THuG-Radu Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Maine (azi, sambata, whatever, 27.02.2010), voi fi toata ziua in satu-mare, am un concurs la casa de cultura.Cei care vor sa ne vedem la un suc ceva, menthol si dmg au numarul meu.
antonio112 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Oo da, nu`mi zice ca vii la Bounce ? Hip Hop sau Break ? Anyway, cel mai probabil voi fii si eu p`acolo prin public. :>
THuG-Radu Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Oo da, nu`mi zice ca vii la Bounce ? Hip Hop sau Break ? Anyway, cel mai probabil voi fii si eu p`acolo prin public. :>Da, la bounce merg :D Hip-hop. Anu trecut am luat locu 1, anu asta venim sa ne mentinem titlul :D
antonio112 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Da, la bounce merg :D Hip-hop. Anu trecut am luat locu 1, anu asta venim sa ne mentinem titlul :DPfai, am cam adormit astazi dimineata si am ratat break`ul ... dar sper sa ajung la Hip Hop :D ps: Bafta !ps2: Mhm ... cum dau de tine p`acolo ? Dau o bere / suc ceva, ca tot mi`i ziua :D
antonio112 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Na ca a trecut si concursul ... toate ca toate da tot n`am aflat care erai tu. Ce "cod" aveai ? Solo ? Trupa ? :> Ce loc luasi ? poze, ceva, ai ?
THuG-Radu Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Na ca a trecut si concursul ... toate ca toate da tot n`am aflat care erai tu. Ce "cod" aveai ? Solo ? Trupa ? :> Ce loc luasi ? poze, ceva, ai ? Codu era 218 :) boombox, trupa care a luat locu 1 :"> Din 4 categorii, 3 locuri 1 pentru noi : solo, duet si trupe mari :D
antonio112 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Codu era 218 :) boombox, trupa care a luat locu 1 :">Din 4 categorii, 3 locuri 1 pentru noi : solo, duet si trupe mari :DMhm ... Aia colorati in toate culoriile ? Ca nu`mi vine acu` exact in minte 218. Sau erati aia cu negru lucios ? :D
THuG-Radu Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Mhm ... Aia colorati in toate culoriile ? Ca nu`mi vine acu` exact in minte 218. Sau erati aia cu negru lucios ? :DAia cu pantaloni in multe culori si camasi in carouri :)
antonio112 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Aia cu pantaloni in multe culori si camasi in carouri :) Aham ... a fost frumos, chiar foarte frumos, in "contrast" cu celelalte trupe. Alta trupa care s`a ridicat la nivelul asteptariilor mele, a fost ultima, in costume negre lucioase. Oricum, felicitari pentru locul intai, ati meritat. In fond, a fost un concurs frumos, a meritat 5 lei ps: Daca ai ceva poze / filme, daca se poate, as vrea sa le vad si eu :>
THuG-Radu Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Aham ... a fost frumos, chiar foarte frumos, in "contrast" cu celelalte trupe. Alta trupa care s`a ridicat la nivelul asteptariilor mele, a fost ultima, in costume negre lucioase. Oricum, felicitari pentru locul intai, ati meritat. In fond, a fost un concurs frumos, a meritat 5 lei ps: Daca ai ceva poze / filme, daca se poate, as vrea sa le vad si eu :> Menthol ne`a facut poze, de filmat, cand o sa primesc, dar probabil o sa apara si pe youtube. :) Multumesc frumos :D Da. De ultima trupa, tot din oradea si ei, de ei ne era frica in batalia pentru locul 1. In rest nu prea am avut adversar zic eu...
qwertyz0r Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Menthol ne`a facut poze, de filmat, cand o sa primesc, dar probabil o sa apara si pe youtube. :)Multumesc frumos :D Da. De ultima trupa, tot din oradea si ei, de ei ne era frica in batalia pentru locul 1. In rest nu prea am avut adversar zic eu...Am fost si eu acolo, felicitari pt. locu 1 :photo:
mortallx Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Nu ai facut rost de video?As vrea sa vad si eu cum ati dansat :).
THuG-Radu Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Nu ai facut rost de video?As vrea sa vad si eu cum ati dansat :).Inca nu suntem pe youtube, pentru ca a aparut la TV pe diferite posturi si abia apoi ajunge si pe net din cate am inteles. Zilele astea il punem :)