Jump to content
Guest mada_madalin5

Ce parere aveti , Dumnezeu exista sau nu ?

Recommended Posts

Posted

Uitati aici, acesta este un forum pentru voi: http://www.crestinortodox.ro/forum/

O sa gasiti diferite minuni cum ar fi:

-electricitatea nu exista,defapt ea este energia lui dumnezeu

-'"in biblie scrie ca Pamantul este plat,si este centrul universului,da si ce?Puteam sa traim si fara sa stim adevarul"

Deci baietii de acolo cred ca nu este nimic iesit din comun sa crezi ca Pamantul e plat,deoarece poti sa traiesti si fara sa sti acest lucru.

Acela nu este un forum de 5-20 persoane este un forum mai mare ca linkmania...

Asa ca bafta tuturor ,care cred ca zana maseluta aprinde chibrituri pe sus pe acolo si arunca pe Pamant sa aprinda lumanari.....

Posted

Dupa cum vedeti eu sunt aici.

aveti 2 posibilitati de a afla adevaru

1.studiati religia

2.studiati fizica

cand zic studia nu inseamna a citi o carte.

@nu va mai contraziceti intre voi ca nu ajungeti nicaieri,asfel

de contradicti sunt si vor mai fi ani la rand.

Dumnezeu este cu voi .Amin

Posted

Imi cer iertare dumnezeule dar sa sti ca,chiar am incercat..dar pur si simplu nu pot sa cred in unicorni..

Pai asta este ideea topicul,sa aducem argumente si contra-argumente.

Posted

Uitati aici, acesta este un forum pentru voi: http://www.crestinortodox.ro/forum/

O sa gasiti diferite minuni cum ar fi:

-electricitatea nu exista,defapt ea este energia lui dumnezeu

-'"in biblie scrie ca Pamantul este plat,si este centrul universului,da si ce?Puteam sa traim si fara sa stim adevarul"

Deci baietii de acolo cred ca nu este nimic iesit din comun sa crezi ca Pamantul e plat,deoarece poti sa traiesti si fara sa sti acest lucru.

Acela nu este un forum de 5-20 persoane este un forum mai mare ca linkmania...

Asa ca bafta tuturor ,care cred ca zana maseluta aprinde chibrituri pe sus pe acolo si arunca pe Pamant sa aprinda lumanari.....

Tati , să-ţi explic ceva . Sunt şi oameni cretini care tânjesc după atenţie . Religia şi Ştiinţa nu se exclud ci dimpotrivă nu pot trăi una fără cealaltă , nau exact spus e necunoscutul şi cunoscutul . Şi asta nu am zis-o eu acum că m-am trezit de 5 minute ci o călugăriţă de la Voroneţ . Am avut ocazia să ascult destul de multe lucruri în timpul unui ghid şi nu toată lumea e aşa de încuiată precum crezi .

Cât despre baba aia, ce poţi să-i faci ? Aia e credinţa ei , ea aşa a crezut că e mai bine şi aşa ai făcut . Când vei ajunge la vârsta ei cu câţiva ani înainte de a da colţul vei vedea lumea cu alţi ochi . Tuturor de ne frică de moarte şi mai mult de neant . Eu cel puţin aş vrea să existe o viaţă următoare , fie că se manifestă prin reîncarnare sau prin "lumea de apoi" pe care nu numai creştinii o îmbrăţisează .

De ce? Simplu , speranţa . Omul de rând speră şi nu vrea ca după moarte să ajungă în groapă şi să putrezească . Toate amintirile, emoţiile, personalitatea , toate să fie date uitării .

Personal nu ştiu dacă cred sau nu . Nu prea mă interesează tema asta însă asta nu înseamnă că trebuie să faci miştouri de lucrurile pe care alţii le găsesc importante . Fiecare are modul său de gândire şi trebuie să acceptăm asta .

Posted

Da, buna asta. =))

Ce legatura au jocurile mele jucate cu a mea credinta inexistenta intr-o entitate inexistenta? oO

Ca fapt divers, ce-am auzit de la un amic din timpul slujbei de inviere sau ce naiba e cand te duci sa iei lumina. Unei babe i s-a stins lumanarea la jumatatea drumului spre casa. Ghiciti ce-a facut baba; s-a dus inapoi in biserica sa ia iarasi lumina. Care pastele ma-sii era diferenta daca o aprindea cu o bricheta? Sau isi aprindea lumanarea de la o alta persoana? Ti-ai fi adus lumina falsa in casa sau cum? Nu era lumina data de biserica si sfintita de popa sau ce? Ba chiar asa va duce capul? Chiar credeti in toate abracadabra-urile astea? Si tu spui de mine ca sunt imatur? Uita-te omule in buzunarul si oglinda ta si apoi comenteaza despre un om pe care-l CUNOSTI, apoi sa te gandesti daca comentand asupra unei persoane pe care n-o cunosti e un lucru normal.

Pe unii chiar nu va duce capul frate, de 5 ani sunt pe forumurile astea si tot nimic starit. Aceeasi oameni (sau altii) cu mintea sub radical.

Marş la MU online.

Posted

Dupa cum vedeti eu sunt aici.

aveti 2 posibilitati de a afla adevaru

1.studiati religia

2.studiati fizica

cand zic studia nu inseamna a citi o carte.

@nu va mai contraziceti intre voi ca nu ajungeti nicaieri,asfel

de contradicti sunt si vor mai fi ani la rand.

Dumnezeu este cu voi .Amin

Bine ai zis cu studiatul celor doua, dar sunt si alte stiinte care trebuie studiate alaturi de fizica. Oricum, dupa ce faci niste cautari amanuntite in ambele parti, vei vedea ca stiinta e mult mai credibila decat religia.

Posted

Marş la MU online.

Asa,se vede inteligenta voastra.Phyxyon termina cu "tati" si "amice",nu sunt nici tatal tau si nici amicul tau.Bafta in continuare si asculta cat mai des prostiile unei calugarite.Nu pot trai una far cealalta?Serios?Ma da voi nu ganditi ma ...

Posted

Marş la MU online.

Nu te doare cand gandesti? Atatea cuvinte insirate intr-un reply deja denota o inteligenta destul de avansata, for a 12 years old kid ofc. ;;)

Posted

Nu te doare cand gandesti? Atatea cuvinte insirate intr-un reply deja denota o inteligenta destul de avansata, for a 12 years old kid ofc. ;;)

Daca si tu vorbesti urat eu de ce sa nu vorbesc?

Posted

Daca si tu vorbesti urat eu de ce sa nu vorbesc?

Asa asa, ca in vremurile de demult se foloseau tehnicile legii talionului. Ideea e alta, unde am vorbit eu urat? Si mai ales cand m-am luat eu de tine, dragul meu crestin?

Posted

Ca tu trebuie sa intorci celalalt obraz, pacatosule!

Pai am inteles odata #-o da nu sa spuna pe fiecare pagina ca crestinii is prosti.

Posted

Deci vedeti ma?Uite dovezile ca , crestinii nu sunt prea inteligenti.

Dovezi:

-SpanTV

-Spanchoc

It is common knowledge that religious people are less intelligent than those who aren?t religious. Religious people blindly follow what they are told by their holy book and or church.

countless studies prove time and again that that dumb people are attracted to religions.

I know the discussion goes back and forth with what amounts to pretty meaningless bickering about the interpretation of this or that text. Who created god? Would a loving god send billions of people to hell? Or for that matter why would god create a person destined for hell in the first place? My god is the true god simply because i believe it to be so! If god created all things as you religious freaks claim, how come he created evil? How stupid are you when you continue believing, when what you believe in has been proved wrong? Why do you want to frustrate and mislead your children? Why does this holy book contradict itself on virtually every page? Why do religious people deny the claims of any other god but their own? some dictator in the past was an atheist. A child survived its a miracle! What about the other 1 million children that died today? Bla, bla, bla, etc, etc, etc. its never ending.

Believing in religion is the clearest proclamation anyone can make that they are a complete moron.

Lets take a second to let this sink inn, since religious people obviously are severely mentally challenged, how schould we treat them? schould we classify them as mentally handicapped? give them special education in childhood etc Or schould we treat them with the utmost disrespect, scorn them like the infectious festering cancer that they are?

I say we schould disrespect them, without their faith many of the atrocities current and in history, would not have happened.

for example the war in Afghanistan and Iraq would never happen without religion . No one kills other human beings as joyfully and easily as religious people, suicide bombers, the American electorate, school and church killings, the list of stupidity or maybe i schould say madness fully anchored in religious belief is virtually endless.

Secondly people can free themselves from religion, and by pestering them and making life as a religious nut as hard as possible more people will free themselves since it wont be lucrative to cling to moronic ancient superstitions anymore.

Just today i had the joy of turning down an religious nut as an applicant for a job, he had put on his CV that he was a christian.

I will harass any religious person i meet to make his life as a moron problematic, so that they can free themselves. those i have helped so far are eternally grateful.

A si cre(s)tinule,tu acum 2 pagini ne faceai pe noi toti niste prosti,si direct .Si mai ai si tupeul extraordinar sa vi aici cu cre(s)tinisme de genu asta.Sunt sute de studii care demonstreaza ce zicem noi pe aici,si voi incepeti cu insultele.In legatura cu crestinii ,ca sunt mai putin inteligenti,sunt sute de studii care demonstreaza si acest lucru.

Posted

Pai am inteles odata #-o da nu sa spuna pe fiecare pagina ca crestinii is prosti.

Unde am scris ma eu asta? =))

Am spus pe-aici pe undeva, fiecare crede ce vrea, pe mine nici ca ma intereseaza. Dar atata timp cat eu vin si spun ca sunt ATEU, accepta la fel cum te accept eu ca spui ca sunt crestin. La acest lucru, da, te cred un crestin prost...sau elimin crestin.

Posted

Asa este....

Daca esti ateu atunci taci si nu te mai tot baga in seama ca nu impresionezi pe nimeni.

Tu nu te intrebi oare de ce toti ateii sunt prosti?_|_

Cat de prost poti sa fii.

Crezi ca mai impresionat cu cateva citate idioate?

Daca nici in topicul cu "Paste fercit" nu ne lasati in pace. ATEISTI prosti.

Cand ai fost ultima data la un control psihiatric?

DACA ESTI ATEU ATUNCI CE PLM COMENTEZI IN TOPICUL ASTA.

Ateu=prost

Nu a zis,nimeni de aici ca ,crestinii sunt prosti,ci ca sunt doar primitivi.

Posted

Crestinii sunt considerati prosti in general pentru ca un ateu stie mai multe lucruri despre biblie decat un crestin, ceea ce e trist. Crestinii de asemenea sunt cei care de inviere ii vezi ca tot discuta de unde isi fac cumparaturile, ce gatesc, pe cine invita.. in loc sa discute despre isus si faptul ca si-a dat viata pentru noi. Nu prea ii vad la biserica in afara de cele 15 minute la 12 noapea sa ia lumina aprinsa de la o bricheta sfintita.

Nu cred ca e vorba neaparat de inteligenta ca nu suntem noi in masura sa dam o definitie definitiva inteligentei astfel incat sa decidem cine e cum. Pe mine ma deranjeaza mai degraba oamenii ipocriti si oamenii fricosi. Majoritatea crestinilor cad in categoriile astea. Pe de alta parte ma deranjeaza si fumatorii si tot ies cu ei in oras. Asta e.

Posted

Pai normal ca le este frica.De ce crezi ca,cred in dumnezeu?Pentru ca stiu ca daca nu cred ajung la babau.

Unde am jignit eu toata comunitatea linkmania?Aaaa pai nu am jignit.Daca tu crezi ca primitiv si cu o inteligenta mai redusa este o jignire,atunci foarte bine.

Asa este blk nu suntem noi in masura,dar studii ale oamenilor de stinta,psihologilor si alti oameni specializati au aratat ce am spus mai sus.

SpanTV tu esti una si aceeasi persoana cu spanac ala.

Posted

Crestinii sunt considerati prosti in general pentru ca un ateu stie mai multe lucruri despre biblie decat un crestin, ceea ce e trist. Crestinii de asemenea sunt cei care de inviere ii vezi ca tot discuta de unde isi fac cumparaturile, ce gatesc, pe cine invita.. in loc sa discute despre isus si faptul ca si-a dat viata pentru noi. Nu prea ii vad la biserica in afara de cele 15 minute la 12 noapea sa ia lumina aprinsa de la o bricheta sfintita.

Nu cred ca e vorba neaparat de inteligenta ca nu suntem noi in masura sa dam o definitie definitiva inteligentei astfel incat sa decidem cine e cum. Pe mine ma deranjeaza mai degraba oamenii ipocriti si oamenii fricosi. Majoritatea crestinilor cad in categoriile astea. Pe de alta parte ma deranjeaza si fumatorii si tot ies cu ei in oras. Asta e.

Se mai duc la biserica si in afara acelei nopti. Am vazut ca e la moda acum printre cei de la clasele a VII-a si a VIII-a sa se duca alaturi de "gasca" la denii. Daca intr-adevar ar fi ceva de capul lor, i-as intelege, dar pana si biserica a devenit un loc unde sa vezi lume, unde sa fii vazut de lume, unde sa barfesti si sa te distrezi.

Poate ca toti am vorbit gresit in legatura cu termenul de inteligenta. Oricum ar fi, in afara de prima fraza din postul tau, se mai poate adauga si faptul ca in timpul unei discutii dintre un ateu si un credincios, cand ateul aduce argumente, credinciosul nu stie ce sa faca si ori termina discutia, ori bate campii, ori, in cel mai rau caz, incepe sa te dea la draci.

Posted

@mulexi: te rog arata-mi un asa-numit studiu, acreditat, care sa demonstreze clar ca oamenii religiosi sunt mai putin inteligenti. Citatele din stand-up comedy nu se pun. Dupa cate se vede unii din voi nu aveti alte argumente pentru a va demonstra superioritatea intelectuala decat simplul fapt ca nu credeti in prieteni imaginari. Cam joase standarde.

Crestinii sunt considerati prosti in general

Asta asa e, dar nu e universal valabil. Din ce se vede in topicul asta, unii sunt foarte confortabili la nivelul lui Spanchoc si discutia a degenerat la forma "crestinii sunt prosti; ba nu, ateii sunt prosti".

Guest erifeek
Posted

Si atunci tu macar de ce nu l-ai injurat numai pe el.Trebuie sa ne jignesti pe toti? :)

HUAAAAAA , IUDAAAA , HUAAAAAAAAA . PIEI SATANOOOOOOOOO

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...