Jump to content
wildDick

iq test..

Recommended Posts

Posted

mda fa-l si tu in 10-15 minute si pune'ne poza sa vedem.. sunt in arena intr-un party am vb cu cineva ca o sa fiu afk ca sa fac un test, si iam zis exact cand am terminat .. scoru si categoria... so.. wtf.. crezi ce vrei ce'mi pasa mie doar ma plictiseam... si m-am gandit sa v-a arat ce'am facut.. e categoria DIVERSE..

Posted

e categoria DIVERSE..

Toate topicurile de la capitolul Diverse trebuie sa contina :

Informatii respectiv intrebari referitor la jocul MU

Limbaj civilizat (pentru limbaj cu tenta de insulta 5 zile respectiv 10 zile daca sunt adresate catre un GM respectiv Moderator)

Non-comercial (reclama la adrese web, respectiv alte servere)

In cadrul sectiunii Mu -Linkmania - Diverse sunt interzise topicurile prin care se exprima / se cer pareri despre un jucator / admin / moderator / gm.

Aceste topicuri au invadat forumul si s-au dovedit doar surse de insulte la adresa jucatorilor / moderatorilor.

Nu se accepta scuze de genul: "Ceream parerea despre mine", "Dar exprimam o parere pozitiva" etc.

Deschiderea unui astfel de topic va fi sanctionata cu 3 zile pauza pe forum. Incalcarea repetata a aceste reguli poate duce la cont suspendat pe perioada nederminata.

cool.gif

Posted

Aceste topicuri au invadat forumul si s-au dovedit doar surse de insulte la adresa jucatorilor / moderatorilor.

pai daca's asa multe ce va deranjeaza 1 in +?

a si .. exorcist.. 2 words.. "pupincurist" + spamer

offtopic (care on topic navea legatura cu nimic)

makavelli te provoc la 1 meci de cs 1 vs 1 alegi tu harta am server

Posted

la 1 meci de cs 1 vs 1 alegi tu harta am server

cs = Counter Strike.. joc de echipa ok.

2 vs 2 ?

5 vs 5 ?

sv on

edit: exorcist ar trebuit sa fi fericit.. inca un topic la care sa spamezi cum sti tu mai bine

iar edit: makavelli incearca si tu sa faci testu.. sunt intrebari cu spatii libere in care trebuie sa scri 1 cifra/cuvant.. + trebuie sa sti engleza.. my age is 16 smile.gif so e bine pt aqu

Posted

http://www.highiqsociety.org

pentru cei care nu au taria sa se uite la ss-ul lui putza salbatica 5.gif

Oarecum slabe acele teste comparativ cu altele clasice. Mai multe variante de teste. Dak faceti nush ce punctaj sunteti acceptati ca membri. Membri primesc prin curier rapid cate o banana coapta odata la 2 saptamani.

Pentru entuziashti .

Moved

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...