Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fane_Satar

radio dragose , radio

radio  

74 members have voted

1. 1. vreti ba taranilor radio ?:))

• da
      46
    • nu
      16
    • ce e ala radio ?
      12

Recommended Posts

Posted

Cel mai bine discutati cu cei de la MTA sa faca acel post de radio pentru toata lumea. Acu ne-apucam sa facem post de radio pentru fiecare joc online de pe link? :/ E al nu stiu catelea topic pe tema asta. Nu avem timpul necesar, cheful, nervii, placerea pentru asa ceva. Intelegeti voi, multumim.

Am vorbit si cu talk-to-za-hand si cu dj ul principal de la radio (voi il stiti de Machiavelli ) si sunt dispusi sa transforme MTA RADIO in LINKMANIA RADIO (adica pentru toti ) dar nu daca suntem doar 2-3 care asculta , va invit sa ascultati radioul si sa faceti audienta ca sa il transformam radical intr-un super radio ascultat de toti playerii de mu si gta .

radio : http://mta.radionline.cl:8989/listen.pls

dedicatii la id de mess : dedicatiimta

daca te crezi mare dj dai pm lui : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showuser=994309

Posted

Well, nu ca as asculta, dar sunt de acord pentru a nu mai face voi topicuri in disperare la fiecare 2-3 luni ca vreti radio.

ce e ala radio ?

Da, buna asta. :rofl1:

Posted

Si de ce aveti nevoie de un topic ca sa ascultati un radio?

Daca exista deja puteti sa-l ascultati linistiti.

Pentru a va putea face ceva de genu Mu.radionline.cl..... si un eventual dj din aceasta sectiune care poate anunta pe post ( evenimente ; radzii cum am cititi in unul din posturi ; concursuri ; etc )

PS : Va multumesc pentru atentia acordata

Posted

Daca se va ajunge la implementare ar trebui sa discutati si cu un global ca sa aveti o sectiune separata Link Radio sau ceva de genu.

Acest topic nu trebuia facut la setiunea MU ci la discutii generale si aici sa pui un link catre acel topic :) (altfel ajungeti sa faceti la fiecare sectiune cate unu).

Posted

Daca se va ajunge la implementare ar trebui sa discutati si cu un global ca sa aveti o sectiune separata Link Radio sau ceva de genu.

Acest topic nu trebuia facut la setiunea MU ci la discutii generale si aici sa pui un link catre acel topic :) (altfel ajungeti sa faceti la fiecare sectiune cate unu).

ok imi cer scz o sa ma retrag in liniste :*

Posted

avand in vedere ca o sa fie doar mta si mu...si mta are deja sectiune...trebuie facut si aici sectiune...;) nu mai fi asa gica contra...

exact la asta ma refeream sa se faca la fiecare joc online o sectiune radio ...

Posted

un admin sa ne zica si noua daca s-a aprobat sa scrie in loc de "welcome to linkmania s2" "LISTEN LINK-RADIO" ??

daca nu se implica nimeni normal ca nu se face...baietii de la mta nu o sa se munceasca sa faca radiou si pt noi daca noi nu ascultam...

Posted

Pro...dar sa se bage mai multe genuri de muzica ( fara manele ! sau sa se faca o ora speciala :)) ) pana acum am ascultat doar hip hop si tehno :|..imi place...dar na un rock sau alt ceva ? :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...