Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

Status

Recommended Posts

Posted

mise par o prostie...

nu vad care este problema.... cu punctele

Contra :beer:

de ce contra ?

-cu ce te avantajaza statusul actual si de ce crezi ca te`ar dezavantaja daca ar exista optiuna ca X sa nu apara la status .

contra #-o

#dai tare de tot #-o

-cu ce te avantajaza statusul actual si de ce crezi ca te`ar dezavantaja daca ar exista optiuna ca X sa nu apara la status .

Posted

am 400 la vitality ,daca va mai bagati vreunu asa va luati ss ca v-ati uitat pe status si m-ati copiat...WHO GIVES A ... ?

am vazut sugestii aiurea dar nici chiar asa...CONTRA :beer:

ps: i;m back

lasand la o parte partea ca nu intrereseaza pe nimeni ca tu esti back si faptu ca ai citit doar prostiile din topic, ce e aiurea la sugestia asta ? ca X sa nu apara la status sau sa nu apara punctele ?

p.s.trebe sa va scriu ca la PROSTI sa comentati de ce ? :blink:

Posted

de ce ? :blink:

contra pt k sunt unii care sunt incepatori si nu stiu cum sa`si bage punctele, iar daca ar sta toti micutii sa`ti dea pm sa le explici cum se baga pctele la fiecare character nu ti`ar conveni

Posted

Moaa' de parca e vorba de wow aici cu skills tree si build-uri.

Din cate am vazut toata lumea copiaza pe aia full :))=)).

Contra, bataie de cap de pomana.

Posted

Oricum nu mai are rost, avand in vedere ca oameni la care va adresati sunt deja full status. Ce sa copieze? 32767? Ce cereti voi e sa dispara statusul, definitiv. Nu se poate face pentru fiecare in parte un status hidden. (hmm, oare cate conturi exista la ora actuala? cate caractere?) Think again, sherlocks.

Va las topicul asa, sa aveti ce sa chat, in rest degeaba votati pe-aici pro/contra. And btw, renuntati la /duel -urile pe forum, nu suntem in mu, thx.

Wise answer.

Posted

pikachu ataca , slash + twisting + death stab !! TOTOMEDA !!!

:))

ma mir ca nu ati propus sa va scoata doar pe voi din status , restu sa se copieze doar intre ei :rofl2:

Posted

contra pt k sunt unii care sunt incepatori si nu stiu cum sa`si bage punctele, iar daca ar sta toti micutii sa`ti dea pm sa le explici cum se baga pctele la fiecare character nu ti`ar conveni

pentru asta exista FAQ

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=320642

si victoria intr o lupta nu tine numai de cum ai punctele puse , daca stii sa joci mai bine nu conteaza asa mult punctele...:P

conteaza si aia cand ajungi la fullstats , pana la fullstats poti sa`ti creezi un avantaj in functie de set si puncte si in acelash timp prin acest status e usor ca altii sa te copieze . :) , pe langa asta dupa cum zicea si boom mai sus lumea nu mai trebuie sa stea cu punctele nebagate pana la cs ... sa astepte sa vada cum baga adversarul , ca el sa incerce apoi sa`si creeze un avantaj ...

Oricum nu mai are rost, avand in vedere ca oameni la care va adresati sunt deja full status. Ce sa copieze? 32767? Ce cereti voi e sa dispara statusul, definitiv. Nu se poate face pentru fiecare in parte un status hidden. (hmm, oare cate conturi exista la ora actuala? cate caractere?) Think again, sherlocks.

Va las topicul asa, sa aveti ce sa chat, in rest degeaba votati pe-aici pro/contra. And btw, renuntati la /duel -urile pe forum, nu suntem in mu, thx.

Wise answer.

Nu e vorba de copiat , v`am explicat mai sus ca nu ne refeream la cei fullstats(sin glumea) , nu cerem sa dispara statusul , doar sa nu mai apara punctele SA APARA DOAR NUMARUL DE RESETURI SI ZENUL.

@ma rog de ce nu se poate status hidden pentru fiecare in parte daca suspend la cerere se poate ? :) prin suspend la cerere scoti caracterul de la status , asta ar fi jumate de suspend la cerere :D , sau macar daca nu scoaterea definitiva de la status macar sa nu se vada punctele . :) Esti de parere ca n`am dreptul sa cer sa nu mi se vada statusul ?

nu sunt skiluri ? si aici sunt strategi cum,ce skiluri sa folosesti cand si de ce ?, la bk sunt o gramada de combouri , fiecare spell are range si dmg diferit

builduri -

-cum bagi punctele la 1 caracter ala e 1 build

-cum faci un set , ce optiuni +cat ? ala e alt build

-ce set pui la ce stats alt build

@n`am jucat wow si nici nu trebe sa joc sa`mi dau seama ca prin acele "build-uri" construiesti ceva , un caracter , un set , ceva ... daca nu e exact ca`n WOW nu inseamna ca aici nu exista, atat ca sunt diferite ...

Daca este fullstats aia nu inseamana ca sa terminat DB-ul asta , gata sa lasat cortina pana la fullstats e drum lung si multe puncte de bagat si oricate aliante ar fi tot timpul vor exista altele care vor urma.

@n`are nici o legatura fullstatsul cu sugestia din topicul asta (pana la full e drum lung) exact cum nu are nici o legatura mu-ul cu wow-ul , exact cum n`are legatura ce zici tu acolo cu sugestia asta . :)

Posted

Nu stiu cum vezi tu situatia asta, dar mai degraba numesti tactica setul pe care il folosesti si skill-urile care le aplici in combat, decat niste puncte adaugate care le poate face oricine din pura intamplare fara a se uita pe status sa copieze.

Nu are legatura suspendul la cerere cu ascunderea statusului. Eu spre exemplu daca am nevoie sa-ti verific caracterul din punct de vedere "administic" nu pot, deoarece nu as avea cum, aceleasi restrictii si la mine ca la un user normal. Spre exemplu as dori sa vad cat agility ai, in cazul in care speed-ul tau pare sa fie mai depasit decat cel normal. (a.k.a. poate ai speedgear) -> asta evident la cateva rr-uri, 1-2, sau mai degraba non-rr.

Posted

Nu stiu cum vezi tu situatia asta, dar mai degraba numesti tactica setul pe care il folosesti si skill-urile care le aplici in combat, decat niste puncte adaugate care le poate face oricine din pura intamplare fara a se uita pe status sa copieze.

Nu are legatura suspendul la cerere cu ascunderea statusului. Eu spre exemplu daca am nevoie sa-ti verific caracterul din punct de vedere "administic" nu pot, deoarece nu as avea cum, aceleasi restrictii si la mine ca la un user normal. Spre exemplu as dori sa vad cat agility ai, in cazul in care speed-ul tau pare sa fie mai depasit decat cel normal. (a.k.a. poate ai speedgear) -> asta evident la cateva rr-uri, 1-2, sau mai degraba non-rr.

conteaza foarte mult si cum bagi punctele cand iti alegi seturile si skilurile cu care ataci.Incearca sa pui un set ref hp la agility mare si hp mic sau un set dsr pe agility mic , fiecare optiune se potriveste cu un stats.

hai sa fim seriosi , la primul cs cand a recunoscut si dragos ca sa folosit speed , cs la care au participat cel putin 4 ADMINI , nu sa facut nimic ,nu am vazut 1 suspend dat pentru speedgear ... si chiar daca ai avea suspiciuni pe ceva caracter poti afla orice informatii de la dragos , poti observa imediat daca foloseste sau nu gear dupa modul in care i creste lvlul ...

Posted

conteaza foarte mult si cum bagi punctele cand iti alegi seturile si skilurile cu care ataci.Incearca sa pui un set ref hp la agility mare si hp mic sau un set dsr pe agility mic , fiecare optiune se potriveste cu un stats.

hai sa fim seriosi , la primul cs cand a recunoscut si dragos ca sa folosit speed , cs la care au participat cel putin 4 ADMINI , nu sa facut nimic ,nu am vazut 1 suspend dat pentru speedgear ... si chiar daca ai avea suspiciuni pe ceva caracter poti afla orice informatii de la dragos , poti observa imediat daca foloseste sau nu gear dupa modul in care i creste lvlul ...

N-am zis ca nu conteaza, zic doar ca nu trebuie sa te deranjeze asa tare. Spre exemplu, pe 0.97d, toti am fost obisnuiti cu acele praguri, unele testate, altele aflate din pura intamplare. Zi-mi tu acum, lucrurile astea trebuiau tinute in secret? Sa nu stii cum sa-ti pui punctele/faci pragul? Dai dovada de putin egoism, nu cred ca toata lumea te-a copiat pe tine, poate l-a copiat pe cel de dinaintea ta, s.a.m.d. Adica, na, toti am jucat mu, stim si noi ca vitality maricel + ref = tatica buna. Nu e nimic nou, sincer.

Posted

N-am zis ca nu conteaza, zic doar ca nu trebuie sa te deranjeze asa tare. Spre exemplu, pe 0.97d, toti am fost obisnuiti cu acele praguri, unele testate, altele aflate din pura intamplare. Zi-mi tu acum, lucrurile astea trebuiau tinute in secret? Sa nu stii cum sa-ti pui punctele/faci pragul? Dai dovada de putin egoism, nu cred ca toata lumea te-a copiat pe tine, poate l-a copiat pe cel de dinaintea ta, s.a.m.d. Adica, na, toti am jucat mu, stim si noi ca vitality maricel + ref = tatica buna. Nu e nimic nou, sincer.

nu e vorba de copiat bunny si nu ca ma copiat pe mine , ca n`am inventat eu setu ref hp ... e vorba de principii :D eu consider ca e un dezavantaj pentru mine sa mi se vada statusul (la ce sa mai iau haine pe mine daca lumea vede ce e dedesubt :)) )

pentru praguri exista sectiunea informatii si FAQ , nu sti ceva intrebi si ti se raspunde ... asa macar mai dau si altii pe forum ...

Posted

E o idee buna .... dar consider ca db-ul asta nu se mai poate face nimik .... am vazut si pe alte sv lucrul acesta .... dupa ce imi faceam contul aveam o chestie pe care o bifam dak voiam sa imi apara punctele .... imi aparea numai lvl-ul si nr de rr-uri ....

Posted

prietene mai iesi la un suc .. ceva .. asa povestesti aci zici k pregatesti al treilea razboi mondial ... oricum in momentul de fata nu tear ajuta nimic sa nu ti se vada status ....

nu sunt nici contra nici pro ... doar un subiect de pierdut vremea ... :error:

Posted

bunny ideea asta e buna. sa fie afisat doar numarul de rr-uri al fiecarui player si lvl-ul. felul cum isi baga el punctele tine de tactica fiecaruia de a-si creste charul. unu vrea power lvl de unu singur, altu vrea sa fie crescut la pt, altu vrea sa nu poata fi omorat de nimeni, altu vrea sa-si omoare adversarul cu ajutorul setului care-l poarta (cu ref bineinteles). aici tine de fiecare player in parte, si chestia asta face diferenta. daca felul meu de a gandi si de a-mi distribui punctele ma poate face sa fiu cel mai bun, de ce sa nu o fac? :) bineinteles, discursul asta e valabil pana la full :)

n-au nici o treaba pragurile de agilitate cu statusul care arata cum si-a bagat fiecare in parte punctele.

Posted

n-au nici o treaba pragurile de agilitate cu statusul care arata cum si-a bagat fiecare in parte punctele.

Cum nu? Pragul unui BK e totusi o tatica. Tii minte de 31150 vitality? Sau 13821? Un bk cu 13821 vitality avea 72k hp, insa unul daca punea 14k vitality ghici cat hp avea cu sweal? 13k. Aici ma pot contrazice cu tine cat vrei, doar am testat si am facut si bk-ul full. :D

Cat despre ideea in sine, nu e rea, nu zic ca e, doar ca nu mai are niciun rost acum.

Ca o mica "lauda" stii bine ce scoruri aveam, respectand pragurile pas cu pas.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...21274&st=50 :D

Posted

Cum nu? Pragul unui BK e totusi o tatica. Tii minte de 31150 vitality? Sau 13821? Un bk cu 13821 vitality avea 72k hp, insa unul daca punea 14k vitality ghici cat hp avea cu sweal? 13k. Aici ma pot contrazice cu tine cat vrei, doar am testat si am facut si bk-ul full. :D

Cat despre ideea in sine, nu e rea, nu zic ca e, doar ca nu mai are niciun rost acum.

Ca o mica "lauda" stii bine ce scoruri aveam, respectand pragurile pas cu pas.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...21274&st=50 :D

bunny nu poti compara pragurile de pe 97d, cu cele de pe s1. pe 97d bk-ul era buguit, ms-ul era full, elful era praf, dl-ul nu exista si in plus, pe langa toate astea, erau pragurile de agil care te deconectau de la prea mare speed.

deci: bk-ul era zeu, mg-ul putea face duel doar cu mg, elfu doar cu elf/sm, iar sm-ul.. era o gaina care isi dadea ms cand se ducea la pk, si nu putea omora decat charuri mult mai mici decat el.

diferenta? aici TOATE charurile pot muri. PANA la full, toti sunt la acelasi nivel, si chiar si la full pot fi egale doar in cazul in care cine face duel stie sa joace foarte foarte bine pe rasa respectiva.

poate un sm vrea sa bage full vit si full agil sa reziste in castel cat mai mult, poate un elf se duce pe agil si pe vit poate un mg se duce direct pe str sa faca dmg mare, etc. sunt zeci de combinatii care pot fi folosite, si scoaterea statusului ar constitui un avantaj playerilor care chiar stiu sa joace si sa-si faca charul, nu doar sa bage rr-uri in prostie ca disperatii sa fie in top. (daca vrei iti dau exemple cate vrei, si argumente la fel)

tocmai, ca are rost acum :) eu daca am 15 rr-uri, si mi-am facut charul calumea, pot face duel-uri cu charuri de pana la 20-25 de rr-uri (aici depinde si de rasa si de stilul meu de a juca) ar trebui lasat doar numarul de rr-uri si lvl-ul caracterelor.

Guest negativ90
Posted

propun sa nu se mai vada punctele bagate , doar numarul de reseturi si zen-ul sau macar optiunea de a nu aparea la status deloc (un fel de cerere ca si cum ai avea suspend),eu consider ca e alegerea mea daca vreau sa mi se vada statusul sau nu ...

:)

p.s. vreau doar pareri legate de status cu da(de ce?)/nu(de ce?) , nu vreau vreun admin sa intre sa`mi zica ca nu are timp sau ca nu e platit (iti cauti alt "loc de munca" sau lasi pe altul care o face din placere fara sa fie platit etc )... daca ai parere o lasi aici daca nu/nu(daca intra vreunu la caterinka ma pun si eu sa fac 60 de conturi de pe diferite ip-uri si va fac "glume" la topicul guildei pana se inchide ) ...

dc nu iti faci u srv tau si sa il setezi cum vrei u?sau ati descoperit cum sa intrati low lv si vreti sa dispara sts-ul ca sa puteti sa faceti ce vreti :)

#CONTRA

Posted

dc nu iti faci u srv tau si sa il setezi cum vrei u?sau ati descoperit cum sa intrati low lv si vreti sa dispara sts-ul ca sa puteti sa faceti ce vreti :)

#CONTRA

:-j #-o esti culmea mah

ce treaba are low lvl cu sugestia asta?

sunt pro sugestiei :cool2:

Guest negativ90
Posted

:-j #-o esti culmea mah

ce treaba are low lvl cu sugestia asta?

sunt pro sugestiei :cool2:

ce iti place sa ii lingi stii u unde :-j

desteptule cum poti sa ii afli pe cei care is low lv daca sts numai exista? :banghead:

ili dai pm lui dragosh sau bny sa ii verifice :))

Posted

Pro si eu cu ideia lui Blader pt ca statusul meu acuma arata asa:

BrotherHoD Soul Master 340(13) 62769810 355 12000 2000 14000

Mai am aproape 2k nebagat si m-ar bate un gand sa mai strang pana la 10k si sa bag de exemplu la vit si sa am vit 14000 nu vreau sa vada toata lumea ce status am , ar rade de mine ca nu am full ene sau agil si deja am 14k vit ..nu-mi convine

Pun pariu ca peste 5 persoane sau uitat la statusul meu.

Deci sa apara doar asta la status "BrotherHoD Soul Master 340(13) 62769810"

:tiphat:

Posted

ce iti place sa ii lingi stii u unde :-j

desteptule cum poti sa ii afli pe cei care is low lv daca sts numai exista? :banghead:

ili dai pm lui dragosh sau bny sa ii verifice :))

1@ daca se scoate la toata lumea statsul , ramane lvl/rr`ul

2@daca scoate statsul doar la cerere ramane lvl/rr`ul

ce low lvl visezi cand lvlul ramane la status ? :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...