K1dduletz Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Este cea mai noua isprava a fotografului Spencer Tunick, cunoscut pentru nudurile sale in masa. Peste 5.000 de oameni si-au scos hainele si s-au lasat fotografiati pe treptele Operei din Sydney. Oameni de toate varstele si de toate profesiile au pozat dezbracati mai bine de o ora in pozitiile dictate de artist. Printre participanti a fost si o femeie insarcinata cu gemeni. Dupa sedinta foto, ea a plecat direct la spital ca sa nasca. Sursa: Pro TV + Video
eleodor Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 http://miroungo.deviantart.com/art/Chile-a...udo-XD-15399777http://bob242.deviantart.com/art/Spencer-T...shoot-125318951http://divadlo.deviantart.com/art/Spencer-...-City2-55417554
Busta_Rhymes Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Incredibil ce curaj pe ei, mi-ar fi rusine . :cool2:
.Clark Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Asta-i o porcarie,ne admisa-n f..Si pentru ce s-a dezbracat atata lume ? pentru o poza ?
K1dduletz Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Credeti ca au dat hainele joc toate "bunaciunile" ? Din cate vad doar persoane de a doua varsta ...
Random Hero Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Mai demult am vazut o astfel de "adunare" pe un ghetar. Nu mai stiu cati oameni erau atunci, dar acum au fost destul de multi.Credeti ca au dat hainele joc toate "bunaciunile" ? Din cate vad doar persoane de a doua varsta ...Nu e sedinta foto Playboy...
Kabuky Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Incredibil ce curaj pe ei, mi-ar fi rusine . :cool2: Putin spus .Nu as fi in stare sa fac asa ceva niciodata
FeNo Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Mai demult am vazut o astfel de "adunare" pe un ghetar. Nu mai stiu cati oameni erau atunci, dar acum au fost destul de multi. Nu e sedinta foto Playboy... , daca era se adunau 20k + :>
Guest MaGic_MaStEr Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Foarte tare ,parca is in American Pie, la naked mile .
acelasi_bandit Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Bai fiecare cu nebunia lui ,dar eu nu m-as fi dezbracat
Guest relife Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 pe moka nu mas dezbraca, pt bani as merge si pe strada.
vLaur Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Asa cum majoritatea poporulului roman adopta crimele si coruptia,asa si astia adopta nudismul
Kesselring Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Nu stiu daca m-as dezbraca dar oricum,bravo lor :D Eu stiu ca nu m-as dezbraca oricat de mult m-ar plati . E pur si simplu autoumilinta .
dragoshevil Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 pe moka nu mas dezbraca, pt bani as merge si pe strada. buna asta:))) n-am nimic impotriva cu asta ..nu is pudic .:D dar nu stiu daca vreau sa vad o grama de babaciuni goale.
Denzel_Lsd Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 asa ma...si ce vrea asta cu pozele lui nud ?? ce vrea sa arate ca nu prind jmenu ...daca e careva mai intelept si il intelege ..sa ma anunte si pe mine.
Random Hero Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 asa ma...si ce vrea asta cu pozele lui nud ?? ce vrea sa arate ca nu prind jmenu ...daca e careva mai intelept si il intelege ..sa ma anunte si pe mine.Nu cred ca vrea nimic. A dus fotografia nud la un alt nivel, este modul sau de exprimare (destul de non-conformist).
Cristi-MG- Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 vaiii .. 5000 de persoane goale oare la barbati nu li se scula cand vedeau in fata lor o *#$%^ goala ? hmmm oricum frumoasa poza :)
K.Catalina Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 eu asi fi fost rusinata sa fac asa ceva. oricat de bine arati nu inseamna ca trebuie sa te vada toata lumea si tot internetul
Alecswtzu Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Eu m'as dezbraca daca ar fi ceva caterinca, nu ma limitez la chestiile morale.
Ioana Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 (edited) Eu stiu ca nu m-as dezbraca oricat de mult m-ar plati . E pur si simplu autoumilinta .pe tine te inteleg,np :D Warn Up!Cand simti nevoia sa faci astfel de posturi, mai bine incerci Free Linkmania Chat! Edited March 5, 2010 by Tybork
Stargate Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Eu stiu ca nu m-as dezbraca oricat de mult m-ar plati . E pur si simplu autoumilinta . autoumilinta? adica corpul in care te afli este chiar atat de respingator? asta suna un pic anorexie...fiecare e liber sa faca ce vrea. Si plata pt dezbracat se gaseste la plyaboy sau libertatea la pagina 5 daca castigi, ecc :P vaiii .. 5000 de persoane goale oare la barbati nu li se scula cand vedeau in fata lor o *#$%^ goala ? hmmm oricum frumoasa poza :) cu siguranta k nu, daca sta un barbos langa tine, chiar ti-ar fi frica sa dai semne de erectie ;) sau o baba in fata...iar nu se intampla nimic. :crazy: Interesante lucrari are individul, mereu vad k are modele fara numar, bv lui. In alte parti vad k lumea se mai destinde si uita de ale zilei griji. :tiphat:
Guest LoLz0o0r Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Oameni nebuni nu ai ce sa le ceri.Fiecare face ce simte .Nu am vazut asa ceva de cand m`am nascut