Unicul Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Propun marirea perioadei de ss in cazul pk`ului pe spot in kalima si kanturu3.Astfel cred eu ca v`or scadea numarul plangerilor si scandalurilor pe aceasta tema.Ar fi ceva de genu ca atunci cand s`a marit perioada de ss pentru low lvl de la 7 la 40 de zile,nimeni nu se mai risca.
tranced Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 exemplu http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=346371cum a dat pk cred ca a iesit imediat de pe cont , iar antecedentele de pk vorbesc de la sine
Unicul Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 daca era ss mai mare la pk probabil ca nu avea 4 pk`uri la activ raportate la plangeri si cine stie cate care nu au apucat sa fie postate,oricum deja devine aiurea chestia asta...
LiNU Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Oare cu ce il incanta ca ia 5, 10-20 zile suspend atat timp cat este un caracter secundar, sau preluat de la cineva care putin ii mai pasa ce MU si`si lasa contul in scopuri deasta ?
Unicul Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 face mai rar pk si atunci nu`i va mai conveni sa isi creasca caracter pt pk
lenesh Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 eu as propune sa se dea ss la tot contul, nu numai la acel caracter care a facut pk.
|boom| Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 eu propun sa se dea direct 99 sau delete la cont!!! :rofl2:
bogy2006 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 contra, sunt bune pedepsele care sunt acum :tiphat:
tranced Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 contra, sunt bune pedepsele care sunt acum :tiphat:bune n-au cum sa fie decat pentru cine profita din asa ceva
Unicul Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 toti care sunteti contra profitati de chestia asta ...
|boom| Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 si am sa mai profit :rofl2:LE: m-am gandit mai bine... ar fi bine sa se dea direct cont blocat la oricare dintre abaterile din regulament. limbaj, pk, ks, scam, injurii, dupe, etc. e mai bine asanot :rofl2:
Guest negativ90 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 si am sa mai profit :rofl2:LE: m-am gandit mai bine... ar fi bine sa se dea direct cont blocat la oricare dintre abaterile din regulament. limbaj, pk, ks, scam, injurii, dupe, etc. e mai bine asanot :rofl2: =)) =)) =)) =))
omida553 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 eu as propune sa se dea ss la tot contul, nu numai la acel caracter care a facut pk.si am sa mai profit :rofl2:LE: m-am gandit mai bine... ar fi bine sa se dea direct cont blocat la oricare dintre abaterile din regulament. limbaj, pk, ks, scam, injurii, dupe, etc. e mai bine asanot :rofl2:subscriu.
ellysmark Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 mai bine s-ar da ss mai mari pe main ,cand fac pk ,cu caractere secundare
Unicul Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 subscriu.bv omida si negativ sunteti foarte inteligenti,cati ani aveti?14?OT Si daca nu poate detecta caracterul principal sa zicem ca e pe rds cu ip dinamic sau pe proxy?
mau Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 bv omida si negativ sunteti foarte inteligenti,cati ani aveti?14?OT Si daca nu poate detecta caracterul principal sa zicem ca e pe rds cu ip dinamic sau pe proxy?sa se considere complice primul venit pe spot, mai ales k in majoritatea cazurilr cei care "gasesc spotul gol" sunt din ally cu cel care face pk
Bobby Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Contra... pk este pk oriunde ai face si este normal sa fie pedeapsa la fel peste tot
Fane_Satar Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 eu am dat astazi pk pe spot si am luat 5 zile . pentru ce ? Pentru ca ala ma pandea si in loc sa scrie si el ca omu NU , a stat si a facut printuri...de ce sa iau eu suspend mare pentru ratati ca el ?
capcana de soareci Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 si am sa mai profit :rofl2:LE: m-am gandit mai bine... ar fi bine sa se dea direct cont blocat la oricare dintre abaterile din regulament. limbaj, pk, ks, scam, injurii, dupe, etc. e mai bine asanot :rofl2:pi da u esti obisnuit sa faci dupe si sa scapi fara 99 :-j
Bobby Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 eu am dat astazi pk pe spot si am luat 5 zile . pentru ce ? Pentru ca ala ma pandea si in loc sa scrie si el ca omu NU , a stat si a facut printuri...de ce sa iau eu suspend mare pentru ratati ca el ?Man daca ti greu sa stai 5 minute pt o preluare sta 5 zile pe tusha pt pk,de multe ori nici eu nu am chef sa raspund la prima intrebare(cand vorbesc pe pm)sunt reguli ce se pot incalca si respecta,fiecare o face pe riscul lui
Fane_Satar Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 ideea e ca el nu vorbea pe pm , scria deja ca iau ss ....se vede in printuri...
mau Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 ideea e ca el nu vorbea pe pm , scria deja ca iau ss ....se vede in printuri...pk fara preluare=suspend ce e asa greu de inteles ? #-o
beamer Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 si am sa mai profit :rofl2:LE: m-am gandit mai bine... ar fi bine sa se dea direct cont blocat la oricare dintre abaterile din regulament. limbaj, pk, ks, scam, injurii, dupe, etc. e mai bine asanot :rofl2:da era bine sa ti se fi dat 99 tie pt dupe pe s1 nu 60 ,tare bine ar fi fost....
mau Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 da era bine sa ti se fi dat 99 tie pt dupe pe s1 nu 60 ,tare bine ar fi fost....-boom- 99 21-Apr-2009 09:09 29-Jul-2009 09:09 dupe jewels -LINK- vdragosh unde i`a dat 60 pt dupa :-? #-o