Florin09 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 REGULAMENTLuni - Joi (de data asta facem excepţie că tocmai am ajuns din oraş şi mă plictisesc) va fi perioada de înscriere a fotografiilor în concursVineri - Duminică va fi perioada în care cei care au înscris fotografii in concurs pot să voteze top3.Concursul fiecărei săptămâni are o temă diferităCâştigătorul alege tema pentru săptămâna următoare si participă doar cu o fotografie facută ulterior anunţării temei alese de către el.Pentru evitarea situaţiei de tipul votăm persoana şi nu fotografia, fotografiile vor fi trimise prin email la organizatori (fanaticaldoll, florin sau sensini)email: linkmania.concursfoto@gmail.comFotografiile TREBUIE să fie personaleFotografiile se vor încadra în cerinţele temei săptămânaleMinimum de photoshop (mici ajustari la culori, filtre foto, rame etc)Se interzic fotografiile luate de pe alte siteuriNU ESTE VOIE SĂ VĂ TOTAŢI FOTOGRAFIILE PROPRIIFotografia va fi postată pe un site de genul photobucket de către organizator;dacă este posibil, expunerea fotografiei va fi însoţită şi de câteva detalii despre aparat, ajustări photoshop (detaliile de acest gen le trimiteţi tot pe email împreună cu fotografia în original şi fotografia care intră în concurs)Intră în concurs o singură fotografie; daca o persoană postează o fotografie iar pe parcursul saptămânii se răzgândeşte, trimite o alta prin email; va intra în concurs ultima fotografie trimisăTopicul de vot cuprinde expunerea fotografiilor şi posibilitatea participanţilor de a realiza un top 3 al fotografiilor preferate (votul este doar pentru participanţi)În cazul în care pe primul loc se află două sau mai multe fotografii cu acelaşi număr de voturi, se va vota din nou şi se va alege un căştigătorSe interzic comentariile maliţioase la adresa celorlalţi forumişti / fotografiilor lorÎn cazul încălcării regulamentului, participantul în cauza va fi descalificat.La trei concursuri câştigate, warn down.Aşteptăm şi ceva respect din partea celor care nu participă, respect pe care îl putem "câştiga” prin avertismente dacă altfel nu se poate.Tema concursului: Funny - Mai destindem şi noi puţin atmosfera :DPentru a reusi ca toti cei care inscriu fotografii in concurs sa voteze ii rog sa trimita fotografiile pe mail pentru a ne fi mai usor sa le comunicam faptul ca perioada de votare a fotografiilor inscrise in concurs a inceput. Comunicarea se va face printr-un reply trimis mail-ului, de catre organizatori.Fotografiile pe mail-ul concursului: LINKMANIA.CONCURSFOTO@GMAIL.COM
Vasily_Zaytsev Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 N-ar fi trebuit sa postati pozele ? :whistle:
Sensini Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 dap, scuze de intarziere: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8 (Naspa Bank). se poate incepe votul
Sensini Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 mai trebuie sa voteze o persoana, dar ne intindem prea multau iesit la egalitate pozele 2, 7 si 8daca vreti sa mai votati o data doar pt astea 3 :)edit: de fapt vad ca e on logs, ea trebuie sa mai voteze. poate voteaza si ne scapa de egalitate :)
Sensini Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dar am votat deja. Check them out again.... ups, da. my bad. atunci votam dintre alea 3 din nouvasily trebuia sa mai voteze :P
logs Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Poate are suspend...Din cele 3 ramase la baraj, votez fotografia 7.
Vasily_Zaytsev Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ups, da. my bad. atunci votam dintre alea 3 din nouvasily trebuia sa mai voteze :PAm uitat.. votez fotografia 2 din astea 3 :P
Sensini Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 vad ca nu se inghesuie lumea sa voteze.votul se incheie maine dupa-amiaza.
vudu Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 cred ca ar trebui sa extindeti concursul pe 2sapt....o sapt e prea scurt
Sensini Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 cred ca ar trebui sa extindeti concursul pe 2sapt....o sapt e prea scurt cred ca asa ar trebui10 zile inscrieri, 4 zile votare...
Dani Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 2Sensini imi pare rau ca n-am reusit sa votez mai repede, dar am fost plecat in Bucuresti saptamana trecuta, iar saptamana asta in Elvetia..