Jump to content
Guest mada_madalin5

Ce parere aveti , Dumnezeu exista sau nu ?

Recommended Posts

Posted

Phyxyon,uita-te cine a inceput cu insultele.Si nu cre(s)tin nu este o insulta.Inseamna crestin.Ce ai zis tu acolo,este un organ genital da?Pune tu paranteze punctulete si iti zic eu ca nu mai inseamna si altceva.Ce am scris poate fi interpretat ca,crestin cat si ca,cretin.Asta depinde de fiecare,daca se simte. Eu postez aiurea?Am adus argumente,au sarit repede pe mine cu insultele.Si da,daca ,crezi in povesti mitologice categoric te face primitiv.Sau prost cum vrei tu sa zici,si acest cuvant avand mai multe intelesuri.

Am explicat mai sus . Cei ce cred în Dumnezeu nu sunt neaparat neanderthali . Vrei să-mi spui tu mie că un ateu boschetar de pe stradă e mai cult decât un preot cu facultate? Să fii serioşi . Biblia lasă loc interpretării şi e scrisă acum 2000 de ani . Normal că oamenii ăia au încercat să explice evenimentele cum au putut ei mai bine , plus că a intervenit şi Biserica puţin şi a mai înflorit pe alocuri . Cred că e a 10-a oară când vă explic asta .

Când postezi nu mai lăsă loc interpretării . Ori scrii creştin ori crestin e totuna , dacă vrei să foloseşti diacriticele e un plus pentru tine însă nu ma considera retardat şi-mi spune că nu ai vrut să insulţi pe nimeni . Dacă tu chiar crezi asta înseamnă ca ai o problemă , nu te supăra . N-are importanţă cine a inceput-o , nu sunteţi niste copii de 3 ani care să vă certaţi de la astfel de lucruri şi să daţi vina unul pe altul .

Posted

Stiati ca zeul galilor pagani se numea Cernunnos?! Iar in Europa de nord i se spunea "Neck" sau "Nick". Era atat de iubit incat biserica crestinismul s-a vazut nevoita sa-l accepte. Ghici ce au facut prea maretii crestini? L-au canonizat si a devenit " Sfantul Nicolae". Practic, sfantul nicolae este un zeu pagan, "furat" de catre crestinism.

Posted

Normal ca am vrut sa insult,de aceea am scris asa,sa nu insult pe toti.Un ateu boschetar?Nu exista atei boschetari.90% din oamenii de stinta sunt atei am dat exemple de "oameni prosti"cum zicea un crestin sau cretin cum vrei tu sa ii zici acum 2 pagini.

Posted

Amice şi tu te numeri printre cei care postează aiurea aici . Cre(s)tin e o insultă . Dacă eu scriu că-mi bag p***-n tine nu ţi se pare a fi o însultă? Sau pentru că am jonglat puţin cu ea devine într-o secundă argument . Închiderea topicului de ce? Banaţi toţi cei care postează fără noimă şi pe lângă subiect .

Credinţa e proprie . Dacă eşti o persoană ce crede în Dumnezeu ok , dacă nu la fel însă asta nu înseamnă că tu eşti mai deştept şi altul e mai prost . Fiecare are convingerile sale şi propriul mod de a gândi .Vă plângeţi că , creştinii se iau de voi . E o reacţie normală când nivelul sarcasmului întrece o masură .

Respect! :hail:

Posted

Stiati ca zeul galilor pagani se numea Cernunnos?! Iar in Europa de nord i se spunea "Neck" sau "Nick". Era atat de iubit incat biserica crestina s-a vazut nevoita sa-l accepta. Ghici ce au facut prea maretii crestini? L-au canonizat si a devenit " Sfantul Nicolae". Practic, sfantul nicolae este un zeu pagan, "furat" de catre crestinism.

Dovezi? Oriunde caut Sf. Nicolae e născut pe undeva prin Lycia .

Posted

Daca tu crezi in Yeshua si Yahve asta este problema ta.Peste 200 de ani o sa faca elevii la scoala,in manualele de istorie despre zeii astia,si cum de,religia a fost cea mai mare minciuna a tuturor timpurilor.Religia a aparut cand primul smecher a intalnit primul fraier.

Posted

Normal ca am vrut sa insult,de aceea am scris asa,sa nu insult pe toti.Un ateu boschetar?Nu exista atei boschetari.90% din oamenii de stinta sunt atei am dat exemple de "oameni prosti"cum zicea un crestin sau cretin cum vrei tu sa ii zici acum 2 pagini.

Daca vrei iti arat 100 de boschetari care nu cred in Dumnezeu.

Posted

Daca vrei iti arat 100 de boschetari care nu cred in Dumnezeu.

Da sa imi arati.Asta nu demonstreaza ca sunt atei.Tu nu sti ce este un ateu.Un ateu neaga existenta oricarei divinitati.

In urma cu 2 pagini un crestin facea toti ateii prosti.Se cam bat cap in cap cu ce ai scris tu.

Posted

Daca tu crezi in Yeshua si Yahve asta este problema ta.Peste 200 de ani o sa faca elevii la scoala,in manualele de istorie despre zeii astia,si cum de,religia a fost cea mai mare minciuna a tuturor timpurilor.Religia a aparut cand primul smecher a intalnit primul fraier.

Vezi ca esti paranoic.Spui aceleasi minciuni. :|

Da sa imi arati.Asta nu demonstreaza ca sunt atei.Tu nu sti ce este un ateu.Un ateu neaga existenta oricarei divinitati.

In urma cu 2 pagini un crestin facea toti ateii prosti.Se cam bat cap in cap cu ce ai scris tu.

Si la asta ma refeream si eu care nu cred in nimic :banghead: intelectualule

Posted

Ce DEX online?Crezi ca nu stiam ce inseamna ateu ,din moment ce sunt ateu?Daca este sa ne luam dupa crestinul de acum 2 pagini citez "ateu=prost".

Posted

Dovezi? Oriunde caut Sf. Nicolae e născut pe undeva prin Lycia .

Nu am cum sa aduc dovezi, m-am documentat despre zeii arienilor, la fel cum si " Craciun " "Mos Craciun" are origine pagana dupa zeul "Thor". Crestinismul are sub "aripa" sa o gramada de traditii stravechi care au "devenit' obiceiuri crestine peste noapte.

http://www.descopera.org/zeii-cu-coarne/

Posted

Ce DEX online?Crezi ca nu stiam ce inseamna ateu ,din moment ce sunt ateu?Daca este sa ne luam dupa crestinul de acum 2 pagini citez "ateu=prost".

Nu ma :))

Dumnezeu=divinitate

Spuneti-mi si mie cand un om este posedat.De ce numai religile cu cruce pot sa il eliberze?

Posted

Dumnezeu=divinitate

Nu.dumnezeu este o divinitate.Nu toate divinitatile sunt dumnezeu.Este cum am spune Un om este prost.=>om=prost

Ohoho bine ca ai zis.Chiar ma gandeam la asta.

Pai majoritate cazurilor,victima(cel/cea posedat/a) a decedat.

Sangeeta Persaud began to have convulsions as she was drinking tea for breakfast at her grandmother's home in Canal Number Two, a farming village west of the capital of Guyana, the grandmother told the Stabroek News and Guyana Chronicle. The woman said neighbours arrived to help, and a local pastor convinced them she was suffering from demonic possession. After trying to cast out the demons at her home, the grandmother and other witnesses told the newspapers, neighbors carried her to a church, where the pastor and aides rubbed or pounded on her stomach and had her drink lime juice.

She was finally taken to a hospital, where she died, Police Commander Colin West said Friday. Results from a preliminary autopsy were inconclusive and no one has been charged, but West said police were continuing to investigate. It was not clear why the girl was not taken to a doctor earlier. The pastor presided over the girl's funeral on Thursday as the child's mother, father and other relatives shouted accusations at one another and at the preacher, the Stabroek News reported. It said the pastor disputed news accounts of what had occurred, but did not say which parts he felt were inaccurate.

Pot sa iti mai dau sute de cazuri de prostie,in care preotii omoara oamenii nevinovati.

Posted

Cât de sigur poţi fi de ştiintă . Desigur , are un grad mai mare de credibilitate , sună mai logic însă cat de multă încredere ai în "oamenii de ştiinţă" . Pentru faimă sunt unii care ar fi in stare să facă orice . Sunt eu curios , cum pot ei să spună ce s-a întâmplat acum 4 miliarde de ani . Universul nu are o dezvoltare liniară şi se pot întâmpla foarte multe lucruri pe care noi nci nu le putem imagina la fel cum era şi acum 2000 de ani . Dacă duc un aparat de resuscitat in antichitate automat devin făcător de minuni .

Cât timp religia , ştiinţa şi istoria e scrisă de oameni ea este îndoielnică . Deja datarea cu C14 , care stă la baza istoriei scârţâie . Nu zic acum să îmbrăţişăm religiile şi să abandonăm raţiunea ci să fim puţin mai deschişi către necunoscut . Ştiinţa explică , explică însă unele lucruri sunt mai bine lăsate un mister . Cum ţi-ar plăcea să-ţi ştii toata viaţa de pe acuma . E ca şi cum ai trăi în reluare . Ştiinţa are şi ea defectele sale , dacă vrei să vezi cam ce se întâmplă cănd deschidem Cutia Pandorei uită-te puţin la - Gattaca - e un film destul de interesant .

Am luat termenul de boschetar ca un baren . Nu înseamnă nimic însă nu confundaţi credinţa cu prostia şi incultura . Foarte mulţi ce aparţin clerului au studii superioare - ma rog cei cu o vârstă pâna in 35 de ani că tataie popa de 100 de ani nu are facultate .

Religia asta are 2000 de ani . Peste 200 de ani mare brânză nu va fi . Poate să avanseze ştiinţa până la Star Trek . Omul întotdeauna doreşte să aibă un sprijin pe care-l identifică în Dumnezeu .Cât timp peste 90% din populaţia Terrei aparţine unei religii sau cult , ea va rămâne aici .

Posted

Dumnezeu=divinitate

Spuneti-mi si mie cand un om este posedat.De ce numai religile cu cruce pot sa il eliberze?

Amice, noi nu-ti putem aduce argumente "exista sau nu un zeu in cer" , asta nu putem dovedi, dar iti putem dovedi faptul ca, crestinismul este o inventie evreiasca, care a fost impusa cu forta si care a copiat o gramada de traditii stravechi, care la randul sau crestinismul a fost copiat si a aparut islamul spre exemplu!

Daca vrei sa crezi in dumnezeu e ok, daca vrei sa crezi in religie e altceva. Poti face diferenta?

Posted

Cât de sigur poţi fi de ştiintă . Desigur , are un grad mai mare de credibilitate , sună mai logic însă cat de multă încredere ai în "oamenii de ştiinţă" . Pentru faimă sunt unii care ar fi in stare să facă orice . Sunt eu curios , cum pot ei să spună ce s-a întâmplat acum 4 miliarde de ani . Universul nu are o dezvoltare liniară şi se pot întâmpla foarte multe lucruri pe care noi nci nu le putem imagina la fel cum era şi acum 2000 de ani . Dacă duc un aparat de resuscitat in antichitate automat devin făcător de minuni .

Cât timp religia , ştiinţa şi istoria e scrisă de oameni ea este îndoielnică . Deja datarea cu C14 , care stă la baza istoriei scârţâie . Nu zic acum să îmbrăţişăm religiile şi să abandonăm raţiunea ci să fim puţin mai deschişi către necunoscut . Ştiinţa explică , explică însă unele lucruri sunt mai bine lăsate un mister . Cum ţi-ar plăcea să-ţi ştii toata viaţa de pe acuma . E ca şi cum ai trăi în reluare . Ştiinţa are şi ea defectele sale , dacă vrei să vezi cam ce se întâmplă cănd deschidem Cutia Pandorei uită-te puţin la - Gattaca - e un film destul de interesant .

Am luat termenul de boschetar ca un baren . Nu înseamnă nimic însă nu confundaţi credinţa cu prostia şi incultura . Foarte mulţi ce aparţin clerului au studii superioare - ma rog cei cu o vârstă pâna in 35 de ani că tataie popa de 100 de ani nu are facultate .

Religia asta are 2000 de ani . Peste 200 de ani mare brânză nu va fi . Poate să avanseze ştiinţa până la Star Trek . Omul întotdeauna doreşte să aibă un sprijin pe care-l identifică în Dumnezeu .Cât timp peste 90% din populaţia Terrei aparţine unei religii sau cult , ea va rămâne aici .

Religia trece peste gandirea noastra rationala.

Pai da cum pot ei demonstra cum s-o intamplat acum 4 miliarde de ani,cand noi nu suntem siguri ca au fost pe Luna.

Amice, noi nu-ti putem aduce argumente "exista sau nu un zeu in cer" , asta nu putem dovedi, dar iti putem dovedi faptul ca, crestinismul este o inventie evreiasca, care a fost impusa cu forta si care a copiat o gramada de traditii stravechi, care la randul sau crestinismul a fost copait si a aprut islamul!

Daca vrei sa crezi in dumnezeu e ok, daca vrei sa crezi in religie e altceva. Poti face diferenta?

Tot nu mi-ai raspuns la intrebare.

Posted

Am zis mai sus ce am avut de zis despre exorcizari.

Cea mai mare victorie a crestinismului este sa te faca sa gandesti numai in logica circulara astfel incat sa te invartesti in acelasi cerc pana la moarte si sa nu poti iesi din el.

Ce gandire rationala?Normal ca trece deoarece nu trebuie sa gandesti .Ti-am raspuns eu la intrebare.Ce legatura are luna cu vechimea pamantului?Se fac teste la diverse obiecte,iar cu aparatura necesara chiar si tu poti arata cati ani are,aproximativ.Intre 4000 de ani si 4 miliarde ,este totusi o diferenta mare.In cartile voastre magice scria ca Pamantul este plat,si este centrul universului.Toti care negau erau arsi pe rug.Azi suntem putin mai evoluati,cel putin unii dintre noi.

Posted

Religia trece peste gandirea noastra rationala.

Pai da cum pot ei demonstra cum s-o intamplat acum 4 miliarde de ani,cand noi nu suntem siguri ca au fost pe Luna.

Greşit . Religia nu e nimic mai mult decât o interpretare făcută de oameni a "cuvântului lui Dumnezeu" .Poate gândirea noastră raţională ai fi putut spune câ nu poate trece de Dumnezeu . Religia şi Biserica aparţin omenirii iar Dumnezeu aparţine divinităţii , a inexplicabilului .

Posted

Greşit . Religia nu e nimic mai mult decât o interpretare făcută de oameni a "cuvântului lui Dumnezeu" .Poate gândirea noastră raţională ai fi putut spune câ nu poate trece de Dumnezeu . Religia şi Biserica aparţin omenirii iar Dumnezeu aparţine divinităţii , a inexplicabilului .

Scuze,Dumnezeu am vrut sa zic,nu religia :)

Posted

O persoana Matura nu ar juca "MU online".

Da, buna asta. =))

Ce legatura au jocurile mele jucate cu a mea credinta inexistenta intr-o entitate inexistenta? oO

Ca fapt divers, ce-am auzit de la un amic din timpul slujbei de inviere sau ce naiba e cand te duci sa iei lumina. Unei babe i s-a stins lumanarea la jumatatea drumului spre casa. Ghiciti ce-a facut baba; s-a dus inapoi in biserica sa ia iarasi lumina. Care pastele ma-sii era diferenta daca o aprindea cu o bricheta? Sau isi aprindea lumanarea de la o alta persoana? Ti-ai fi adus lumina falsa in casa sau cum? Nu era lumina data de biserica si sfintita de popa sau ce? Ba chiar asa va duce capul? Chiar credeti in toate abracadabra-urile astea? Si tu spui de mine ca sunt imatur? Uita-te omule in buzunarul si oglinda ta si apoi comenteaza despre un om pe care-l CUNOSTI, apoi sa te gandesti daca comentand asupra unei persoane pe care n-o cunosti e un lucru normal.

Pe unii chiar nu va duce capul frate, de 5 ani sunt pe forumurile astea si tot nimic starit. Aceeasi oameni (sau altii) cu mintea sub radical.

Posted

Da, buna asta. =))

Ce legatura au jocurile mele jucate cu a mea credinta inexistenta intr-o entitate inexistenta? oO

Ca fapt divers, ce-am auzit de la un amic din timpul slujbei de inviere sau ce naiba e cand te duci sa iei lumina. Unei babe i s-a stins lumanarea la jumatatea drumului spre casa. Ghiciti ce-a facut baba; s-a dus inapoi in biserica sa ia iarasi lumina. Care pastele ma-sii era diferenta daca o aprindea cu o bricheta? Sau isi aprindea lumanarea de la o alta persoana? Ti-ai fi adus lumina falsa in casa sau cum? Nu era lumina data de biserica si sfintita de popa sau ce? Ba chiar asa va duce capul? Chiar credeti in toate abracadabra-urile astea? Si tu spui de mine ca sunt imatur? Uita-te omule in buzunarul si oglinda ta si apoi comenteaza despre un om pe care-l CUNOSTI, apoi sa te gandesti daca comentand asupra unei persoane pe care n-o cunosti e un lucru normal.

Pe unii chiar nu va duce capul frate, de 5 ani sunt pe forumurile astea si tot nimic starit. Aceeasi oameni (sau altii) cu mintea sub radical.

ganditul ca ganditul dar avatarul face toti banii :lol:

Posted

Topicul asta e o dovada elocventa a faptului ca convingerile religioase nu fac vreo diferenta in privinta gradului de inteligenta. Unii din voi ati reusit sa dovediti ca a fi ateu nu te face din start mai destept. De tabara cealalta nu mai zic, pentru ca oricum nu aveam asteptari.

Posted

Da, alta treaba n-are decat sa se inregistreze pe un forum de GAMING, sa-si spuna un avatar religios si sa ne injure pe noi ca nu avem aceeasi parere ca si el. Du-te prietene, ia-ti duhovnicul, tzarcovnicul faceti o hora in fata bisericii si resuscitati-l pe Iisus in fiecare an.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...