Jump to content
Greeny

Probleme cu politia

Recommended Posts

Posted

Greeny ti-ai cam ratat profilul, acolo ai zis ca esti din 90, aici scrii ca ai 16 ani.

Gabitzu tu cum ai rezolvat problema pana la urma? Daca tot a fost inchis topicul ala, macar impartaseste si cu noi aici sa nu murim prosti, daca am citit inceputurile problemelor tale, ar fi bine sa stim si deznodamantul.

Guest LoLz0o0r
Posted

Nu are cum sa iti faca dosar penal :))

Posted

Nu are cum sa iti faca dosar penal :))

eh ma gandeam eu,dar bineinteles ca gaborul doar aia ne zicea,ii atarna burta peste curea si era bucuros ca ne-a prins,amenintari ca ne face dosar penal si ne baga parinti la inchisoare, =)) nah aia chiar nam crezut pt o prostie pe perete,amenda o voi plati daca imi cere,asta e

De curiozitate sa ne faci o poza la "opera ta" :)

Cu placere.

uite o poza,

http://yfrog.com/ed220220101149j

nu este graffiti de pro,uriase sau asa ceva,mai am si niste filmuletze dar nu stiu cum sa le pun

Posted

Sincer, ăla nu se poate numi graff, e varză. Desenează pe foi până înveţi să faci ceva calumea. Graff-ul îl dai şi fugi, nu stai şi dormi lângă el.

One question: Aţi dat în mijlocul zilei?

Posted

Sincer, ăla nu se poate numi graff, e varză. Desenează pe foi până înveţi să faci ceva calumea. Graff-ul îl dai şi fugi, nu stai şi dormi lângă el.

One question: Aţi dat în mijlocul zilei?

astazi da,era ora 17.00 cam asa

Posted

Cum era vorba aia ? 'Numele ...... pe toate gardurile / zidurile '

Ce e asa amuzant in a ' mazgali ' un perete? :-??

Dosar penal nu are cum .E prea minor delictul dar puteti sa va asteptati la niste ore in folosul comunitatii .

Asa-ti trebuie, pictorule. Arta se arata pe foaie, nu pe pereti . Cineva a dat bani pe varul de pe bloc, si tu strici tot. Ce zici, e corect ?

:rofl2:

Posted

De ce razi nebun-o ? :(

AHAHAHAHA :rofl2:

Cum sa nu rad cand tu te gandesti la banii dati acum 20 -30 de ani pentru varul de pe bloc, lol .

+ Replica asta =))

Posted

puscaria te mananca .. 10 ani pe putin iei :))

iti da 2 ore de jail zic eu iti da bail 10k ...

puteai sa si fugi .. pana dadeau /me scoate tazerul de la curea si iti dadeau /tazed era ceva :)))

Posted

puscaria te mananca .. 10 ani pe putin iei :))

iti da 2 ore de jail zic eu iti da bail 10k ...

puteai sa si fugi .. pana dadeau /me scoate tazerul de la curea si iti dadeau /tazed era ceva :)))

stiu,voi sta la parnaie,ma vor hrani doar cu apa si paine :-s,trebuie sa imi fac un plan de evadare de acum :-? ,are cineva vreo idee? :bananadance2: =))

Posted

stiu,voi sta la parnaie,ma vor hrani doar cu apa si paine :-s,trebuie sa imi fac un plan de evadare de acum :-? ,are cineva vreo idee? :bananadance2: =))

Eu zic sa te uiti la prison break :lol:

#andix ce fac-i nebun-ule?

Posted

Greeny ti-ai cam ratat profilul, acolo ai zis ca esti din 90, aici scrii ca ai 16 ani.

Gabitzu tu cum ai rezolvat problema pana la urma? Daca tot a fost inchis topicul ala, macar impartaseste si cu noi aici sa nu murim prosti, daca am citit inceputurile problemelor tale, ar fi bine sa stim si deznodamantul.

nau mai venit militienii...

am scapat:D

Posted

Daca vede postul tau, chiar o sa gaseasca motiv de ras.

Stiu, asta era si ideea :)).

AHAHAHAHA :rofl2:

Cum sa nu rad cand tu te gandesti la banii dati acum 20 -30 de ani pentru varul de pe bloc, lol .

+ Replica asta =))

Ma, cineva a dat bani pe varul ala, da ? I'm Ceausescu 2, ECONOMIE. In 28 de minute se ia curentu (la 22:00) :rofl2:

Caterinca, ce naiba.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...