luk Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 NASA a pozat o... "gorila" extraterestra! Pe Marte, unde altundeva? Si, in plus, este uriasa si gri! Poza a fost surprinsa de un robot care colecta roca, in speranta de a gasi semne de viata pe Planeta Rosie. Internautii sunt convinsi ca nu este vorba de o stanca de genul Sfinxului din Bucegi, cum ati fi tentati sa credeti. De exemplu, Nigel Cooper, in varsta de 43 de ani, a declarat ca este sigur ca NASA a surprins o entitate vie si e absolut convins ca pe Marte exista deja forme de viata evoluate. Sursa : http://stirileprotv.ro & http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/
pizza200 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 holy s*it we're all doomed!!!nu credeam ca asa vor arata extraterestrii :D
i sin Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 (edited) Ce descoperire interesanta...Multumit lukl? :) Daca nu ai nimic zis in legatura cu aceasta stire, atunci mai bine nu postezi nimic!Next time warn up! Edited March 5, 2010 by Tybork
Random Hero Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Sursa completa Seamana cu o primata, dar mi se pare greu de crezut ca viata ar evolua in alta parte la fel cum a facut-o si pe Pamant. Aveti aici si linkul de la The Sun, in care vedeti fotografia la dimensiuni mai mari.
luk Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Sursa completa Seamana cu o primata, dar mi se pare greu de crezut ca viata ar evolua in alta parte la fel cum a facut-o si pe Pamant. Aveti aici si linkul de la The Sun, in care vedeti fotografia la dimensiuni mai mari.Merci , editat in primul post .#2pac , mai bine te-ai abtine de la +1 si poate ai putea posta ceva ai interesant :) .
Random Hero Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Stop-joc: am cautat putin si am gasit fotografia asta fiind implicata intr-o discutie pe un forum in 2005, unde se specifica faptul ca fotografia are 6 ani vechime. (Daca mi se permite o sa postez si linkul spre forum - din masuratori "gorila" are vreo 44cm). Ceva nu se leaga.
Wise Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 o fi vreo piatra ceva ca nu circula maimutele alea pe marte asa aiurea
DuR@nG0_* Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 gorila ? pe marte ? ) cea mai mare prostie pe care am auzit-o... si de ce fotografiile sunt alb-negru ?
marius_truckerfan Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ^Dar ce, la noi umbla cu vre-un rol anume ? -_-@ Pare destul de real. In schimb, am o "nelamurire". De ce pozele intotdeauna sunt alb-negru ? :)
luk Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Stop-joc: am cautat putin si am gasit fotografia asta fiind implicata intr-o discutie pe un forum in 2005, unde se specifica faptul ca fotografia are 6 ani vechime. (Daca mi se permite o sa postez si linkul spre forum - din masuratori "gorila" are vreo 44cm). Ceva nu se leaga.Eu cred ca e o piatra ceva sau e NASA "fake" .
Cristi-MG- Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 nu stiu unde vedeti voi maimuta :o eu vad 2 pietre una mai mare si alta mai mica .. si mari nu sunt
Random Hero Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 gorila ? pe marte ? ) cea mai mare prostie pe care am auzit-o... si de ce fotografiile sunt alb-negru ? ^Dar ce, la noi umbla cu vre-un rol anume ? -_- @ Pare destul de real. In schimb, am o "nelamurire". De ce pozele intotdeauna sunt alb-negru ? :) Au nevoie de camere de filmat rezistente la impact si de obicei acestea sunt alb-negru (aparate color ar ridica foarte mult costul unui rover). Misiunile lor sunt de examinare a rocilor sau de cautare a vietii, nu au nevoie de culori. Gasiti si alte raspunsuri pe Yahoo! Answers.
DuR@nG0_* Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Au nevoie de camere de filmat rezistente la impact si de obicei acestea sunt alb-negru (aparate color ar ridica foarte mult costul unui rover). Misiunile lor sunt de examinare a rocilor sau de cautare a vietii, nu au nevoie de culori. Gasiti si alte raspunsuri pe Yahoo! Answers.Este o prostie...la fel ca asta http://danthemantrivia.files.wordpress.com...l-armstrong.jpgNu tot ce zboara se mananca..
Stargate Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 yea right sigur nu era mos craciun? Pana acu' cateva luni zburau zvonuri cu apa pe marte, acu' au sarit direct la maimute? ete-te ce viteza da evolutie au aia p'acolo dom'le ! :blink:
darth_sirus Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 E o stanca lol. Cine naiba vede o gorila acolo?
Dani Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 http://planetary.org/blog/article/00002369/aici aveti si explicatia de ce nu e o gorila :)p.s. eu va sugerez sa va informati inainte de a crede toate prostiile..
Guest relife Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 dc nu sa dus robotul mai aproape sa faca mai multe poze? sigur vedea o stanca ceva.
dragoshevil Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 nu cred ca e nicio gorila nimic.NASA doar dezinformeaza lumea pt publicitate,ii simt pe rusi in spate.
.Clark Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 BULLSHIT !Iarasi incep astia cu extraterestri, monstri pe marte etc.Astia chiar nu inteleg ca nu exista ? Editeaza niste poze sa creada copii si gata. #-o
BeautifulMind Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Fake.Nu prea cred in chestii de genul asta...
sTop.spAmm [noOb] Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 arata destul de reala gorila .. dar nici eu nu cred in extraterestrii .. :)
Guest LoLz0o0r Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Am trait sa o aud si pe asta pe marte nu cred ca exista gorile.Cred ca este vreo piatra ceva prea mult au exagera si astia de la NASA.
Cloud_Rodricaz Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 E imposibil.V-ati gandit cu ce se hraneste?Acolo sunt numai roci.