Jump to content
Random Hero

Un muncitor britanic a fotografiat fantoma unui baietel

Recommended Posts

John Fores, in varsta de 47 de ani, membru al echipei de demolare a unei vechi scoli din Marea Britanie, a descoperit imaginea fantomatica a unui baiat intr-o poza facuta cu telefonul mobil la locul cu pricina.

Instantaneul care surprinde cladirea de caramizi partial daramata pare sa infatiseze si un copil in jurul varstei de 8 ani, tuns scurt si imbracat cu haine de moda veche, care priveste in obiectivul aparatului.

Barbatul care a sesizat prezenta stranie in fotografie facuse cateva poze Scolii Primare Anlaby din Hull, East Yorkshire, pentru a documenta progresul lucrarilor. "In momentul fotografierii nu am observat nimic. Dar, dupa ce am descarcat imaginile in computer si am sesizat personajul, m-au cuprins fiorii. Nu am crezut niciodata in fantome, insa dupa acest episod nu mai sunt atat de sigur", declara Fores.

Ingrijitorul scolii, Gordon Bradshw, in varsta de 54 de ani, sustine ca cladirea, construita in 1936 si aflata inca in folosinta, are de multa vreme reputatia ca ar fi bantuita. "Lucrez aici de 29 de ani, iar copiii au spus intotdeauna ca exista o fantoma in scoala", sustine barbatul.

Rob Taylor, de la Societatea Paranormala din Hull, declara: "Nu am vazut niciodata o prezenta de acest fel atat de clara si de distinctiva precum baiatul din poza. Stiu bine ca cei care folosesc camerele telefoanelor mobile au parte de tot felul de aberatii cromatice si distorsiuni, dar cred ca acest caz necesita investigatii amanuntite".

Imaginea baiatului: http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/...&height=776

Sursa: descopera / The Sun

______________

Hmmm, eu inca raman sceptic in privinta fantomelor, desi pare a fi o imagine mai clara decat alte cazuri.

Link to comment

Cred in fantome ca si in Dumnezeu, adica mai deloc. Nu neg existenta lor, dar nici nu aprob si tip in strada "CRED IN FANTOME". Sunt diferite metode de a explica un astfel de fenomen, de la modificari pana la probleme cu aparatul foto.

si eu cred in fantome asa cum cred si in inteligenta ta :crazy:

on:fake :dance:

fara jigniri!

Warn Up!

Edited by Tybork
Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...