Unicul Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 haideti sa nu deviem de la subiect,astept si parearea unui gm/admin.
spauny Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 pro... i-ar descuraja pe baieti sa mai faca pk si sa fure spotu.
HaO Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 pro... i-ar descuraja pe baieti sa mai faca pk si sa fure spotu.corect pro
YO yo Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 este bine asa cum este ca pe orice harta sa se dea ss normal nu cum ziceti voi...este bine cum este scris in Regulament
FuLg3r3k Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 pro . mai poti sa stai mai linistit . cand sunt in kalime . nici pe forum nu ma mai uit .. poate vine cineva cu pk . Gen Gandalf !!! (pa taicule )
LiNU Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Atata timp cat cunt persoane care s-au lasat de MU si putin le mai lasa de caracter, nu cred ca ar fi vre-o problema daca ia 20-50 zile suspend.Daca imi permit domnii moderatori as putea sa vin si cu un mic exemplu :tiphat:
zeus_alin Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 daca ar fi mai mare pedeapsa nu ar fi atatea cazuri totusi zic eu
[MihaiShadow] Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 si am sa mai profit :rofl2:LE: m-am gandit mai bine... ar fi bine sa se dea direct cont blocat la oricare dintre abaterile din regulament. limbaj, pk, ks, scam, injurii, dupe, etc. e mai bine asanot :rofl2:Im convine :))) eu nam fost postat pana acum de nimeni ! Pentru ca nu am scapari animalice ca altii ! :))Si sunt de acord cu marirea ss ului :)
Konvict Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Atata timp cat cunt persoane care s-au lasat de MU si putin le mai lasa de caracter, nu cred ca ar fi vre-o problema daca ia 20-50 zile suspend.Daca imi permit domnii moderatori as putea sa vin si cu un mic exemplu :tiphat:Rashta.eu o idee buna..cel putin ii fac sa se gandeasca de 2 ori inainte sa de-a pk,chiar daca este un char secundar.
MnmL Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Propun marirea perioadei de ss in cazul pk`ului pe spot in kalima si kanturu3.Astfel cred eu ca v`or scadea numarul plangerilor si scandalurilor pe aceasta tema.Ar fi ceva de genu ca atunci cand s`a marit perioada de ss pentru low lvl de la 7 la 40 de zile,nimeni nu se mai risca.E buna ideea asta , deoarece in aceste 2 mape se fac numai pk ....Pro !
LiNU Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Rashta.eu o idee buna..cel putin ii fac sa se gandeasca de 2 ori inainte sa de-a pk,chiar daca este un char secundar.Dovedeste, nu doar arunca nume aici si atat
Guest Tsu^_^pui Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Dovedeste, nu doar arunca nume aici si atatesti f prosthttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...8&hl=rashta@on topic, nu sunt de acord.