces rar in care o combinație de factori fizici, chimici și biologici transforma grăsimile din corp în "adipocere" (ceară de mormânt).Exista si cazuri de mireni care au suferit acelasi proces.Unii nu putrezesc deoarece sunt tratati cu diverse substante chimice.Cauti pe wikipedia mai multe detalii.(despre chimicalele folosite )
RightWing Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Imi povestea profesorul de religie despre apa sfintita care nu se "strica". Care-i smecheria?
mulexi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 E imbogatita cu ioni de argint.Deasemenea se datoreaza tot ionilor de argint,dar care ajung in apa din argintul din vasele in care tin preotii apa "sfintita". In unele cazuri se folosesc doar instrumente de argint pentru "sfintirea" apei, nu neaparat vasul e din argint. "Polonicu'" cu care o amesteca, etc.
Random Hero Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Imi povestea profesorul de religie despre apa sfintita care nu se "strica". Care-i smecheria?Despre apa sfintita cred ca am auzit toti, dar ai putea detalia partea cu "stricatul"? Nu prea inteleg.EDIT: mulexi esti rapid. :D
RightWing Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 E imbogatita cu ioni de argint.Si de unde au preotii ioni de argint?De la busuioc?@superstar Adica e buna de baut o perioada foarte lunga :D
mulexi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Si de unde au preotii ioni de argint?De la busuioc?@superstar Adica e buna de baut o perioada foarte lunga :DAm editat cu mai multe detalii.Aşa cum a fost demonstrat în numeroase studii medicale, argintul este un puternic antiseptic, benefic în pro-cesul de vindecare a plăgilor. Cercetările au relevat că acest metal preţios este un agent cu puternice proprietăţi antimicrobiene, neiritant şi nu este toxic, anihilând până la 650 de tipuri de microbi patogeni. Secretul acestui metal constă în mii de ioni de argint, ce împiedică înmulţirea bacteriilor, virusurilor şi sporilor, care nu pot să se mai infiltreze în celule şi să le dezactiveze proteinele. Microbii nu pot să se mai reproducă şi mor, iar infecţia este astfel stopată.In timpul primului razboi mondial se foloseau bandaje confectionate din fire de argint.Nu toate bandajele,unele din ele,asta potrivit dailymail.co.uk.Deasemenea in 2007, clinicile din Marea Britanie au cheltuit peste 25,75 milioane de euro pentru achiziţionarea de bandaje confecţionate din fire de argint, ce pot fi aplicate pe ulcerele membrelor inferioare, iar Health Protection Agency a recomandat introducerea imediată în practica medicală a cateterelor placate cu argint, ca metodă de prevenire a infectării tractului urinar.În plus, argintul este folosit tot mai mult în procesul de fabricare a echipamentelor şi furniturilor medicale, în scopul de a preveni infecţiile nosocomiale. Argintul este folosit şi ca un element eficient în tratamentul unor maladii ale pielii, arsurilor, alergiilor, eczemelor şi plăgilor deschise.
Guest Dunk[sm] Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Eu cred in Dumnezeu, indiferent daca exista sau nu. Eu cred ca exista :)LE : Fara suparare. Nu sunt eu impotriva voastra, n-am nimic cu voi, aveti alte principii. Cine crede, crede, cine nu , sa fie sanatos. Eu raman la parerea mea :)Ceea ce nu inteleg eu este ca va tot certati si va contraziceti atat ca nu exista, ca exista. E parerea fiecaruia daca exista sau nu, daca crede sau nu. Daca crezi esti mai destept? Daca nu crezi esti mai prost? NU.
mulexi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 ' date='Apr 6 2010, 22:57' post='4953204']Eu cred in Dumnezeu, indiferent daca exista sau nu. Eu cred ca exista :)Pai normal ca exista.Este invetat de voi...Fara suparare :)
blk Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Imi povestea profesorul de religie despre apa sfintita care nu se "strica". Care-i smecheria?E cumva dovedit ca nu se strica sau doar a stat in "casa domnului" sub grija unui preot extraordinar de obiectiv? Nu de alta dar nu mi se pare greu sa schimbi apa.
mulexi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 E cumva dovedit ca nu se strica sau doar a stat in "casa domnului" sub grija unui preot extraordinar de obiectiv? Nu de alta dar nu mi se pare greu sa schimbi apa.Am dat explicatia mai sus pentru aceasta "minune".
mulexi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 ARGUMENT FROM REVELATION(1) God told me that he exists.(2) God wouldn't lie.(3) Therefore, God exists.Oricum revenind.Daca mai aveti intrebari nu ezitati.
skol112 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Eu cred ca dumnezeu nu exista..adica daca ar exista nu cred ca ar fi atatea rautati in lume, atatia oameni saraci, care mor de foame. Cred ca prin toata "bunatatea" lui ar face ceva sa nu mai fie chiar atatia oameni care sufera degeaba.
Random Hero Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Eu cred ca dumnezeu nu exista..adica daca ar exista nu cred ca ar fi atatea rautati in lume, atatia oameni saraci, care mor de foame. Cred ca prin toata "bunatatea" lui ar face ceva sa nu mai fie chiar atatia oameni care sufera degeaba. Tot ce se intampla este "voia domnului". Degeaba comentam legat de situatia din jurul nostru, el stie mai bine.
Dani Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 De ce? Ti-e frica de cei care pot aduce argumente?in tot acest asa zis "topic" n-am vazut un argument ca lumea, unul care sa ma faca sa nu mai cred :)Pai normal ca exista.Este invetat de voi...Fara suparare :)Si cine ma rog esti tu sa-mi zici mie sau altuia ca nu exista? Esti cumva ceva savant care a avut succes in domeniu? Ai scris vreo carte care sa aiba succes? Sau imi platesti facturile ca sa poti sa-ti impui punctul de vedere in fata mea? Poate dupa ce vei indeplini una dintre cele 2 conditii o sa incerc sa te ascult. Chiar nu ma impresionezi daca dai copy paste de pe un site anume. Se poate sa fie adevarata faza cu ionii de argint, dar tot nu-mi dovedesti ca nu exista Dumnezeu (sau o forta divina). De cand e lumea politicienii au mintit lumea.Singurul lucru prin care va deosebiti de Spanhoc ala este ca nu jigniti atat de urat. Si voi vreti la fel de mult sa ne convingeti ca e adevarat doar ce spuneti (n-am dat nume, va simtiti voi). Cum zicea Dunk mai sus, fiecare crede in ce vrea, cand vrea, unde vrea si de ce vrea atata timp cat e pe picioarele lui si se simte bine. Nu sunteti voi in masura sa veniti sa faceti ordine in acest topic.Trei la mana, eu daca cred intr-un "prieten imaginar", cum ziceti voi nu am nimic de pierdut. In schimb daca vi se dovedeste ca exista (dupa moarte) voi pierdeti cam totul. Cat despre religie, sunt de acord cu voi in anumite puncte de vedere, si anume ca multi preoti sunt falsi, se profita si se fac bani pe religie la maxim si ca multi oameni traiesc intr-o rutina si se roaga la Dumnezeu sa le cada din cer miliardele. Si anume fanatici. Exact acelasi lucru se intampla si in tabara voastra (a ateilor), in tabara pocaitilor sau in tabara satanistilor. Peste tot sunt ratati, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i urmam. La mine combinatia dintre munca, eficienta si credinta are succes si chiar ma simt bine. Eu va sfatuiesc s-o lasati mai moare cu "manipularea" pentru ca unii dintre voi nu aveti nici 18 ani. Nu aveti nici pe jumatate din averile pe care le au unii miliardari, care cred in Dumnezeu.
mulexi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 1.Sti ca nu avem 18 ani?2.Am dat argumente in ultimele 15 pagini,dar tu vi aici si faci pe marele boss aiurea.3.Crezi ce vrei,nu noi manipulam lumea ,ci voi.4.Orice vita poate sa scrie carti,dovada vie este chiar biblia.5.Cine esti tu sa zici ca exista? Nestiinta nu e o dovada, ignoranta nu e un argument.Eu am adus argumente tu nimic.Nu are rost sa ma cert cu voi ca tot pe a voastra o tineti.Ce înseamna crestinismul? Varsare de sânge, fraude spirituale, crime îngrozitoare prin justitia divina, folosirea miturilor pentru a manipula si controla societatea.Sa fim constienti ca religia în sine, într-un fel sau altul, este un mijloc mai mult decât sigur de control al maselor la nivel mondial, cea mai mare farsa a timpurilor, si o unealta clara de spalare de creiere.Tot biserica este cea care a manipulat cursul istoriei. Exista o idee destul de raspandita, cum ca Biserica ar fi manipulat documente, ar fi masluit sau ascuns diverse scrieri incercand sa influenteze cursul evenimentelor. Nu exista insa si dovezi in acest sens. Cu toate astea eu sunt convins ca Religia e cea mai eficienta metoda de a manipula omenirea, indiferent ce cult sta in spatele ei.Religia indeamna la simplitate si judeca lacomia.. iar in tot ceea ce inseamna biserici, temple, moschei sau alte lacasuri de cult vom observa chicios, aurit, impodobit, lacomie si exagerat. Hainele preotilor nostrii sunt cusute cu aur iar crucile lucesc in ciuda saraciei celor nevoiasi ce trec pragul bisericii.Biserica a judecat absolut orice urma de stiinta de-a lungul timpului.. incetinind evolutia. Asta pentru ca nu putea pierde puterea. Au dat foc alchimistilor, vracilor si astrologilor in timpul inchizitiei numindu-i vrajitori. Mai mult in timpul inchizitiei au ars multi oameni capabili de stiinta.Si ne zici noua,ca noi manipulam lumea?Cum ziceam si mai sus ..crezi ce vrei.Daca tu consideri ignoranta un argument si nestiinta o dovada foarte bine.Ma bucur pentru tine.Este un topic da?Acum 200 ani,eram ars pe rug daca contestam pe zana maseluta.Dar vad ca si tu ai aceeasi mentalitate ca aia.Iti garantez ca pot sa iti demonstreze personal mii de savanti cu mii de argumente ca nu exista un vrajitor acolo sus,si tu tot nu o sa crezi.
Guest stefteo21 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 1.Sti ca nu avem 18 ani?2.Am dat argumente in ultimele 15 pagini,dar tu vi aici si faci pe marele boss aiurea.3.Crezi ce vrei,nu noi manipulam lumea ,ci voi.Nu are rost sa ma cert cu voi ca tot pe a voastra o tineti.Si tu nu tot pe a ta o tii ? Aduci citate si le trantesti noua de parca am fi idioti si vrei sa ne schimbi conceptia despre lume. Nu merita efortul, de fapt n-am citit nici macar 1% din topic fiindca e gunoi pur, doar am trecut c-o parere pe aici. Se mai poate continua subiectul pe 60 pagini timp de 3 ani si acelasi personaje o sa discute cu aceleasi puncte de vedere.
Dani Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 1.Sti ca nu avem 18 ani?2.Am dat argumente in ultimele 15 pagini,dar tu vi aici si faci pe marele boss aiurea.3.Crezi ce vrei,nu noi manipulam lumea ,ci voi.Nu are rost sa ma cert cu voi ca tot pe a voastra o tineti.Chiar nu ma intereseaza cati ani ai. Eu am zis-o doar ca si fapt divers. Nu ai experienta si succes in domeniu, nu vii si faci pe marele expert. Poate dupa ce vei scrie o carte si va fi citita de oameni de calitate mai vorbim. Eu la faza cu "cainii comunitari" am putut sa vorbesc pentru ca macar am terminat o facultate in domeniu si lucrez de multi ani cu animalele.Ce argumente ai dat? Ma faci sa rad. Plus ca eu n-am facut pe "boss-ul" ci doar v-am dat un sfat. Nu intotdeauana e asa cum vreti voi. Nu intotdeauana aveti dreptate, se mai poate sa si gresiti. Dar din pacate multi tineri din ziua de azi au un orgoliu pana la cer si n-ar recunoaste nici morti ca au gresit. De aia doar un procent foarte mic dintre ei ajung sa-si realizeze visele. La asta ma refeream. Ti-am zis eu ca esti fraier ca nu crezi? Ti-am adus eu argumente ca sa crezi? Chiar mi se rupe daca tu crezi sau nu, sincer.p.s. Din fericire nu esti tu in masura sa-mi judeci mie mentalitatea. Acest lucru il pot face doar ai mei si persoanele de succes in domeniile care ma intereseaza.
mulexi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Si tu nu tot pe a ta o tii ? Aduci citate si le trantesti noua de parca am fi idioti si vrei sa ne schimbi conceptia despre lume. Nu merita efortul, de fapt n-am citit nici macar 1% din topic fiindca e gunoi pur, doar am trecut c-o parere pe aici. Se mai poate continua subiectul pe 60 pagini timp de 3 ani si acelasi personaje o sa discute cu aceleasi puncte de vedere.Mai baiatule,daca tu consideri "gunoi" studii ale unor savanti,atunci nu are rost.Da ma aduc citate,ce vrei sa aduc?Basme?Povesti mitologice?Daca tu consideri daca nu ai "facultate" in domeniu,nu ai experienta,asta este.Dar eu iti pot da exemple de o multime de oameni,savanti fara o facultate in "domeniu".Daca vrei sa inveti iti iei o carte si te apuci sa citesti,te documentezi,discuti cu diferite persoane,etc.Cica si "succes in domeniu"?Pe cine consideri tu ca are succes in domeniul acesta?Daca tu negi toate argumentele rationale?
Guest stefteo21 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Mai baiatule,daca tu consideri "gunoi" studii ale unor savanti,atunci nu are rost.Da ma aduc citate,ce vrei sa aduc?Basme?Povesti mitologice?Consider gunoi toate paginile astea de discutii, iar studiile lor sunt irelevante pentru mine atata timp cat sunt un crestin ignorant, nu crezi ?
mulexi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 http://www.descopera.ro/cultura/4588035-du...a-fost-inventatUn alt studiu facut de "gunoaie".Si cine ma rog esti tu sa-mi zici mie sau altuia ca nu exista? Esti cumva ceva savant care a avut succes in domeniu? Ai scris vreo carte care sa aiba succes? Sau imi platesti facturile ca sa poti sa-ti impui punctul de vedere in fata mea? Poate dupa ce vei indeplini una dintre cele 2 conditii o sa incerc sa te ascult. Chiar nu ma impresionezi daca dai copy paste de pe un site anume. Se poate sa fie adevarata faza cu ionii de argint, dar tot nu-mi dovedesti ca nu exista Dumnezeu (sau o forta divina). De cand e lumea politicienii au mintit lumea.Chiar crezi ca esti primul care zice aceleasi cre(s)tinisme?Pot sa iti dau de 5 ori acelasi citat,al unui "gunoi" ca tu tot nu intelegi ca : Nestiinta nu e o dovada, ignoranta nu e un argumentDaca nu aveti argumente si cautati doar sa va certati va rog nu mai postati.