Jump to content
Drops

Câini turbaţi.

Recommended Posts

Posted

Va rog eu frumos, pe domnii care tot tin cu maidanezii pe aici, veniti si la mine la bloc (pot sa spun ca e o turma de circa 20 de caini) si convingeti-i cu vorba buna asa cum incercati sa ne convingeti pe noi.

De ani buni eu nu pot iesi seara, cum s-a lasat intunericul si nu mai e lume care sa treaca pe aici, te fac franjuri catzeii cand te prind. De obicei cand vin acasa tarziu ocolesc vre-o 2 strazi ca sa ajung la blocul meu. Chiar m-am saturat de potaile astea. Am suflet, iubesc cainii, am si eu la tara catzei,dar nici sabatici de genu asta. Trece omu intr-o raza de 2-300 m si tzop si ei de sub masini si de sub ghene din senin.

Ceea ce m-a enervat cel mai tare, a fost ca atunci cand a chemat cineva hingherii si i-au luat...in urmatoarele 2 ore ajunsesera toti inapoi. Cum ? Simplu: am vorbit cu un vecin si se pare ca dansii s-au dus la adapost si i-au luat cu masinile inapoi, pentru ca, vezi Doamne, sunt animalele lor de la bloc, catzei de treaba, nuuuuu fac rau deloc. Imi venea sa le dau cu ceva in cap :| . Aaa..da..si vestea buna e CA SE INMULTESC IN DRACI !!!!!! Acum 1 luna a fatat aici in turma asta o catzea vre-o 10 ...baietii deja umbla prin cartier si incep sa dea semne de "buna purtare" cu oamenii.

Chiar vreau si eu un spray sau ceva cu care sa ii sperii. Nu pot cobora seara nici sa-mi iau o Cola din cauza lor..potai oribile.

Posted

pe unde merg eu dau mereu de niste caini , incepeau sa latre , numai putin de 1 metru si ceva , si incepeam sa fac : mrrr , si sa tip la ei :)) , da normal ca au inceput sa latre si mai tare , si dupaia :

bahabwahahhahaaaaaaaa!!!!!! ce fel s-a indepartat si a inceput sa faca :

woowww!! dupa 5 secunde .. woooww.... si dupaia mi-am continuat drumu , trec mereu pe acolo si nu mai latra ca "turbatii" si woowww. dupa 5-6 sec ..woooww.... :P

Posted

Am găsit pe youtube ceva dar în primul link se vede că funcţionează cât de cât ... iar în al doilea nu pare să le pese la câini :)):

-

-

Cu stimă,

Io, Drops

:)) rămân şi muşcat şi cu aparatul bun de aruncat.

Un coleg mi-a recomandat şi soluţia asta dar ar trebui să îi prinzi din direcţia din care nu bate vântul.

Eu nu cred ca ai cum sa te imprietenesti cu un caine turbat.. Oo

De banii aia pe care ii dai pe telecomanda aia ( sau ce o fi) ...iti iei un spary paralaizant ( normal)...si ai scapat de problema

Are dreptate Drops . De ce sa sufere un nevinovat de pe strada ca un alt om bate cainii ?

Si eu am avut destule probleme cu cainii de pe strada :) .

fanaticaldoll retorică ?!?

Ai văzut vreodată un copil desfigurat în urma unor astfel de animale fără stăpân ?

Ai citit mai sus că am precizat că nu vreau decât să îi sperii şi nu să le fac rău ?

Mi se pare că nu mai eşti obiectivă dacă faci judecăţi de valoare la adresa mea invocând cuvântul "turbat" folosit de mine drept echivalent pentru: "spui totul despre felul tău de a privi lucrurile: toţi maidanezii sunt demni de dispreţ, periculoşi şi ar trebui împuşcaţi"

Nu mă interesează părerea ta despre ce ar trebui să facem sau nu cu animalele fără stăpân ... eu am cerut informaţii despre aparatele de tip dogchaser şi le mulţumesc celor care m-au ajutat şi o să mă ajute.

Din partea mea poţi să te lauzi cu ce vrei dar stând pe marginea imaginară a sferei elipsoidale generată de vibraţiile epileptice ale atomului universului, mă întreb: "Un aparat de tip dogchaser are efect sau nu ?"

Cu stimă ( şi dornic să ajut animalele fără stăpân ),

Io, Drops

Va rog eu frumos, pe domnii care tot tin cu maidanezii pe aici, veniti si la mine la bloc (pot sa spun ca e o turma de circa 20 de caini) si convingeti-i cu vorba buna asa cum incercati sa ne convingeti pe noi.

De ani buni eu nu pot iesi seara, cum s-a lasat intunericul si nu mai e lume care sa treaca pe aici, te fac franjuri catzeii cand te prind. De obicei cand vin acasa tarziu ocolesc vre-o 2 strazi ca sa ajung la blocul meu. Chiar m-am saturat de potaile astea. Am suflet, iubesc cainii, am si eu la tara catzei,dar nici sabatici de genu asta. Trece omu intr-o raza de 2-300 m si tzop si ei de sub masini si de sub ghene din senin.

Ceea ce m-a enervat cel mai tare, a fost ca atunci cand a chemat cineva hingherii si i-au luat...in urmatoarele 2 ore ajunsesera toti inapoi. Cum ? Simplu: am vorbit cu un vecin si se pare ca dansii s-au dus la adapost si i-au luat cu masinile inapoi, pentru ca, vezi Doamne, sunt animalele lor de la bloc, catzei de treaba, nuuuuu fac rau deloc. Imi venea sa le dau cu ceva in cap :| . Aaa..da..si vestea buna e CA SE INMULTESC IN DRACI !!!!!! Acum 1 luna a fatat aici in turma asta o catzea vre-o 10 ...baietii deja umbla prin cartier si incep sa dea semne de "buna purtare" cu oamenii.

Chiar vreau si eu un spray sau ceva cu care sa ii sperii. Nu pot cobora seara nici sa-mi iau o Cola din cauza lor..potai oribile.

Eu am doar o intrebare pentru voi. A cui e vina ca sunt pe strazi? A cui e vina ca ataca oamenii pe strazi si in spatele blocului? A lor? Asa s-au nascut? Mai ciudati? Binenteles ca nu.

Toata vina ne apartine noua, speciei umane. Distrugem tot ce gasim.

1. Autoritatile nu-si fac treaba, si anume ca nu duc cainii la adaposturi ca cica nu sunt bani, noroc cu strainii care au venit si au facut adaposturi.

2. Oamenii simpli se plang toata ziua ca autoritatile nu fac nimic, in loc sa-si puna mintea la contributie si sa schimbe situatia.

3. Cainii strazii reactioneaza "violent" pentru ca:

a. le-ati incalcat teritoriul (fac asa mai ales cand sunt femele "pe ciclu"), noroc ca tot strainii au venit si ne-au sterilizat o parte buna dintre maidanezi

b. va e frica de ei, iar ei simt asta

c. ii deranjeaza zgomotele ciudate (excavatoarele de ex)

Plus ca aproape doar in Romania am vazut ca se face diferente intre animale. Daca nu e de rasa nu mai e bun. Daca nu e scump e de aruncat. Si credeti-ma ca animalele simt indiferenta, frica si orice alte tampenii.

Majoritatea lumii spune despre dobermani si despre rottweileri ca sunt caini rai, ca trebuie omorati. Eu am o catea de rottweiler si n-as renunta la ea nici daca mi-ati da toti banii din lume. De ce? Pentru ca am dresat-o, e cea mai cuminte, ma iubeste si o iubesc. In concluzie, nu conteaza rasa, conteaza caracterul omului. Asa trebuie sa ne comportam cu toti cainii, poate eventual sa mai luam cate unul si acasa.

Eu va sugerez sa lasati comentariile si sa puneti mana sa faceti ceva. Daca vreti o lume mai buna, puneti osul nu treceti la "chestii" cum sa o facem si mai rea.

@Drops speriatul cainilor nu e o metoda. Majoritatea dintre ei nu sunt rai de loc, noi ii provocam. Cum? Citeste tot ce am scris mai sus. Cat despre minoritatea "rea", iarasi e vina noastra ca au ajuns asa.

@Ingelitza e vina noastra ca se comporta asa si ca se plimba pe strazi. Uita-te la americani (voi ii numiti prosti). Au inspectori de animale si aproape n-au nici un animal pe strada. Ii aduna la o fundatie, ca mai apoi sa-i dea spre adoptie. Noi de ce nu putem face asta? Suntem oare mai fraieri? Iti zic eu ca nu. Suntem doar indiferenti.

puteti sa-mi spuneti orice, ca nu va cred, nu aveti nici o scuza pentru ca sunteti oameni

da, retorică

şi de ce nu vorbeşti despre ei ca despre animale fără stăpân, care nu au un adăpost, hrană şi care încearcă să supravieţuiască? când spui că sunt "turbaţi" deja spui totul despre felul tău de a privi lucrurile: toţi maidanezii sunt demni de dispreţ, periculoşi şi ar trebui împuşcaţi.

eu nu prea cred că e vina lor ci a celor care i-au părăsit, a autorităţilor pasive care nu găsesc rezolvare acestei probleme şi chiar a noastră, a tuturor, prin pasivitatea de care dăm dovadă.

noi ne lăudăm cu raţionalitatea, nu? unde e?

felicitari

Posted

[Dani] ce subiect abordez eu şi ce scrii tu. Eu abordez un aspect practic şi se ajunge la folosofia cioplitului în bobu' de orez.

Din partea mea poţi să iei şi zece acasă, poţi să faci o stână ... eu am scris de aparatele respective. Trebuie să fie tare greu să vezi pe ce temă era topicul.

Te-ai uitat la pozele de sus ? Ai văzut copilul ăla cu faţa desfigurată ? El tot în rândul provocatorilor să fi fost ?

Am să fac proba cu aparatul respectiv şi dacă o să meargă o să-l cumpăr. Alţii rămân să negocieze cu "cuţu cuţu" ... eu am să mă feresc iar când nu o să am ce face o să folosesc metoda cu aparatul.

Iar persoanele care scriu "puteţi să îmi spuneţi orice, că nu vă cred" par a deţine adevărul absolut iar eu unul nu fac schimb de păreri prea mult cu ele că nu merită efortul.

Restul cu "toată vina aparţine speciei umane" e subiect care nu mă interesează în acest topic.

Ţi-am răspuns pentru că mi te-ai adresat - doar suntem oameni, nu ?

Cu stimă,

Io, Drops

Posted (edited)

nu prea am citit toate penalitatile voastre versus cainii vagabonzi .. dar am observat ca toti sunteti impotriva lor

sa incepem : nu stiu pe ce camp si pe ce deal ati trait, cum v-au crescut ai vostri, dar voi nu ganditi deloc, cainii, animalele in general NU AU NICI O VINA, NICI UNA, voi sunteti cretinii care-i invatati sa se poarte asa.. voi ii faceti sa se poarte tot asa, Fiecare actiune a voastra asupra lor, ii face sa devina ori agresivi, ori pasnici

din moment ce urlati la ei, ii loviti, ati vrea sa fuga ca dobitocii ? well, nu e asa, se protejeaza si ei cum pot .. sincer? nu stiu unde e rationalitatea voastra pe care ar trebui sa o aveti, dar eu unul sper sa va sfasie pana la oase, macar scapam si noi de niste humans wannabes

Warn up, mai multa atentie la limbaj.

Edited by IceMan
Posted

[Dani] ce subiect abordez eu şi ce scrii tu. Eu abordez un aspect practic şi se ajunge la folosofia cioplitului în bobu' de orez.

Din partea mea poţi să iei şi zece acasă, poţi să faci o stână ... eu am scris de aparatele respective. Trebuie să fie tare greu să vezi pe ce temă era topicul.

Te-ai uitat la pozele de sus ? Ai văzut copilul ăla cu faţa desfigurată ? El tot în rândul provocatorilor să fi fost ?

Am să fac proba cu aparatul respectiv şi dacă o să meargă o să-l cumpăr. Alţii rămân să negocieze cu "cuţu cuţu" ... eu am să mă feresc iar când nu o să am ce face o să folosesc metoda cu aparatul.

Iar persoanele care scriu "puteţi să îmi spuneţi orice, că nu vă cred" par a deţine adevărul absolut iar eu unul nu fac schimb de păreri prea mult cu ele că nu merită efortul.

Restul cu "toată vina aparţine speciei umane" e subiect care nu mă interesează în acest topic.

Ţi-am răspuns pentru că mi te-ai adresat - doar suntem oameni, nu ?

Cu stimă,

Io, Drops

Drops daca oamenii isi faceau treaba si nu lasau cainii pe strada (e vina noastra ca i-am lasat sa se inmulteasca pe strada), daca oamenii nu-si bateau joc zilnic de ei (multi dau dupa ei cu pietre fara motive), daca oamenii se comportau frumos cu ei nu cred ca se ajungea aici. Dar asa suntem noi, mai bine cautam scuze toata viata decat sa recunoastem O DATA MACAR ca e vina noastra, ca trebuie sa schimbam ceva. Saracii copii au cazut victime prostiei noastre (n-a zis nimeni ca e vina lor).

Ce sa mai zic de animalele salbatice, care ataca pentru ca le furam din teritoriu, pentru ca-l facem mai mic. Asta se datoreaza lacomiei noastre pentru niste bani mai multi. De aceea natura isi bate joc de noi acuma, cred ca i-a ajuns cat ne-am batut joc de ea, pana acum.

Cat despre aparatul ala, fa ce vrei, e viata ta, dar sa dea Dumnezeu sa cadeti pe mana mea vreodata. Numai in amenzi va voi tine. V-ar place daca cainii s-ar destepta peste noapte si ar incepe sa foloseasca tot felul de aparate peste noi? Cum v-ati simti? Asa suntem noi oamenii, in loc sa rezolvam problemele cu cap fugim de ele. Oricum animalele sunt mai destepte decat noi, in toate privintele.

p.s. Eu am terminat zootehnia, stiu ce inseamna un animal, chiar nu are rost sa te contrazici cu mine pentru ca o vei face la nesfarsit. De ce? Pentru ca iti aduc argumente la orice zici.

p.s.1. Da, suntem oameni si cred ca din cauza asta planeta asta isi va avea sfarsitul cat de curand :))

Posted

Am fost in dimineata asta sa duc gunoiul. Am fost intampinat gratios de vreo 6 dulai, dintre care unul JUR ca avea jumatate din greutatea mea (si nu sunt mic). Partea interesanta este ca nu i-am mai vazut niciodata in jurul blocului.

Parerea mea ?

Nu are stapan ? >> To the glue factory !

Posted

[Dani] despre ce vorbim aici ?

Puteam să aleg o cale uşoară şi mult mai ieftină. Iau un spray de ăla cu substanţe chimice şi dau pe ei. Însă nu doresc să nenorocesc un animal.

Ultrasunetele nu cred că au cum să facă rău când ele sunt în jurul nostru zi de zi. Câinii le receptează ... eu cu un astfel de aparat sper doar să îi sperii şi să am timp să mă retrag cât de cât în siguranţă ( dacă o să ajung să am nevoie de el ).

Scrii de parcă cei care au post-at aici părerea lor nu au dreptul la o părere ... ba mai mult, te arăţi incapabil să le o respecţi. Cum ai vrea să reacţioneze o persoană care o fost speriată sau atacată de "cuţu cuţu" ? Nu cred că ar putea să reacţioneze la fel ca un mare iubitor de animale aşa cum eşti tu.

Crezi că dacă aş privi superficial problema nu aş găsi rezolvare mult mai ieftină ? Pe ce lume trăieşti ? Nu vezi câţi împuşcă, otrăvesc, schilodesc câinii ?

O panaramă de aia de aparat ajunge şi 200 RON ... cred că dacă aş vrea aş găsi soluţii mult mai ieftine. Dar aleg nici să nu rănesc un câine de ăsta "turbat" dar nici să nu ies eu cel mai şifonat dintr-o astfel de confruntare.

Eu respect părerea tuturor care au post-at ... dar dacă vreau să am un schimb de păreri nu scriu că "puteţi să îmi spuneţi orice, că nu vă cred" ( de parcă zootehniştii sunt păstrătorii adevărului absolut iar toţi ceilalţi fac mătănii în faţa lor ca la icoane ). Ai fi terminat tu zootehnia dar eşti hilar când te lupţi cu atâta îndârjire pe un forum când ... n-am văzut nici unul care o terminat zootehnia să facă un marş de protest pentru apărarea drepturilor animalelor. Poate or fi ... dar fac noaptea cred. Şi tu vii pe forum să ţii teorii despre dihotomia elucubrantă a viziunilor dialecticii metafizicului canin.

O fetiţă din Petroşani a fost atacată de câini vagabonzi, care i-au sfâşiat arcada.

Copilul a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Petroşani în stare de şoc, cu arcada sfâşiată. Incidentul a avut loc în apropierea unui restaurant unde, spun mai mulţi martori, animalele sunt hrănite de proprietarul restaurantului.

Fetiţa se plimba împreună cu două prietene în zona Parcului Central Carol Schreter, în momentul în care a fost atacată de maidanez. Prietenele ei au luat-o la fugă. Ea s-a speriat şi a rămas pe loc. Norocul ei: prin zonă trecea un bărbat care a scos-o din colţii câinelui.

"Am văzut câinii chiar în momentul când au atacat fetiţele şi am fugit spre ele. Până când am ajuns şi am intervenit, fetiţa cea mică a fost muşcată", spune bărbatul care a salvat-o.

"Fetiţa a ajuns la noi, la urgenţă, cu o plagă muşcată în zona arcadei, chiar deasupra ochiului. Era în stare de şoc şi plângea. I-am acordat primele îngrijiri şi acum este în afara oricărui pericol, dar va rămâne o vreme sub şoc", spune medicul Cătălin Popa, şeful SMURD Valea Jiului. Părinţii fetiţei nu au depus încă nicio plângere, iar autorităţile locale se mulţumesc să dea vina pe legi, deşi numărul maidanezilor a crescut îngrijorător.

... În municipiul Petroşani există un adăpost pentru câinii comunitari, dar autorităţile locale spun că este plin şi că foarte mulţi oameni vin şi răscumpără patrupedele pe care mai apoi le lasă libere pe străzi. Există deja la poliţie câteva sute de plângeri din partea oamenilor. ...

"DOSARUL VALENTINA"

Caz închis: nimeni nu e de vină

Dosarul Valentina de la Secţia 5 Poliţie Constanţa este aproape închis. Poliţiştilor le e greu să stabilească cine e de vină că Valentina Ţigănuş, o fetiţă în vârstă de 6 ani, a fost omorâtă de o haită de câini, pe un maidan din apropierea casei. Comisarul-şef Aurelian Ispir spune că legea nu-i permite să împuşte maidanezii, aşa cum au cerut localnicii. ...

Sursa ( am dat un exemplu când sunt sute )

Cu stimă,

Io, Drops

Posted

eu cred că ar trebui să privim lucrurile altfel. ne confruntăm cu o problemă, suntem conştienţi de ea dar din necunoscute motive nu o putem rezolva.

pe scurt, treaba asta cu câinii fără stăpân implică resurse (personal, timp, bani) de care dispunem sau nu. cum bine ştim, ţara noastră se confruntă cu mult mai multe probleme (prioritare, poate), în situaţii asemănătoare câinilor "turbaţi" avem şi oameni: bătrâni şi copii fără adăpost, hrană şi sprijin. nici pentru ei nu se face mare lucru... prin urmare, avem probleme mari.

vă întreb acum, avem nevoie de dispozitive de "speriat" câinii? poate că da, poate că nu. dacă ne păstrăm în sentimentul "fiecare pentru el" probabil că da, avem nevoie de ele. am speriat câinele, am trecut mai departe, am ajuns în ograda noastră şi am lăsat problema pe stradă - aşa cum ne-am obişnuit. oare nu e un gest egoist? investim bani pentru aparatele alea care nu rezolvă problema nici măcar parţial, dar nu investim bani pentru a susţine o organizaţie sau un adăpost pentru căţeii fără stăpân (şi credeţi-mă că sunt câteva şi în România).

revin la ce am mai spus, cum arătăm noi că suntem superiori animalelor care reacţionează din instinct? ei ne sperie pe noi, noi îi speriem pe ei. uaaaaa!!!! ei nu premeditează lucruri, nu le evaluează şi nici nu sunt capabili să pună în acţiune planuri, pe când noi da. cu toate astea tot ce putem face este să achiziţionăm dispozitive de speriat câinii.

şi câinele tău de acasă te poate ataca atunci când simte un disconfort, e fix acelaşi lucru şi cu cei de pe stradă.

iar dispozitivele alea sunt doar "invenţii" prin care cineva face bani de pe urma lor, nu sunt indispensabile şi nici senzaţionale. inventatorul nu e interesat decât să-ţi vândă produsul, de aceea îţi va pune pe el şi tuning, doar să-l cumperi.

Posted

Ce zice drops si ce intelegeti voi.

Omul vrea o solutie sa nu mai fie agresat de caini si pacifistii lumii ii zic ca e vina omenirii ca javrele se inmultesc la oras. Who cares? Ce legatura are asta cu metodele de aparare impotriva cainilor?

Probabil va veti schimba parerea cand veti fi inconjurati la 2-3 noaptea de vreo 20 caini. Sunt sigur ca atunci veti incepe sa aruncati cu pietre in oamenii care trec pe langa ca de fapt oamenii sunt de vina, nu saracii caini.

Posted

fanaticaldoll cât trebuie să repet să vezi şi tu că am scris că a speria un câine este o soluţie pe moment. Cum te-ai simţi dacă într-o zi ţi-ar aduce copilul acasă mutilat şi desfigurat ( ca cel de mai sus pus de mine ) ?

Cine scrie că vrea în acest topic să rezolve problema generală ? Dacă vrei să te implici o poţi face liniştită - dă bani, înfiinţează asociaţii ... fă marşuri de protest. Nu pot să te oblig eu sau pe altul să facă dacă nu vrea.

Dar cu câtă uşurinţă ne pierdem în poveşti nemuritoare când eu am scris în acest topic tema clară - aparate cu ultrasunete.

Ce vă întreabă omul şi ce răspundeţi unii.

Iar dacă te uitai cu atenţie la link-urile de pe youtube vedeai că drăgalaşii "turbaţi" sunt speriaţi puţin şi cred că dacă ar fi o situaţie în care să nu ai scăpare o ezitare a lor înseamnă pentru tine să scapi teafăr.

Nu-ţi doresc să-ţi vină cineva mutilat acasă, nu-ţi doresc să-ţi vezi copilul marcat pe viaţă de desfigurarea cauzată de animale "nesperiate" dar când o să încerci să empatizezi puţin şi cu cei care au păţit-o ai să înţelegi că uneori e bine să îţi iei şi măsuri de precauţie.

Eu m-am lămurit cu aparatele respective pe alt forum ... că aici mai mult am citit îndârjirea unor persoane care nu cred că au înţeles ce am întrebat eu.

Fiţi sănătoşi cu "turbaţii" şi din partea mea se poate închide topicul.

Cu stimă,

Io, Drops

Posted

da, drops vrea să-şi achiziţioneze un aparat de speriat câini, foarte bine, ţi se pare că nu s-a înţeles?

dacă toţi ne-am investi banii în astfel de aparate vom fi oameni fericiţi şi nemuşcaţi de câini?

dacă extindem discuţia la mai mult nu înseamnă că aberăm, ci înseamnă că problema cere asta.

come on blk, tocmai tu te uiţi la un cerc şi spui că e cerc şi atât? mi te imaginam omul care vede un lucru din 360 de perspective.

whatsoever,

la cerere.

Posted

Redeschid ca sa raspund on-topic, am un asemenea aparat in dotare.

Si calm down, se poate reveni la problema propusa fara a transforma asta intr-un mic scandal.

Nu am avut niciodata probleme cu cainii. Am trait impreuna cu ei si pana sa ma mut din orasul natal am avut mereu cel putin 2 caini.

Lucrurile s-au schimbat insa de cand am copii. Se intampla ca unuia dintre ei sa ii fie frica de caini.

Evident, el este cel mai expus, latrat, fugarit, exploatat de cainii cu sau fara stapan.

Pe de alta parte, nici macar pentru iubitorii si detinatorii de caini mentalitatea nu este prea sanatoasa si nici responsabilitatea de educare a animalului. Majoritatea stapanilor considera ca dresajul este inutil si merg pe minima rezistenta neglijenta, 'cainele meu nu musca'.

Spun asta pentru ca m-am aflat in situatia sa-mi vad copilul trantit la pamant de caine cu stapan. Caine de talie mare, din rasa agresiva, lasat liber prin parc si complet nedresat, evident... Daca nu interveneam imediat, am fi ajuns cu siguranta la spital.

So, pentru a nu ajunge cu kidul la o fobie fata de caini, am cautat solutia aparatelor cu ultrasunete. Fata de spray-urile cu piper, aparatele astea sunt cele mai harmless posibile. Nu lasa cainelui niciun fel de sechele si nici nu le produce rau. Se cheama Dogchaser, functioneaza cu baterii, e usor de folosit, l-am cumparat din magazin, nu de pe net.

Kidul meu il poarta cu el in rucsac. E eficient pentru majoritatea cainilor - mai putin cei surzi si partial in cazul cainilor cu stapan. L-am educat pe copil sa nu foloseasca dispozitivul in scopuri de distractie, ci doar atunci cand simte ca exista pericol. Functioneaza foarte bine pentru cel putin 5 metri de spatiu liber.

Efectul? Teama copilului de caini nu s-a transformat in fobie. Este mai sigur pe el si nu ii este teama sa iasa singur din casa. Foloseste aparatul din ce in ce mai putin, pentru ca teama fiind mai mica, atentia exagerata pentru orice patruped din zona s-a diminuat. Pare ca nici cainii nu mai au o preferinta asa de mare sa-l latre.

Din punctul meu de vedere, un asemenea aparat isi face treaba corespunzator si e o solutie buna pentru problema ta.

Posted

Sal'tari.

Domnu' ( doamnă ) logs mulţumesc frumos pentru răspuns.

Sper să nu aveţi niciodată evenimente neplăcute cu căţeii.

Eu unul astfel de informaţii căutam şi se face ca tocmai dumneavoastră să aveţi un aparat de ăsta. Cu rugămintea dacă se poate să îmi spuneţi de unde l-aţi cumpărat şi cam cât costă vă mulţumesc încă o dată pentru un răspuns atât de clar, simplu şi la obiect.

Cu stimă,

Io, Drops

Posted

Am avut si eu si am in continuare probleme cu cainii vagabonzi.

Tin sa precizez ca nu ma intereseaza deloc problema ridicata cu "autoritatile si de ce nu facem nimic" de ce m'ar interesa? dupa cum scrie pe blog am voie sa tai porcul de craciun desi nu mi'a facut nimic saracul dar nu pot omora un caine daca ma ataca degeaba. Eu pot sa mor din cauza muscaturilor dar cainele nu? Pai ce e asta? :P Adica daca sare un caine turbat pe mine eu trebuie sa ... ce ? sa ii dau o tigara si sa'i zic sa se calmeze? Poftim rezolutia imorala a autoritatilor voastre :-?? daca un caine sare pe mine eu pot sa mor linistit si cainele nu pateste nimic.

Apropo: ce vina am eu ca stau cainii pe strada? hmm eu am caine acasa, de ce trebuie sa devin cresa pentru cainii vagabonzi?

Si ca o mica adaugare: Drops in ce cartier stai de spui ca ai probleme cu cainii vagabonzi ? Poate ar trebui sa spun "stati" avand in vedere diferenta de varsta.

Posted

De la un magazin de electronice unde am intrebat daca au asa ceva iar vanzatorul mi-a spus ca imi poate aduce prin comanda. Am preferat varianta asta, ca sa il pot vedea ce si cum e. L-am vazut, l-am testat (a trebuit sa iesim din magazin si sa stam vreo 4-5 minute sa apara un maidanez :D - vanzatorul era si el extrem de curios). Nu imi mai amintesc cat am dat pe el ... sub 100 de RON oricum, intre 70-80 de RON, cam asa ceva ...

Posted

Wraithy mă întâlnesc cu ei rar prin oraş că evit să merg pe străzi lăturalnice dar uneori apar din senin.

Cel mai des am probleme cu cei de pe variantă sau când ies din oraş şi merg cu bicicleta ( oricum ieşim în grup vreo 5 prieteni ). Nu mai am timp să fac sport ca în tinereţe :P dar când reuşesc să îmi fac timp pentru puţină mişcare vreau să fiu sigur că mă întorc acasă întreg.

L.E. logs mulţumesc tare mult. Aşa am să fac şi eu, sper să mă descurc să îl probez înainte.

Cu stimă,

Io, Drops

Posted

ah va plimbati cu bicicleta pe varianta? pe la baraj cumva?:P si eu ma plimbam pe acolo dar m'a muscat o potaie de la fostul Kym (scoala de soferi) si m'am lasat pagubas ... m'am dezinfectat singur cand am ajuns acasa ca pe acolo stau eu, dar tot am facut o luna vaccin anti-rabic :|

Posted

Wraithy înseamnă că ştii bine zona, ştii ce exemplare sunt pe acolo.

Eu nu ştiu ce mânâncă dar sunt unii mai mari decât câinele meu ciobănesc german.

Nu merge să îi iei cu "cuţu cuţu", să te strâmbi la ei sau mai ştiu eu ce negociere precipitată ... sper să găsesc pe la magazinele de la noi un aparat de ăsta. Am să încer la Tor şi dacă rezolv cu ei las răspuns în acest topic.

Sper să nu mai ai / avem neplăceri de astea din parte drăguţilor de "turbaţi".

Cu stimă,

Io, Drops

Posted

Da stiu zona, pentru ca stau pe Petru Movila [daca stiti unde e strada, dupa Nefertiti ] si ma plimbam des cu bicicleta pe acolo si prin spate pe varianta. Oricum singurul sfat pe care il pot da, invatat pe propria piele, e ca atunci cand sunteti pe bicicleta si dati peste caini, nu pedalati, mergeti pe inertie. Miscarea picioarelor cand pedalam a atatat cainele care a vrut sa manance picior de Wraithy la cina :(

Apropo. Gasiti sigur aparate de'astea pentru aparare daca nu la Tor la Vanatorul si Pescarul.

Posted

Un singur lucru am de zis:in Romania am ajuns sa ne fie frica de caini mai mult decat de hoti, talhari, violatori, etc.De ce?Pt ca multi prefera un pumn in ochi decat sa fie muscati de o haita de 10 caini.

Cel mai bine merge varianta cu pietrele, nu-i neaparat sa-i nimeresti, doar sa arunci in directia lor si vor fugi.Dar nu m-as risca sa fac asta intr-o parcare plina de masini :)

Posted

Wraithy încerc şi acolo. Bine că ai amintit şi de ei ( Vanatorul si Pescarul ).

Sillent oricât de curios ar suna îmi este milă să îi lovesc. Cu piatra dacă l-am pălit cum trebuie pot să îl fac să se chinuie apoi toată viaţa.

Eu un aparat de ăsta care doar să îi sperie ( şi să-ţi dea posibilitatea să te îndepărtezi de ei ) o să-mi iau.

Oricum, am sunat vara trecută la o firmă de a Primăriei şi le-am spus situaţia câinilor de pe variantă, mi-au spus că trebuie să ajung la ei şi să fac sesizarea în scris. Iar eu i-am invitat să vină pe variantă că le semnez acolo sesizarea.

Ata ete ... până nu ajung oameni sfâşiaţi la UPU nu te cred.

Cu stimă,

Io, Drops

Posted

nu scapam frate ...nu avem cum astia's invincibili :>

@cand au bagat'o paia cu exterminarea au sarit toti de cur in sur cu filmele lor de green pace .....ca' sa lase cainii in pace ..

cu adaposturile nu ne convine ca ne iau tot noua impozite pentru ele....(e foame mare)

care sa fie ???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...