andix3x Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Uitandu-ma peste topicul creat de Stefteo21 mi`a venit ideea unei alte situatii problematice :D .Sa zicem ca ar veni un tip total necunoscut voua care v-ar da 10 mii de euro cash ca sa ii dati celui mai bun prieten al vostru sa bea dintr`o sticla cu o substanta (substanta din sticla este total necunoscuta voua , poate sa il ucida pe respectivul / sa il imbolnaveasca / sa fie inofensiva ) ...Ce a-ti face ? A-ti accepta propunerea ? Credeti ca prietenii sunt mai importanti ca banii sau ca prietenii se fac cu bani ? :) A-ti risca sa va pierdeti un prieten pentru 10 mii de euro ? Daca a-ti accepta si respectiva persoana ar pati ceva care sa il /o afecteze pe viata , ce a-ti face ? Cum v-a-ti simti ?:)
luk Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Daca tu ai fii cel caruia ar trebuii sa ii dau sa bea din sticla , as accepta instant :lol: .
Shadow * ClimaCool Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nu exista suma aceea pentru care as face asa ceva, si nu e vorba despre cel mai bun prieten, ci orice persoana pe care o cunosc. Nu as vrea sa bat din gura si sa zic ca nu as face asa ceva nimanui, nu stiu sigur ce sa zic, oricum in momentul asta gandesc ca n-as face asa ceva cu nimeni in lume.
TheodorescuS Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Suma e infima in comparatie cu miza.Nu exista suma care sa echivaleze suma... hai geanta cu bani as lua fara resentimente, dar asta nu as face..
POLAND Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Da, pentru ca el nu bea. Si asa as ramane si cu banii si cu el intreg.
Ioana Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Uitandu-ma peste topicul creat de Stefteo21 mi`a venit ideea unei alte situatii problematice :D .Sa zicem ca ar veni un tip total necunoscut voua care v-ar da 10 mii de euro cash ca sa ii dati celui mai bun prieten al vostru sa bea dintr`o sticla cu o substanta (substanta din sticla este total necunoscuta voua , poate sa il ucida pe respectivul / sa il imbolnaveasca / sa fie inofensiva ) ...Ce a-ti face ? A-ti accepta propunerea ? Credeti ca prietenii sunt mai importanti ca banii sau ca prietenii se fac cu bani ? :) A-ti risca sa va pierdeti un prieten pentru 10 mii de euro ? Daca a-ti accepta si respectiva persoana ar pati ceva care sa il /o afecteze pe viata , ce a-ti face ? Cum v-a-ti simti ?:)Se scrie "ati" nu "a-ti" si "v-ati" nu "v-a-ti" :lol:@Prietenii adevarati sunt mai importanti ca banii
AStoria Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 In zilele noastre sunt greu de gasit prieteni adevarati , si cu cei cu care ai copilarit te trag pe sfoara cand cresti mai mare :-j . Nu le-as da sa moara pt niste bani . Fiindca nu am ganduri de genul , indiferent ca imi e prieten sau nu , nu as face asa ceva .
MonK Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Uitandu-ma peste topicul creat de Stefteo21 mi`a venit ideea unei alte situatii problematice :D .Sa zicem ca ar veni un tip total necunoscut voua care v-ar da 10 mii de euro cash ca sa ii dati celui mai bun prieten al vostru sa bea dintr`o sticla cu o substanta (substanta din sticla este total necunoscuta voua , poate sa il ucida pe respectivul / sa il imbolnaveasca / sa fie inofensiva ) ...Ce a-ti face ? A-ti accepta propunerea ? Credeti ca prietenii sunt mai importanti ca banii sau ca prietenii se fac cu bani ? :) A-ti risca sa va pierdeti un prieten pentru 10 mii de euro ? Daca a-ti accepta si respectiva persoana ar pati ceva care sa il /o afecteze pe viata , ce a-ti face ? Cum v-a-ti simti ?:)O sa-ti raspund printr-o intrebare: Ce om sanatos la cap s-ar risca sa stea la racoare pentru asa o suma modica? Mai ales sa mai fie vorba si de un prieten...ps: esti no1
Guest LoLz0o0r Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nu as accepta daca el mi-ar face mie asa ceva cum ar fi? :-?
GaBytZu97 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Se scrie "ati" nu "a-ti" si "v-ati" nu "v-a-ti" :lol:Prietenii adevarati sunt mai importanti ca baniiDaca e vorba de un prieten fals as accepta fara sa ezit.
Random Hero Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 sa ii dati celui mai bun prieten al vostruDaca e vorba de un prieten fals as accepta fara sa ezit.Cam grav daca cel mai bun prieten al tau e fals.
2dor Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Din principii morale nu i-as da sa bea. Dar cand situatia devine reala nu se mai stie.
kuumba2 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Uitandu-ma peste topicul creat de Stefteo21 mi`a venit ideea unei alte situatii problematice :D .Sa zicem ca ar veni un tip total necunoscut voua care v-ar da 10 mii de euro cash ca sa ii dati celui mai bun prieten al vostru sa bea dintr`o sticla cu o substanta (substanta din sticla este total necunoscuta voua , poate sa il ucida pe respectivul / sa il imbolnaveasca / sa fie inofensiva ) ...Ce a-ti face ? A-ti accepta propunerea ? Credeti ca prietenii sunt mai importanti ca banii sau ca prietenii se fac cu bani ? :) A-ti risca sa va pierdeti un prieten pentru 10 mii de euro ? Daca a-ti accepta si respectiva persoana ar pati ceva care sa il /o afecteze pe viata , ce a-ti face ? Cum v-a-ti simti ?:)Este o tampenie cumplita ceea ce ai scris. Crezi ca 10 000 de euro te salveaza de o eventuala acuzatie de complicitate la crima (probabil crima de fapt)?
Mayhem Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Uitandu-ma peste topicul creat de Stefteo21 mi`a venit ideea unei alte situatii problematice :D .Sa zicem ca ar veni un tip total necunoscut voua care v-ar da 10 mii de euro cash ca sa ii dati celui mai bun prieten al vostru sa bea dintr`o sticla cu o substanta (substanta din sticla este total necunoscuta voua , poate sa il ucida pe respectivul / sa il imbolnaveasca / sa fie inofensiva ) ...Ce a-ti face ? A-ti accepta propunerea ? Credeti ca prietenii sunt mai importanti ca banii sau ca prietenii se fac cu bani ? :) A-ti risca sa va pierdeti un prieten pentru 10 mii de euro ? Daca a-ti accepta si respectiva persoana ar pati ceva care sa il /o afecteze pe viata , ce a-ti face ? Cum v-a-ti simti ?:)As face chestia asta dar cu conditia sa aleg eu persoana , nu as avea nici o remuscare. Pur si simplu nu-mi pasa de altii , imi pasa doar de mine si atat.
luk Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 As face chestia asta dar cu conditia sa aleg eu persoana , nu as avea nici o remuscare. Pur si simplu nu-mi pasa de altii , imi pasa doar de mine si atat. Daca iti pasa doar de tine , de ce mai vrei sa alegi persoana? ai putea sa dai oricui sa bea nu?
Mayhem Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Daca iti pasa doar de tine , de ce mai vrei sa alegi persoana? ai putea sa dai oricui sa bea nu? pentru ca e mai frumos sa alegi tu persoana , e mai palpitant :D
Kesselring Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 As face chestia asta dar cu conditia sa aleg eu persoana , nu as avea nici o remuscare. Pur si simplu nu-mi pasa de altii , imi pasa doar de mine si atat.pentru ca e mai frumos sa alegi tu persoana , e mai palpitant :D HAHAHA Esti cel mai tare , suntem cumva frati? Ca la asta ma gandeam si eu . 10.000 de Euro? Hmm , probabil ca i-as da o astfel de sticla insa cu conditia sa nu fac puscarie mai apoi . Prieteni? N-am incredere deplina in rude dar in prieteni wtf? Prea exagerati cu "prietenii adevarati" , cand vine vorba de interesul propriu fiecare isi vede de pielea lui oricat de bine v-ati cunoaste .
Denzel_Lsd Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 HAHAHA Esti cel mai tare , suntem cumva frati? Ca la asta ma gandeam si eu . 10.000 de Euro? Hmm , probabil ca i-as da o astfel de sticla insa cu conditia sa nu fac puscarie mai apoi . Prieteni? N-am incredere deplina in rude dar in prieteni wtf? Prea exagerati cu "prietenii adevarati" , cand vine vorba de interesul propriu fiecare isi vede de pielea lui oricat de bine v-ati cunoaste .^^ cu mentalitatea dasta' te alegi cand o freci prea mult in casa sef'.Sincer am zeci de prieteni pe care nu i-as schimba niciodata cu banii...si am cativa , care dupa mine nu au pret .. :tiphat:
Kesselring Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ^^ cu mentalitatea dasta' te alegi cand o freci prea mult in casa sef'.Sincer am zeci de prieteni pe care nu i-as schimba niciodata cu banii...si am cativa , care dupa mine nu au pret .. :tiphat: Cum zici tu sef' , poti sa ai tu zeci si sute de prieteni . Amici , persoane cu care poti purta o discutie si iti face placere are toata lumea insa prieten e altceva , cel putin pentru mine . Ar lua prea mult sa-ti explic ce inseamna prieten pentru mine . Si fara suparare insa lasa impresiile astea de mare homie ca nu esti nici cioara si nu trebuie sa stie tot forumul cat de smecher esti tu . Sincer iti zic asta chiar daca nu cred ca-ti pasa insa nu impresionezi pe nimeni . Nu o lua in nume de rau insa de "impresionisti" ca tine sunt satul ca vad vreo 10 in fiecare zi numai cat ma duc pana la ore . Vad ca ai totusi o varsta si speram sa fii putin mai matur . "Prietenii" sunt si ei importanti ca nu esti omul cavernelor sa traiesti in solitudine insa in fata familiei sau a intereselor proprii palesc , cel putin pentru mine , sunt mai realist de firea mea .
SWAt2000 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Se scrie "ati" nu "a-ti" si "v-ati" nu "v-a-ti" :lol:@Prietenii adevarati sunt mai importanti ca baniidaca tot razi de el, razi si de tine :) , "mai importanti DECAT banii" , ma rog, asa e frumos , mai intai radem de el apoi il corectam :)on: nu as accepta