Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fane_Satar

radio dragose , radio

radio  

74 members have voted

1. 1. vreti ba taranilor radio ?:))

• da
      46
    • nu
      16
    • ce e ala radio ?
      12

Recommended Posts

Guest BogdanSan
Posted

Se aude foarte prost de aici , din spate ! :))

Glumeam , e tare ideea , te tine treaz noaptea.

Posted

' date='Mar 13 2010, 07:13' post='4867843']

Pro...dar sa se bage mai multe genuri de muzica ( fara manele ! sau sa se faca o ora speciala :)) ) pana acum am ascultat doar hip hop si tehno :|..imi place...dar na un rock sau alt ceva ? :)

pentru rock trebuie sa-l facem pe bunny dj :D

Guest BogdanSan
Posted

Cam mic playlistu , am ascultat o zi intreaga sise repeta melodiile de multe ori + pe DJ nu il aud de loc :)

Posted

pentru rock trebuie sa-l facem pe bunny dj :D

Neaaah. :D

Da, vad si eu ca nu mai merge. Dar de ce nu faceti voi insiva unul? Cei care l-au facut tot oameni sunt. Daca chiar asa doritori sunteti, cautati 2-3 tutoriale, nu trebuie sa fie greu.

Posted

Ceva muzica religioasa e posibil ? :D

asculta trinitas daca vrei....btw...e posibil sa se faca in joc..adica cand intri in joc in loc de sunetu de la mu sa ascultam radio si sa fie o optiune ca sa inchidem si sa deschide radiou fiecare cum vrea

Posted

bai , nu mi transformati topicul facut pentru cine vrea sa asculte radio in topic de guild sau de free chat .

am facut cata reclama am putut la acest radio si de abea il asculta cativa...lumea e prea ocupata cu chatu pe skype sa si puna d/c urile la cale decat sa asculte muzica . eu m-am consemnat , ascultati daca vreti , daca nu screw yourselfs

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...