Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

Status

Recommended Posts

Guest negativ90
Posted

propun sa nu se mai vada punctele bagate , doar numarul de reseturi si zen-ul sau macar optiunea de a nu aparea la status deloc (un fel de cerere ca si cum ai avea suspend),eu consider ca e alegerea mea daca vreau sa mi se vada statusul sau nu ...

:)

p.s. vreau doar pareri legate de status cu da(de ce?)/nu(de ce?) , nu vreau vreun admin sa intre sa`mi zica ca nu are timp sau ca nu e platit (iti cauti alt "loc de munca" sau lasi pe altul care o face din placere fara sa fie platit etc )... daca ai parere o lasi aici daca nu/nu(daca intra vreunu la caterinka ma pun si eu sa fac 60 de conturi de pe diferite ip-uri si va fac "glume" la topicul guildei pana se inchide ) ...

se pare ca eu am facut topicul si am uitat ce am scris #-o

#eu nu visez nimik poate ca u visezi :) daca caracterul tau nu va mai aparea la sts ca si cand ar fi banat sa imi arati si mie cum poti afla daca respectivul e low lv

Posted

se pare ca eu am facut topicul si am uitat ce am scris #-o

cand citesti un topic , vezi sa citesti si restul replyurilor ca poate ce vrei tu sa scri sa mai scris deja sau poate sa ajuns la alte concluzii :) , a zis bunny mai sus ca nu se poate hyden status din mai multe motive .

nu cerem sa dispara statusul , doar sa nu mai apara punctele SA APARA DOAR NUMARUL DE RESETURI SI ZENUL.

@ma rog de ce nu se poate status hidden pentru fiecare in parte daca suspend la cerere se poate ? :) prin suspend la cerere scoti caracterul de la status , asta ar fi jumate de suspend la cerere :D , sau macar daca nu scoaterea definitiva de la status macar sa nu se vada punctele .

se pare ca vorbesti degeaba ca de obicei :) , n`am zis nicaieri sa nu se vada lvlul era logic ca daca lasi rrul lasi si lvlul , dar se pare ca nu pentru toti era asa logic .

Posted

Ok, o sa expun sugestia la Admin Section. Ati expus cateva motive bine intemeiate ca sugestia sa fie acceptata iar probleme nu cred ca vor aparea in caz de "disparitia punctelor". Vedem.

Posted

Ok, o sa expun sugestia la Admin Section. Ati expus cateva motive bine intemeiate ca sugestia sa fie acceptata iar probleme nu cred ca vor aparea in caz de "disparitia punctelor". Vedem.

Da bunny,deci sa apara doar asta la status BrotherHoD Soul Master 340(13) 62769810 ...se vede si lvl si cate rr ai ..dar nu se mai vede statusul .

:tiphat:

@Bunny : ma rog fara zen :D

Guest negativ90
Posted

mare e gradina Ta Doamne :-j

corect :D din cauza asta u sari gardu cand poarta e langa tn :>

Guest negativ90
Posted

kinule nu te mai obosi sa imi dai mie replay ca orikum

esti prost si prost ramai :-j

:)) :)) :)) :))

ai invatat sa folosesti forumul? :cool2:

cu ce ii mai minti pe astia prin joc? :))

hai bft chiar cum zici u sa nu ma mai obosesc sa ii rsp unui "parvenit" :tiphat:

Posted

eu nu sunt de acord cu aceasta idee. pe mine nu m-ar deranja sa se uite cineva la punctele mele. nici acum nici cand eram la inceput. si nu cred ca ar fi multi care sa se uite acolo special sa vada cum isi baga altii punctele sa copieze si el. si chiar daca ar face asta, daca nu stie ce set sa isi puna in concordanta cu punctele respective, tot degeaba. asa ca nu vad nici o problema la statusul actual. este asa de mult timp si asa as vrea sa ramana. :tiphat:

Posted

Ar face jocul mai interesant in special la CS sau DUELuri..deci PRO :)

#eu nu visez nimik poate ca u visezi smile.gif daca caracterul tau nu va mai aparea la sts ca si cand ar fi banat sa imi arati si mie cum poti afla daca respectivul e low lv

Ii dai trade si vezi level-ul aproximativ DAR suficient de exact cat sa-l poti posta daca asta iti e interesul.

Posted

' date='Mar 9 2010, 18:56' post='4856200']

Contra !!

Daca vrei sa faci party si ala are lv 399 cum afli ?

Idee mai stupida ca asta nam vazut ! :))

alt prost #-o mah baiatule

blader a propus sa nu se mai vada punctele nu rr si lvl :-j

Posted

Contra !!

Daca vrei sa faci party si ala are lv 399 cum afli ?

Idee mai stupida ca asta nam vazut ! :))

alt prost #-o mah baiatule

blader a propus sa nu se mai vada punctele nu rr si lvl :-j

MihaiShadow, raspunsul il gasesti in "capcana de soareci". Iar tu, capcana, ai 5 zile pentru insulta la adresa unui user.

le: pardon, la adresa UNOR useri, vad ca te-ai mai luat de unul de sus.

Guest bogdan87
Posted

MihaiShadow, raspunsul il gasesti in "capcana de soareci". Iar tu, capcana, ai 5 zile pentru insulta la adresa unui user.

le: pardon, la adresa UNOR useri, vad ca te-ai mai luat de unul de sus.

mda ms

daca ei nu inteleg despre ce e vorba :-j

PS:nu numai eu am insultat pe aici :beer:

Posted

PRO ,ar fi fost super daca te`ai fi gandit la inceput de DB..chiar e interesant,fiecare si`l creste cum il duce capul si tot ce tine de PVP ar fi mai incitant :clap:

Posted

pare interesanta ideea , dar :

1. Majoritatea ( care asculta , nu gandeste si nu testeaza ) s-au plans ca nu sunt echilibrate caracterele pe baza unor dueluri, war-uri si CS-uri .

Chiar daca aveau atributele afisate in status , nu puteau sa inteleaga de ce sunt "bauti in joc" de x-ulescu cu y reset-uri care avea un status(atributele) atipic pentru cunostintele lor .

2. Daca nu ar fi toate atributele afisate , ar aparea foarte multe plangeri de hack la adresa celor care va "bat in joc"

Mie mi se pare normal sa NU fie afisate atributele ( si distribuirea punctelor poate fi considerata strategie ) ,

dar daca ma iau dupa plangerile majoritatii ....

Posted

1. Majoritatea ( care asculta , nu gandeste si nu testeaza ) s-au plans ca nu sunt echilibrate caracterele pe baza unor dueluri, war-uri si CS-uri .

Chiar daca aveau atributele afisate in status , nu puteau sa inteleaga de ce sunt "bauti in joc" de x-ulescu cu y reset-uri care avea un status(atributele) atipic pentru cunostintele lor .

2. Daca nu ar fi toate atributele afisate , ar aparea foarte multe plangeri de hack la adresa celor care va "bat in joc"

Mie mi se pare normal sa NU fie afisate atributele ( si distribuirea punctelor poate fi considerata strategie ) ,

mda..ai dreptate..probabil aia care nu au habar cum se face un duel ar urla ca cine stie ce hack folosesti si cine stie cum ti`ai bagat puncte in plus s.a.m.d

dar totusi daca o sa mai fie alt DB ar merita incercat

Posted

plangerile de hack se pot rezolva foarte usor de catre tine. desi nu prea cred ca vor fi prea multe. la urma urmei, treaba moderatorilor este sa modereze. cu cat mai multe plangeri, cu atat mai multa activitate din partea moderatorilor. nu? :)

Posted

Pro!

Toti habarnistii au copiat stilul de joc Royal (Vit. + Set ref+hp) , la inceputul bazei de date!

:tiphat:

ai dreptate multi nu au stiut jocul ... si au copiat ... desi acuma sunt multi ful nu prea mai e rost ... dar ar fi o treaba :D cum zice dragosh fiecare decide cum isi pune punctele si poate fi considerata o strategie

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...