Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MnmL

Salut :)

Recommended Posts

As vrea sa stiu daca pe vers asta exista asa zis iteme DUPATE ?!

Ca am avut o arma si dupa rr la server mia disparut :-??

Is curios cine se ocupa cu asa ceva si daca este rog admini sa verifice aceasta situatie ! :P

Have Fun :tiphat:

Is curios cine se ocupa cu asa ceva si daca este rog admini sa verifice aceasta situatie ! :P

dupe nu cred ca se pot face dar din cate am auzit se mai intampla sa iti dispara itemele de pe tn in momentul cand se da rr la server.

asha ca cel mai indicat este sa dai u exit cu 5-10 sec inainte.

dupe nu cred ca se pot face dar din cate am auzit se mai intampla sa iti dispara itemele de pe tn in momentul cand se da rr la server.

asha ca cel mai indicat este sa dai u exit cu 5-10 sec inainte.

tot timpul asa fac ... dar arma era in stash :-??

nu era in store knd ai dat rr? (daca ai dat rr)

Nu, nu se pot face dupe pe versiunea curenta. Da, chiar si mie mi-au disparut itemele (setul+kundun) dupa rr la server. Esti norocos ca ti-a disparut doar atat. Am incercat cu dragosh sa gasim o explicatie pentru asta, si nimic. Sunt doar bug-uri.

Nu, nu se pot face dupe pe versiunea curenta. Da, chiar si mie mi-au disparut itemele (setul+kundun) dupa rr la server. Esti norocos ca ti-a disparut doar atat. Am incercat cu dragosh sa gasim o explicatie pentru asta, si nimic. Sunt doar bug-uri.

si nu sepoate face nimic pt asta?unui prieten ia disparut tot dp cont pana si zenu,e urat satechinui 2-3 luni si sa te trezesti ca esti in...goala,nu mai ai chef de nici un mu

Se pot face dupe pe versiunea asta dar trebuie sa le vinzi pana sa dai sw ,ca daca dai sw dispar . SE POATE DUPA !

sper sa existe scan pentru versiunea asta si sa fie prinsi

off: apropo bunny de cand mi-a vandut cineva un item la fiecare trade imi apare un patratel ocupat dar gol in dreptul meu ,imi e frica sa postez pozele pentru ca nu stiu cum se interpreteaza,am vrut sa iti trimit prin pm pozele si nu am reusit

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...