Jump to content
Florin09

Concurs Foto - Funny

Recommended Posts

Posted

7

ai votat cu 8 deja. iti schimbi votul sa inteleg? (n-ar fi o idee rea, avand in vedere ca 8 are doar un singur vot si nu mai are cum sa castige) :P

Posted

Ok. Castigatorul editiei cu tema Funny este inspiratul posesor al fotografiei cu numarul 7.

Asteptam cu maxim interes ca Sensini sau Florin sa ne devoaleze si identitatea acestuia. :D

Felicitari!

Posted

scuzati intarzierea, dar nu am fost acasa in weekend.

cel care a facut fotografie nr 7 este Sensini :P

urmatoarea tema va fi "abstractionism casnic" :D sa explic un pic denumirea: folositi orice obiecte din casa (doar din casa, inclusiv fotografia sa fie indoor facuta), in orice compozitie doriti, pe orice tema, care sa transmita orice mesaj vreti voi. singura regula e sa folositi obiecte de prin casa. am ales tema asta pt ca e tare urat afara + ca e usoara si la indemana oricui si sper astfel sa avem mai multi participanti. facem concursul de 2 saptamani, asa ca inscrierile se termina miercurea viitoare.

puteti incepe sa trimiteti poze deja la linkmania.concursfoto@gmail.com . o sa fac threadul mai diseara (sau daca-l face altcineva inainte n-am nimic impotriva)

ca cerinta suplimentara, avand in vedere tema libertina, am sa va rog sa dati un titlu sugestiv fotografiei cand o trimiteti :)

btw, felicitari si locul 2 (poza cu nr 2 - logs) si locul 3 (poza cu nr 8 - [Dani]), dar si celorlalti pt participare :-*

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...