Jump to content
Sparky[SV]

Din nou cutremur în Chile - 6,6 grade magnitudine

Recommended Posts

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,6 s-a produs vineri, în largul regiunii BioBio din Chile, a anunţat institutul american de geofizică USGS pe site-ul său de Internet.

Seismul, a cărui magnitudine iniţială a fost estimată la 6,8, s-a produs la ora locală 08.51 (13.51 ora României), la o adâncime de 29 de kilometri.

Epicentrul acestuia a fost localizat la 41 de kilometri nord-vest de oraşul Concepcion, grav afectat de cutremurul de sâmbătă, şi la 425 de kilometri sud-vest de capitala Santiago.

Centrul de avertizare în caz de tsunami în Pacific nu a emis nicio alertă sau avertizare de tsunami pentru coasta de vest a Statelor Unite şi Canadei.

Sursa: mediafax

Edited by Tybork
Link to comment

saracii oameni...ce valuri vor veni..pff.

cica va fi si la noi un cutremur cat de curand,ori o fi vreo informatie a la Hancu:)).Rau.:(

Un cutremur poate fii prezis cu cateva minute (daca nu chiar secunde) inainte de a se produce, avand in vedere tehnologia de detectare de ultima ora .. ca vine vreunu si zice ca atunci va fii cutremur .. ori e bulan ori ceva clar vazator

Link to comment

sfarsitul lumii,scz daca e offtopic dar cam asta e,cutremure de magnitudine mare,etc...,iarna care tine mai mult decat trebuie

Da frate, asa e cum zici, mancatias mintea ta ingusta. Simti tu in caca ceea ce urmeaza sa se intample, nu?

Mda, e trist.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...