Jump to content
Linky

Salut

Recommended Posts

Posted (edited)

Cu scuzele de rigoare daca am postat gresit, dar as dori si eu daca se poate niste voturi aici:

L.e. http://iasulmonden.ro/index.php/monden/648...e-8-martie.html

Pentru:

#1 Pascaru Cristina 2010-02-24 20:46

Ziua de 8 martie a fost in fiecare an o zi speciala, dar anul trecut a avut o deosebita insemnatate, m-am simtit intr-adevar o fata speciala si deosebita deoarece asa am fost facuta sa ma simt. Lucruri materiale de mare valoare nu am primit,dar astea nu au o prea mare importanta daca nu te simti implinit si sufleteste. Eu m-am simtit iubita, admirata si respectata si cred eu ca asta conteaza cel mai mult pentru o fata.

Cuvinte pline de iubire, o privire care arata dragostea, un sarut si o imbratisare pline de caldura, toate acestea ar trebui ca orice fata sa le primeasca zilnic.

Inca o data imi cer scuze daca am postat gresit, si daca da, va rog sa inchideti topicul sau sa il mutati unde credeti de cuviinta.

Va multumesc.

Le : Scuzati pentru titlu, am gresit ultima litera.

Le 2 : Scuzati si pentru link, prima data pusesem unul gresit :-s

Edited by Mr. Linky
Posted

Da...se castiga:

Locul 1: cina romantica la restaurantul Bistro, o sesiune de make up oferita de Luciana Sasu, un set de bijuterii Ilyria HandMade si noul numar al revistei Glare Magazine.

Locul 2: voucher in valoare de 55 lei pentru o ora de bowling si o ora de biliard in Club Viper, o consiliere de make up oferita de Luciana Sasu, un set de bijuterii Ilyria HandMade si noul numar al revistei Glare Magazine.

Locul 3: voucher in valoare de 55 lei pentru o ora de bowling si o ora de biliard in Club Viper, o modelare sprancene oferita de make up artistul Luciana Sasu, un set de bijuterii Ilyria HandMade si noul numar al revistei Glare Magazine.

Mentiune: voucher in valoare de 10 lei pentru o ora de biliard in Club Viper, un set de bijuterii Ilyria HandMade si noul numar al revistei Glare Magazine.

Posted

Intri pe link, si vezi ca acolo sunt niste comentarii in ordinea intrarii lor. Cauti comentariul #1 care e pe pagina 2, si dai click pe manuta aia verde cu deget in sus

Guest erifeek
Posted

Pacat ca nu exista voturi negative pe acolo :(

Oh btw , nu te-am votat . soz

Posted

Hahaha, va da omu` un link sa`l ajutati iar voi ce faceti? Votati pe altcineva si`i spuneti ca nu merita vot ? #-o

pai de ce trebuie sa-l votez neaparat pe ala ? daca celalalt e mai dragut ? am vreo obligatie ? nu , eu aleg si nu el...

@voted

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...