[CostinV] Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 nu cred ca astea ar putea fi numite legi ...si oricum unele legi sunt exagerate , dar altele sunt asa numitele ''legi nescrise'' care ne sunt de folos oarecumbine , asta nu inseamna ca nu sunt ciudate si aberante ;)
Random Hero Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 din moment ce mori in parlament,ai incalcat o regula,dar cum poti ispasi pedeapsa daca esti mort?Eventual familia ta va fi trasa la raspundere. Nu inteleg, tot ce e ciudat este etichetat drept "fals" - de ce?Mai multe legi ciudate aici: http://www.skrause.org/humor/stupidlaws.shtml. Totusi, care ar putea fi circumstantele in care sa apara astfel de legi?
Guest spanky Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 hai ca am ras :rofl1:face politia control sa nu ai mai mult de 2 vibratoare :rofl2:aia cu ursul mi se pare normala aia cu trecutul strazii in maini , pai cine trece asa strada ? :lol:
teddy_t Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Le-am vazut in alta parte, dar demult. In fine, stau si ma gandesc , oare cine ar fi putut sa se gandeasca la asemenea legi?
Guest LoLz0o0r Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ajungem in Nevada, acolo unde este interzis ca un barbat sa cumpere bauturi pentru mai mult de trei persoane. In Connecticut, este ilegal sa treci strada...in maini. In Arizona... este ilegala detinerea a mai mult de doua vibratoare. In Franta, este ilegal sa numesti un porc "Napoleon". In Islanda n-ai voie sa stranuti pe stalpii de iluminat. SURSA: Pro TV Astea sunt chiar ciudate si nefolositoare ) ceva de genu cum pnm nu ai voie sa treci strada in maini sau sa nu deti mai mult de 2 vibratoare=)))))))
tommy-slot Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Cine ar trece strada in mainii? Sau cine ar lasa o arma la mana unui copil? In casca unui politist?
Adriantze Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ajungem si in Europa, mai precis in Regatul Unit, unde este interzis pentru oricine sa moara in cladirea Parlamentului. :blink: mi se pare ceva absurd .. daca atunci iti este sortit sa mori , ce faci . cum amani moartea ? bine bine , si daca totusi mori , cum te pedepseste ?