Random Hero Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 John Fores, in varsta de 47 de ani, membru al echipei de demolare a unei vechi scoli din Marea Britanie, a descoperit imaginea fantomatica a unui baiat intr-o poza facuta cu telefonul mobil la locul cu pricina. Instantaneul care surprinde cladirea de caramizi partial daramata pare sa infatiseze si un copil in jurul varstei de 8 ani, tuns scurt si imbracat cu haine de moda veche, care priveste in obiectivul aparatului.Barbatul care a sesizat prezenta stranie in fotografie facuse cateva poze Scolii Primare Anlaby din Hull, East Yorkshire, pentru a documenta progresul lucrarilor. "In momentul fotografierii nu am observat nimic. Dar, dupa ce am descarcat imaginile in computer si am sesizat personajul, m-au cuprins fiorii. Nu am crezut niciodata in fantome, insa dupa acest episod nu mai sunt atat de sigur", declara Fores.Ingrijitorul scolii, Gordon Bradshw, in varsta de 54 de ani, sustine ca cladirea, construita in 1936 si aflata inca in folosinta, are de multa vreme reputatia ca ar fi bantuita. "Lucrez aici de 29 de ani, iar copiii au spus intotdeauna ca exista o fantoma in scoala", sustine barbatul.Rob Taylor, de la Societatea Paranormala din Hull, declara: "Nu am vazut niciodata o prezenta de acest fel atat de clara si de distinctiva precum baiatul din poza. Stiu bine ca cei care folosesc camerele telefoanelor mobile au parte de tot felul de aberatii cromatice si distorsiuni, dar cred ca acest caz necesita investigatii amanuntite".Imaginea baiatului: http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/...&height=776Sursa: descopera / The Sun______________Hmmm, eu inca raman sceptic in privinta fantomelor, desi pare a fi o imagine mai clara decat alte cazuri.
mortallx Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 hmm eu intrun fel cred in fantome si alte chestii paranormale dar aceasta mi se pare falsa ?
Adi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 PHOTOSHOP POWER BRO' ! Cum sa crezi asa ceva? Uitati-va cum arata copilu ala
Cristi-MG- Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 am mai vazut o gramada de chestii dastea .. si pe discovery si pe national geographic ... nush ce sa zic .. probabil ca exista .. dar daca nu le vedem :)
RaZeR*ZyLeX Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 hmm eu intrun fel cred in fantome si alte chestii paranormale dar aceasta mi se pare falsa ?Si eu cred intr-un fel dar mai sunt si cand sunt invetii , intr-un videoclip de la metalica sau de la Manowar am mai vazut asa chestie si au trebuit sa opreasca filmarea videoclipului :(
Guest spanky Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 hmmm , eu cred in fantome .....oricum asta nu cred ca e fake , daca e , e reusita :D
Radu21 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Mi-se pare aiurea. Oare o fi vreuna autentica?
Bobby Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Si eu cred ca-i fake,dc ai asa slab calitativ poza?parerea mea ca sunt 2 poze suprapuse din ,,greseala"
iLoveCalifornia Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nu cred in fantome. PHOTOSHOP POWER BRO' ! Cum sa crezi asa ceva? Uitati-va cum arata copilu ala Ma Adi cum dracu sa arate o fantoma doar nu-i toata alba ca in Casper :lol: N-ai de unde sa stii cum arata o fantoma ( asta daca ar exista )
dragoshevil Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 hmm nu stiu ce sa zic,pare destul de reala.am mai vazut pe discovery niste emisiuni in care fotografiau fenemene de gen.eu cred in paranormalitati d'astea.
m4x Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Cred in fantome ca si in Dumnezeu, adica mai deloc. Nu neg existenta lor, dar nici nu aprob si tip in strada "CRED IN FANTOME". Sunt diferite metode de a explica un astfel de fenomen, de la modificari pana la probleme cu aparatul foto.
Denzel_Lsd Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 nici o sansa sa fie real , baietelul arata ca scos din Poltergeist fara cearceaf pe cap, fake ...opera unuia care se plictiseste prea mult
Vasily_Zaytsev Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Si pe discovery au fost emisiuni de astea, am auzit si ceva prieteni care vedeau fantome dupa moarte unor cunostinte , nu stiu ce sa zic, cred ca totul se intampla in mintea oamenilor, nu e nimic real..
SpAnCHoC Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 (edited) Cred in fantome ca si in Dumnezeu, adica mai deloc. Nu neg existenta lor, dar nici nu aprob si tip in strada "CRED IN FANTOME". Sunt diferite metode de a explica un astfel de fenomen, de la modificari pana la probleme cu aparatul foto.si eu cred in fantome asa cum cred si in inteligenta ta :crazy: on:fake :dance: fara jigniri! Warn Up! Edited February 26, 2010 by Tybork
Guest GamerX Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 PHOTOSHOP FTW!!!fake ffs..am vazut si pe discovery chestii deastea..nu au cum sa existe
ChoWdeR Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 nu mai cred in fantome de cand am mers beat in cimitir la ora 2 noaptea ;)
K1dduletz Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nu am idee ce ar putea fii dar imaginea baiatului a iesit cam prea clara ... parca e facuta in Photoshop, pus baiatul cu opacitate mica ca si cum ar fi transparent ... Intr-un fel cred in chestiile astea paranormale dar asta pare a fi un fake mare
Life Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 as vrea sa cred ca e adevarata, as vrea sa cred ca exista fantome, as vrea sa cred ca exista dumnezeu .. dar degeaba :)anyway, niste fantome n-ar strica in lumea noastra scumpa
DivinE Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 E falsa, se pare ca duc lipsa de stiri.. Claritatea lasa de dorit..
TwentySix Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 mda asta chiar e facatura frate , numai au stiri si fac si ei porcarii din astea
NoComment Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Exista fantome cum exista si Mos Craciun -_- ... cu ce a facut ala poza ... cu telefon cu camera VGA ... dar nici daca era VGA nu era asa de urata
-GUNIT- Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 aia e poza marita... poza initiala e asta http://img138.imageshack.us/img138/3263/69580006.png (copiata de pe site-ul pus sus)eu sunt cam de aceeasi parere cu m4x