Guest mada_madalin5 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Pe mine nimeni in viata asta nu ma poate convinge ca nu exista o forta suprema numita Dumnezeu , stiu ca nu e o chestie de forum da sunt asa de suparat pe unii care zic ca Dumnezeu (Iisus) a fost un smecher , care era mai inteligent decat ceilalti si i facea sa creada ceva gresit pe alti oameni. Nu sunt de parere ca toate povestile si traditiile sunt bune sau adevarate dar o forta suprema cum vrea sa o numea oricine Dumnezeu , God , Buda , sau cum o mai numesc altii , exista o singura forta divina pentru toti oamenii .
rApTure_ Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Frumos din partea ta sa impartasesti cu noi asa informatii pretioase ...Altceva ?!
Guest mada_madalin5 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Frumos din partea ta sa impartasesti cu noi asa informatii pretioase ... Altceva ?! Mda frumos si din partea ta , presupun ca esti un baiat de bani gata , cu fumuri in car , nu te intereseaza de nimeni si nimic , daca vezi o femeie batrana jefuita langa tine i mai dai si un sut in fund . Daca esti un asa baiat sper sa nu te intalnesc in viata , de baieti ca tine nu prea are nevoie pamantul . Sau poate esti un tocilar care crede 100 % in teoria lui Darwin si care este obsedat de fete , dar nu isi poate face prietena , sau nu esti nici unul de mai sus da nu tiai gasit menirea
Random Hero Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Pe mine nimeni in viata asta nu ma poate convinge ca nu exista o forta suprema numita Dumnezeu , stiu ca nu e o chestie de forum da sunt asa de suparat pe unii care zic ca Dumnezeu (Iisus) a fost un smecher , care era mai inteligent decat ceilalti si i facea sa creada ceva gresit pe alti oameni. Nu sunt de parere ca toate povestile si traditiile sunt bune sau adevarate dar o forta suprema cum vrea sa o numea oricine Dumnezeu , God , Buda , sau cum o mai numesc altii , exista o singura forta divina pentru toti oamenii . Crezi in ce vrei, eu zic ca dumnezeu nu exista, nu ca a fost un smecher. Mda frumos si din partea ta , presupun ca esti un baiat de bani gata , cu fumuri in car , nu te intereseaza de nimeni si nimic , daca vezi o femeie batrana jefuita langa tine i mai dai si un sut in fund . Daca esti un asa baiat sper sa nu te intalnesc in viata , de baieti ca tine nu prea are nevoie pamantul . Sau poate esti un tocilar care crede 100 % in teoria lui Darwin si care este obsedat de fete , dar nu isi poate face prietena , sau nu esti nici unul de mai sus da nu tiai gasit menirea Crezi ca daca nu crede(m) in dumnezeu suntem de bani gata sau tocilari?
The Wizard Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 mada cu siguranta zeul tau nu te-a invatat sa scrii corect...au fost multe topicuri pe tema asta. daca nu ma insel toate au fost inchise.
marius_truckerfan Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 De aceeasi parere cu 2PacThugLifeWestSide, nu cred pana ce nu vad.
Guest mada_madalin5 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Bine , nu mai postez , da ganditiva credeti intr-o forta care a creat tot indealungul miilor de ani ? Eu zic , ca voi ati inteles gresit de inseamna "Dumnezeu" . Si nu am zis ca daca nu vrezi in dumnezeu esti tocilar sau baiat de bani gata , esti putin superficial . Dumnezeu este un lucru simbolic , acel lucru care a creat tot universul si galaxiile , aceasta actiune numita de unii "Big Bang" aceasta forta este Dumnezeu .Si pentru cei care zic "Nu cred pana nu vad" ce vrei sa vina un om in fata ta si sa iti zica "Eu sunt Dumnezeu" #-o . V-am zis nu ati inteles deloc ce inseamna Dumnezeu . Desi si eu poate ma insel . Dar doar miam spus opinia , deaia exista forumuri . :)
Random Hero Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Bine , nu mai postez , da ganditiva credeti intr-o forta care a creat tot indealungul miilor de ani ? Eu zic , ca voi ati inteles gresit de inseamna "Dumnezeu" . Si nu am zis ca daca nu vrezi in dumnezeu esti tocilar sau baiat de bani gata , esti putin superficial . Dumnezeu este un lucru simbolic , acel lucru care a creat tot universul si galaxiile , aceasta actiune numita de unii "Big Bang" aceasta forta este Dumnezeu .Big Bang OWNS god. Incearca sa citesti niste articole scrise de oameni de stiinta, fara surse biblice si implicatii religioase. O sa iti mai largesti orizonturile.
Guest mada_madalin5 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Uite , cum spui tu exista destin , da si destinul til faci tu , nu te nasti cu un destin si gata acel destin iti ghideaza viata cu totul . Aceasta este frumusetea vietii ca niciodata nu o sa stim totul , dar omul incearca , chiar daca niciodata nu o sa afle nici jumatate din potentialul pe care l-ar putea si , deaia omul isi foloseste doar 10-15 % din capacitatea creierului .
Ioana Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Au mai fost topicuri de genu'..doar ca e greu sa cauti,asa-i?
^[VodKa]^ Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 uitate la documentarul Zeitgeist http://www.vodka-movies.ucoz.com/news/zeit.../2009-10-23-122 :) cred ca prima jumatate de ora zice despre religie, ii interesant spune ca isus se aseamana foarte mult cu zei egipteni si de afapt Iisus ii soarele ceva de genu uitate la tot o sa-ti placa
marius_truckerfan Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Bine , nu mai postez , da ganditiva credeti intr-o forta care a creat tot indealungul miilor de ani ? Eu zic , ca voi ati inteles gresit de inseamna "Dumnezeu" . Si nu am zis ca daca nu vrezi in dumnezeu esti tocilar sau baiat de bani gata , esti putin superficial . Dumnezeu este un lucru simbolic , acel lucru care a creat tot universul si galaxiile , aceasta actiune numita de unii "Big Bang" aceasta forta este Dumnezeu .Si pentru cei care zic "Nu cred pana nu vad" ce vrei sa vina un om in fata ta si sa iti zica "Eu sunt Dumnezeu" #-o . V-am zis nu ati inteles deloc ce inseamna Dumnezeu . Desi si eu poate ma insel . Dar doar miam spus opinia , deaia exista forumuri . :)Sunt Chuck Norris. Ce, nu crezi ? Vrei sa vina un om in fata ta sa-ti spuna ca sunt Chuck Norris ? :rofl2:
Guest mada_madalin5 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Sunt Chuck Norris. Ce, nu crezi ? Vrei sa vina un om in fata ta sa-ti spuna ca sunt Chuck Norris ? :rofl2: Daca esti dreagut , te astept . Da vino si cu 2 fete . :>
marius_truckerfan Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Daca esti dreagut , te astept . Da vino si cu 2 fete . :> De ce sa fiu prost sa-ti dau tie una ? Mi le tin mie pe amandoua. Cat despre Dumnezeu, tu esti atat de convins ca exista ? Ne poti aduce niste argumente (vrem si surse) care sa confirme ca Dumnezeu exista ? Aaa, si nu baga Biblia in toata povestea asta, ca si asa n-am citit-o si n-am de gand.
Guest mada_madalin5 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 De ce sa fiu prost sa-ti dau tie una ? Mi le tin mie pe amandoua. Cat despre Dumnezeu, tu esti atat de convins ca exista ? Ne poti aduce nise argumente (vrem si surse) care sa confirme ca Dumnezeu exista ? Aaa, si nu baga Biblia in toata povestea asta, ca si asa n-am citit-o si n-am de gand. Uite eu cred ca dumnezeul este acea forta care a creat totul , nu imi poti spune tu ca acea forta nu exista . Stiu ca acei credinciosi practicanti cred ca Dumnezeu este un nene care ne vegheaza pe toti , iar dupa ce aceasta forta ca sa i zic asa sa te simti mai bine a creat totul , omul a evoluat din maimuta si maimuta din bacterie , am fost lasati singuri sa ne creem un destin . Si nu sunt sigur dupa moarte ce se intampla , acolo nu imi dau cu parerea . P.S- Nu fi nebun dami si mie una
GaBytZu97 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ateilor :> era un topic undeva pe forum parca cum ca a fost demonstrat ca dumnezeu exista... ce, ba? inca mai credeti in Zeus, Atena si cine o mai fii p-acolo? Daca nu vreti sa credeti in d-zeu credeti in mine...in Gabrielsus eu cred in dumenezeu si nu voi inceta sa cred prea curand Atei -> <- Zeul Gabrielsus :DMAGE: <- eu cand o sa fiu mare :whistle: acu serios: n-are rost sa ziceti ca nu credeti ca totusi acolo in sufletu vostru tot aveti putina credinta
marius_truckerfan Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Daca e nevoie, ma repet. ARGUMENTE ?@Gaby : Daca iti dau un pumn iti aplauda urechile 2 zile.
Random Hero Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 creat totul , omul a evoluat din maimuta si maimuta din bacterie Tu nu intelegi ca evolutia nu are treaba cu dumnezeu? Ne-ar fi facut in forma actuala, fara sa evoluam. :)
Guest mada_madalin5 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Daca e nevoie, ma repet. ARGUMENTE ?Argument : Iti voi raspunde cu intrebare : Exista acea forta care creeaza corpuri ceresti dintr-o aglomeratie de materie dezorganizata ? Aceasta forta o numesc eu Dumnezeu .Poate e o opinie gresita , poate nu , dar e opinia mea , care se poate schimba daca cineva are argumente foarte foarte bune .
.:Cata:. Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Nici eu nu cred in Dumnezeu si nu sunt de bani gata. Dc? pai cam din motivele care s-au enumerat mai sus. Acum na...fiecare crede sau nu dar Dumnezeu a fost creat de religie , iar dupa mine religia e cel e cea mai mare prostie care s-a inventat (no offence).
Random Hero Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Argument : Iti voi raspunde cu intrebare : Exista acea forta care creeaza corpuri ceresti dintr-o aglomeratie de materie dezorganizata ? Aceasta forta o numesc eu Dumnezeu .Poate e o opinie gresita , poate nu , dar e opinia mea , care se poate schimba daca cineva are argumente foarte foarte bune .Argumente foarte bune? Uite unul: http://en.wikipedia.org/wiki/Gravity. Nu vad vreun dumnezeu mentionat in articol.
Guest mada_madalin5 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Argumente foarte bune? Uite unul: http://en.wikipedia.org/wiki/Gravity. Nu vad vreun dumnezeu mentionat in articol.Fiindca oamenii de stiinta nu se gandesc la acea forta de care vorbesc eu ca la Dumnezeu . Fiecare are o opinie despre Dumnezeu , crezi ca daca un ziarist a scris un articol inseamna ca asa e ? Si cei care ziceti ca nu credeti in Dumnezeu va referiti la Dumnezeul ca la un "nene" care ne supravecgeaza pe toti nu ? Eu nu la asta ma refer .