Jump to content
Guest mada_madalin5

Ce parere aveti , Dumnezeu exista sau nu ?

Recommended Posts

Posted

Pai normal ca le este frica.De ce crezi ca,cred in dumnezeu?Pentru ca stiu ca daca nu cred ajung la babau.

Unde am jignit eu toata comunitatea linkmania?Aaaa pai nu am jignit.Daca tu crezi ca primitiv si cu o inteligenta mai redusa este o jignire,atunci foarte bine.

Asa este blk nu suntem noi in masura,dar studii ale oamenilor de stinta,psihologilor si alti oameni specializati au aratat ce am spus mai sus.

SpanTV tu esti una si aceeasi persoana cu spanac ala.

Ce te face sa crezi asta :))

Posted

Si deci tot noi va jignim?

Noi? Care "noi"? Eu ziceam de tine. Si daca ti-am zis inteligent inseamna ca te-am jignit? Adica te-am supraestimat? :| Ma scuzi..

ps: tocmai ai confirmat ca esti spanchoc.

Serios, urmeaza sfatul lui mulexi, inregistreaza-te pe forumul ala ortodox si lasa-ne pe noi ateii astia prosti sa discutam ineptii. Nu esti nici vreun superior al nostru, nici trimisul lui d-zeu, esti un nimic, nici sa legi 2 cuvinte printr-o cratima nu esti in stare dar vii sa ne faci pe noi restul prosti.

Posted

Crestinii sunt considerati prosti in general pentru ca un ateu stie mai multe lucruri despre biblie decat un crestin, ceea ce e trist. Crestinii de asemenea sunt cei care de inviere ii vezi ca tot discuta de unde isi fac cumparaturile, ce gatesc, pe cine invita.. in loc sa discute despre isus si faptul ca si-a dat viata pentru noi. Nu prea ii vad la biserica in afara de cele 15 minute la 12 noapea sa ia lumina aprinsa de la o bricheta sfintita.

Pe acelasi principiu, de inviere plin de lume la biserica, n-aveai loc sa arunci un ac la ora 12. Binenteles dupa 15 minute s-a golit, dar nu asta e important.

Altadata, o stragere de fonduri pt copii sarmani, s-au cerut 10 mii lei vechi de la fiecare cetatean si s-au strans vreo 2 milioane lei vechi. Poate daca "se dadea lumina" venea mai multa lume.

Ce deducem din asta? Eu deduc ipocrizie.

Inca o chestie interesanta: am vazut tot felu de "gangsteri" pe care ii cunosc (din vedere), care zilnic bat pe cineva, cer taxe de protectie de la copii, fura, injura si vand droguri pe sub mana; i-am vazut de inviere, cu lumanarica in mana si capu plecat. Din nou, ipocrizie maxima. Si putina greata din partea mea.

Posted

eu vreau sa fiu incinerat. ma incalzeste mai mult decat religia faptul ca ma fac cenusa si ma imprastii prin toate colturile lumii

te-oi fi apucat tu sa scrii cu diacritice, da' pui deplasate rau semnele alea de punctuatie

@ http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9063 hehe troll powa :D

vai de **** mea =))))

si baaaa cand cineva arunca cu pietre, voi sa aruncati cu paine! nu asa zice biblia? :-? :))))))

btw,

"Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent. Is he able, but not willing? Then he is malevolent. Is he both able, and willing? Then whence cometh evil? Is he neither able nor willing? Then why call him God?"
Posted

Vorbeam acum de sarbatori cu mama si imi povestea din perspectiva ei cat de greata poate sa ii fie de biserica in general.

Dupa 89 biserica a inceput sa reclame terenuri "confiscate" de comunisti si pe care erau construite scoli / azile pentru batrani. Se lupta cu dintii sa ii dea afara pe toti pentru a-si retroceda terenul. Numai in Valcea mi-a zis mama ca s-au construit vreo 3 biserici in ultimii cativa ani, fapt total tembel avand in vedere ca avem niste biserici foarte mari si-asa.

Deci tactica e: da batranii afara din azil si arunca-i in strada si apoi construieste o biserica sa vina batranii sa se roage la dzeu pentru o viata mai buna. Ah da, si sa cumpere o lumanare, desigur. Neimpozabila.

Dumnezeu e un baiat ok, eu am o problema cu fan-clubul lui.

Posted

Sa va spun un secret , eu nu eram virgina cand l-am facut pe Iisus , nici macar nu stiu cine e tatal , l-am gasit pe Iosif avea o fata de nici romanii nu aveau tupeu sa-l omoare , era urat ca dracu , s l-am dezvirginat si ma luat de nevasta ca l-am facut barbat , mare bagaboanta am fost la viata mea .

Posted

Onania, ca orice păcat, are urmări spirituale şi urmări temporale. Urmarea spirituală a onaniei este căderea din starea de graţie, fără de care mântuirea nu este cu putinţă. Urmările temporale cele mai obişnuite sunt: scăderea voinţei, scăderea vederii, scăderea capacităţii de a te bucura (anhedonia), creşterea emotivităţii.

=)) orbesti?Au fost sute de studii care au demonstrat ca nu ti se intampla nimic,ba chiar este benefic.Ambele " "oragan to organ" or "organ to hand" sunt niste actiuni benefice organismului tau.

Maria tu ai avut 13 ani atunci.

Posted

=)) orbesti?Au fost sute de studii care au demonstrat ca nu ti se intampla nimic,ba chiar este benefic.Ambele " "oragan to organ" or "organ to hand" sunt niste actiuni benefice organismului tau.

Maria tu ai avut 13 ani atunci.

1. Este benefic pentru viata de acum, dar apoi arzi in iad pentru eternitate.

2. Si daca avea 13 ani, ce? :))

Posted

Un rezumat se poate? Are 20 de minute, comment-urile sunt blocate si nu vreau sa pierd atata timp. Incaperea mi se pare aceeasi cu cea din care vorbea ala despre faptul ca pierdem timpul lui dumnezeu. Ar trebui sa inchid?

"Am fost involvata in ghenguri mari, periculoase." :>

EDIT: Nu prea are fata de drogata, betiva sau ce zice ea, mai degraba de nebuna. :-??

Posted

ATEU=Prost :>

ATEU=gay :>

Nu poate nimeni sa ii dea un suspend, ceva? Isi mai revenise topicul si parca n-ar merita inchis.

Hmm, tot din video: "domnul iisus m-a atins, mi-a vorbit, si-a pus palmile peste palmile mele" (macar un limbaj corect sa fi avut femeia asta) - Am mai zis-o acum cateva luni, cand vorbesti tu cu dumnezeu esti credincios, cand vorbeste el cu tine, esti schizofrenic.

Posted

SpanTV sa sti ca mie ,chiar imi place avatarul tau.Chiar daca exista dumnezeu,mai bine ma duc altundeva decat sa stau cu voi intr-o gradina.Sa imi ziceti aceleasi prostii in fiecare zi.Oricum cum nu exista,tu o sa mori ma,si gata.

Si aia din video e nebuna...Daca bea ca sparta e normal..."am terminat sticla de vodka,am gustat putin putin pana cand ,diavolul era sa ma omoare"...No shit?Nu exista niciun diavol,doar prostia umana....

Posted

ATEU=Prost :>

ATEU=gay :>

cred ca dumnezeu este foarte mandru de tine in clipele astea

atat de religios esti tu incat uiti ca batjocura este un pacat

si tot la ipocrizie ajungem.

Guest SherkaN
Posted

Ma voi va dati seama ce oameni sunt pocaitii astia ? M-am spart de ras :)) super tare video.

Si app. de asta am un prieten evanghelist sau nush ce drac e, si el in incercarea lui de a ma convinge pe mine ca Dumnezeu exista (aveam discutii foarte aprinse cu el pe tea asta :))) m-a luat cu el la o biserica de-a lor. Credeti-ma ca ce vedeti in filmuletu` asta e pistol cu apa pe langa ce-am vazut eu acolo ... plangeau, se tavaleau, tipau cat ii tineau plamanii .... dupa care au inceput sa se spele pe picioare unii pe altii, la faza asta eu am plecat si cand dau sa ies pe usa vine unu` la mine cu o palarie si`mi zice ... cat te indeamna pe tine bunul nostru Iisus Hristos daca se poate ... stii ... facem si noi o biserica, ca sa aflu` ca nu era altu ci chiar pastoru` bisericii care asa obisnuia dansul dupa fiecare circ de genu` asta, sa mai ceara si el acolo ... cat vrea domnu` Iisus , intelegeti unde vreau sa ajung ? Am pus explicatia asta pt. ca sunt sigur ca or sa vina unii cu texte "Dar ce era de ras in video asta ma ?" sper ca ati prins ideea ....

Posted

Sugestii pentru salvarea topicului (de la inchidere, nu din flacarile iadului :)) ):

- incetati cu flameul si discutiile 1 versus 1 (aviz pentru bunny, spanTV, mulexi)

- reveniti la discutarea ideilor si nu a persoanelor (inteligente sau nu)

- postati daca aveti ce discuta. +1 nu va face cinste deloc

A, userul ala feciorelnic a primit 3 zile pauza de meditatie (transcendentala) pentru gluma puerila.

Posted

Absurdităţile din Biblie

1. Pământul este fix:

Psalmul 92:2. Pentru că a întărit lumea care nu se va clinti.

Psalmul 95:10. Pentru că a întărit lumea care nu se va clinti;

Psalmul 103:6. Cel ce ai întemeiat pământul pe întărirea lui şi nu se va clătina în veacul veacului.

2. Pământul are fundaţie cu stâlpi:

Cartea lui Iov 9:6. El zguduie pământul din temelia lui, aşa încât stâlpii lui se clatină.

Psalmul 74:3. Cutremuratu-s-a pământul şi toţi cei ce locuiesc pe el; Eu am întărit stâlpii lui".

3. Pământul este plat:

Matei 4:8. Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte înalt şi I-a arătat toate împărăţiile lumii şi slava lor.

Pentru a vedea de pe un munte toate împărăţiile lumii, pământul trebuie să fie plat şi de dimensiuni reduse.

4. Pământul are margini:

Daniel 4:19. Acela eşti tu, o, rege, tu, care te-ai mărit şi te-ai făcut puternic, ai crescut şi ai ajuns până la ceruri, ai stăpânirea ta până la marginea pământului.

Deuteronomul 28:49. Trimite-va Domnul asupra ta popor din depărtare, de la marginea pământului; ca un vultur va veni poporul acela a cărui limbă tu nu o vei înţelege;

Faptele Sfinţilor Apostoli 1:8. Ci veţi lua putere, venind Duhul Sfânt peste voi, şi Îmi veţi fi Mie martori în Ierusalim şi în toată Iudeea şi în Samaria şi până la marginea pământului.

Pamantul are margini si toata intinderea lui se vede din copac:

Daniel 4:11 "Copacul acesta s'a făcut mare şi puternic, vîrful lui se înălţa pînă la ceruri, şi se vedea dela marginile întregului pămînt."

Din categoria "e lung pamantul, ba e lat":

Iov 11:9 "Întinderea ei este mai lungă decît pămîntul, şi mai lată decît marea."

Unii scutura covoarele, altii scutura pamantul de margini:

Iov 38:13 "ca să apuce capetele pămîntului, şi să scuture pe cei răi de pe el?"

Marginile pamantului, din nou:

Deuteronom 13:17 "dintre dumnezeii popoarelor cari vă înconjoară, lîngă tine sau departe de tine, dela o margine a pămîntului pănă la cealaltă-"

Mai sunt care pomenesc marginile pamantului: Deu 28:49, Deu 28:64, Deu 33:17, 1 Sam 2:10, Job 1:7, Job 28:24, Job 37:3, Psa 2:8, Psa 19:4, Psa 22:27, Psa 33:13, Psa 33:14, Psa 48:10, Psa 59:13, Psa 61:2, Psa 65:5, Psa 72:8

Posted

Absurdităţile din Biblie

1. Pământul este fix:

Psalmul 92:2. Pentru că a întărit lumea care nu se va clinti.

Psalmul 95:10. Pentru că a întărit lumea care nu se va clinti;

Psalmul 103:6. Cel ce ai întemeiat pământul pe întărirea lui şi nu se va clătina în veacul veacului.

2. Pământul are fundaţie cu stâlpi:

Cartea lui Iov 9:6. El zguduie pământul din temelia lui, aşa încât stâlpii lui se clatină.

Psalmul 74:3. Cutremuratu-s-a pământul şi toţi cei ce locuiesc pe el; Eu am întărit stâlpii lui".

3. Pământul este plat:

Matei 4:8. Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte înalt şi I-a arătat toate împărăţiile lumii şi slava lor.

Pentru a vedea de pe un munte toate împărăţiile lumii, pământul trebuie să fie plat şi de dimensiuni reduse.

4. Pământul are margini:

Daniel 4:19. Acela eşti tu, o, rege, tu, care te-ai mărit şi te-ai făcut puternic, ai crescut şi ai ajuns până la ceruri, ai stăpânirea ta până la marginea pământului.

Deuteronomul 28:49. Trimite-va Domnul asupra ta popor din depărtare, de la marginea pământului; ca un vultur va veni poporul acela a cărui limbă tu nu o vei înţelege;

Faptele Sfinţilor Apostoli 1:8. Ci veţi lua putere, venind Duhul Sfânt peste voi, şi Îmi veţi fi Mie martori în Ierusalim şi în toată Iudeea şi în Samaria şi până la marginea pământului.

Pamantul are margini si toata intinderea lui se vede din copac:

Daniel 4:11 "Copacul acesta s'a făcut mare şi puternic, vîrful lui se înălţa pînă la ceruri, şi se vedea dela marginile întregului pămînt."

Din categoria "e lung pamantul, ba e lat":

Iov 11:9 "Întinderea ei este mai lungă decît pămîntul, şi mai lată decît marea."

Unii scutura covoarele, altii scutura pamantul de margini:

Iov 38:13 "ca să apuce capetele pămîntului, şi să scuture pe cei răi de pe el?"

Marginile pamantului, din nou:

Deuteronom 13:17 "dintre dumnezeii popoarelor cari vă înconjoară, lîngă tine sau departe de tine, dela o margine a pămîntului pănă la cealaltă-"

Mai sunt care pomenesc marginile pamantului: Deu 28:49, Deu 28:64, Deu 33:17, 1 Sam 2:10, Job 1:7, Job 28:24, Job 37:3, Psa 2:8, Psa 19:4, Psa 22:27, Psa 33:13, Psa 33:14, Psa 48:10, Psa 59:13, Psa 61:2, Psa 65:5, Psa 72:8

:))

Ba da tu macar ai inteles ceva din Biblie,iti dai macar seama ca acele cuvinte sunt folosite cu sens figurat?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...